AUSTRALIAN OPEN

Australian Open: Η Αζαρένκα νίκησε σε δραματικό ματς τη Ζου

Victoria Azarenka of Belarus celebrates after defeating Zhu Lin of China during their fourth round match at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Monday, Jan. 23, 2023. (AP Photo/Ng Han Guan)
Victoria Azarenka of Belarus celebrates after defeating Zhu Lin of China during their fourth round match at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Monday, Jan. 23, 2023. (/) 2023 NG HAN GUAN / AP PHOTO

Η Βικτόρια Αζαρένκα για πρώτη φορά μετά από επτά χρόνια προκρίθηκε στα προημιτελικά του Australian Open μετά από τρομερή μάχη με την Λιν Ζου της οποίας επικράτησε 2-1.

Το τελευταίο ματς της Κυριακής (22/01) για το Australian Open ολοκληρώθηκε τις πρώτες ώρες της Δευτέρας (σε ώρα Αυστραλίας) με την Αζαρένκα να επικρατεί 2-1 της Λιν Ζου.

Ο αγώνα είχε πολλές ανατροπές και κράτησε 2 ώρες και 40 λεπτά. Η Ζου πήρε το πρώτο σετ με 6-4, η Αζαρένκα απάντησε με 6-1 και όλα κρίθηκαν στο τρίτο σετ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Εκεί για να δούμε κάποια αθλήτρια να κρατά το σερβίς της έπρεπε να φτάσουμε στο έβδομο game με την Ζου να τα καταφέρνει για να προηγηθεί με 4-3.

Η Αζαρένκα δεν τα παράτησε και πήρε τα επόμενα τρία games για να φτάσει στη μεγάλη νίκη η οποία τη φέρνει στο δρόμο της Τζέσικα Πεγκούλα.

TAGS AUSTRALIAN OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ