AUSTRALIAN OPEN

Australian Open: Αποσύρθηκε ο Τιμ

Ο Ντομινίκ Τιμ στο Madrid Open κόντρα στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ
Ο Ντομινίκ Τιμ στο Madrid Open κόντρα στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ © 2021 BERNAT ARMANGUE / AP IMAGES

Ο Ντόμινικ Τιμ ανακοίνωσε την απόφασή του να αποσυρθεί από το Australian Open για να έχει μια πιο ομαλή επιστροφή στην ενεργό δράση μετά τον τραυματισμό του.

Μετά την απόσυρσή του από το ATP Cup, ο Ντόμινικ Τιμ δεν θα αγωνιστεί ούτε στο πρώτο Grand Slam της νέας σεζόν, έτσι όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω ανάρτησής του στον προσωπικό λογαριασμό στο twitter.

Ο φιναλίστ του Australian Open του 2020, θα αναμένεται να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του από την Ν. Αμερική και συγκεκριμένα από την Αργεντινή και το Cordoba Open, ενώ τόνισε ότι ο καρπός του είναι σε τέλεια κατάσταση.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στο μήνυμά του: "Όπως όλοι γνωρίζετε έχω επιστρέψει στην Αυστρία για να ανακάμψω μετά από την σκληρή προετοιμασία που είχα στο Ντουμπάι. Παρά το μικρή ενόχληση που είχα κατά τη διάρκεια παραμονής μου στο Ντουμπάι, τώρα νιώθω πάλι καλά, ο καρπός μου είναι σε εξαιρετική κατάσταση και προπονούμαι κανονικά.

Μετά από τις ολιγοήμερες διακοπές, η ομάδα μου κι εγώ αξιολογήσαμε όλα τα δεδομένα και πήραμε την απόφαση να κάνουμε μερικές αλλαγές στον αρχικό μου σχεδιασμό.

Θα ξεκινήσω τη σεζόν από τη Ν. Αμερική, τέλη Ιανουαρίου, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα αγωνιστώ στο Australian Open της Μελβούρνης, μια πόλη που αγαπώ κι έχω υπέροχες αναμνήσεις μπροστά σ’ ένα εξαιρετικό κοινό. Θα απουσιάσω από το Australian Open, αλλά θα επιστρέψω το 2023.

Πιστεύουμε ότι αυτή είναι η σωστή απόφαση, προκειμένου να έχω μια ομαλή επιστροφή στην ενεργό δράση. Για την ώρα θα παραμείνω στην Αυστρία για λίγες ακόμα ημέρες και θα μετά θα συνεχίσω να προπονούμαι σε ανοιχτά κορτ με στόχο να προετοιμαστώ για το πρώτο μου τουρνουά στη σεζόν.

Εύχομαι σε όλους καλή και πετυχημένη χρονιά με πολλή υγεία.”

ΠΗΓΗ: TENNIS24

TAGS AUSTRALIAN OPEN ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ