AUSTRALIAN OPEN

Australian Open: Απελάθηκε και ανεμβολίαστος Κροάτης προπονητής

Australian Open: Απελάθηκε και ανεμβολίαστος Κροάτης προπονητής

Ο Κροάτης προπονητής τένις, Φιλίπ Σερντάρουσιτς, είδε και εκείνος τη visa του να ακυρώνεται αφού είχε μεταβεί στην Αυστραλία χρησιμοποιώντας την ιατρική εξαίρεση όντας ανεμβολίαστος.

Το μπάχαλο που έχει δημιουργηθεί με τις ιατρικές εξαιρέσεις από την Ομοσπονδία τένις της Αυστραλίας συνεχίζεται. Αφού πέρα από το θέμα του Τζόκοβιτς και το πρόβλημα που παρουσιάστηκε με την Βαράτσοβα, υπήρξε και άλλο θύμα.

Πρόκειται για τον Φιλίπ Σερνάρουσιτς τον Κροάτη προπονητή του Νίνο Σερντάρουσιτς (Νο 264 στην παγκόσμια κατάταξη) ο οποίος συμμετείχε και στα προκριματικά του Australian Open.

Ο Κροάτης επέλεξε να αποχωρήσει από την Αυστραλία όταν ενημερώθηκε ότι η visa του ανακλήθηκε, ωστόσο σε δηλώσεις που έκανε αναφέρθηκε στο θέμα.

"Τη μέρα που έφτασε στη χώρα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από το κέντρο μετανάστευσης στις 10 το βράδυ και με καλούσαν για συνέντευξη το επόμενο πρωί. Αφού σταμάτησαν εκείνον, φαντάζομαι ότι έπρεπε να μας σταματήσουν όλους. Ούτε εγώ, ούτε ο Νόβακ ανακαλύψαμε την ιδέα της ιατρικής εξαίρεσης, όμως. Ακολουθήσαμε τους κανόνες και πήραμε τη βίζα" ανέφερε χαρακτηριστικά.

TAGS AUSTRALIAN OPEN ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ