AUSTRALIAN OPEN

Australian Open, η κλήρωση των Τσιτσιπά - Σάκκαρη: Με Μπερετίνι ο Στέφανος, με Χιμπίνο η Μαρία στον πρώτο γύρο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο United Cup
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο United Cup © 2024 MARK BAKER / AP IMAGES

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο7) και η Μαρία Σάκκαρη (No8) έμαθαν τους αντιπάλους τους στον πρώτο γύρο του Australian Open μετά την κλήρωση που έγινε, με τον Έλληνα πρωταθλητή να αντιμετωπίζει τον Ματέο Μπερετίνι (Νο125) και την Ελληνίδα πρωταθλήτρια την Νάο Χιμπίνο (Νο92).

Η κλήρωση του Australian Open πραγματοποιήθηκε, με τον Στέφανο Τσιτσιπά (Νο7) και την Μαρία Σάκκαρη (Νο8) να μαθαίνουν τους αντιπάλους τους στον πρώτο γύρο και τους πιθανούς αντιπάλους τους στην συνέχεια του τουρνουά.

Ο Τσιτσιπάς λοιπόν θα αντιμετωπίσει στον πρώτο γύρο των Ιταλό Ματέο Μπερετίνι (Νο125), ο οποίος έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς στο παρελθόν, αλλά παραμένει ένας ποιοτικός αντίπαλος. Αν ο Έλληνας πρωταθλητής προχωρήσει αρκετά στο τουρνουά, τότε στον προημιτελικό είναι πιθανό να πέσει πάνω στον Νόβακ Τζόκοβιτς (No1), αφού οι δυο τους είναι στο ίδιο ταμπλό. Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι ο Τσιτσιπάς είχε αντιμετωπίσει τον Τζόκοβιτς στον τελικό του τουρνουά.

Η Σάκκαρη από την πλευρά της θα αντιμετωπίσει στον πρώτο γύρο την Νάο Χιμπίνο (Νο92) από την Ιαπωνία. Ο δρόμος μέχρι τα προημιτελικά είναι ανοιχτός για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια βάσει διασταυρώσεων. Αν φτάσει μέχρι τις 8, τότε εκεί είναι πιθανό να την περιμένει η Κόκο Γκοφ (Νο3).

TAGS AUSTRALIAN OPEN ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ