ΤΕΝΙΣ

Auf Wiedersehen Παγδατή

Παγδατής AP

Στον πρώτο κιόλας γύρο του τουρνουά του Μονάχου αποκλείστηκε ο Μάρκος Παγδατής. Ίδια τύχη για Δανιηλίδου στη Ρώμη.

Mε τέσσερα διπλά λάθη (στο σερβίς) ο 22χρονος τενίστας ηττήθηκε με 7-5, 6-3 από τον Γερμανό σε παιχνίδι που διήρκεσε 80 λεπτά.

Mεταξύ των υπολοίπων νικητών της πρώτης ημέρας συναντάμε τον Αυστραλό, Νο16 του ταμπλό, Λέιτον Χιούιτ, ο οποίος νίκησε με 6-3, 6-4 τον Αργεντινό Αγκουστίν Γκαλέρι, ενώ καλή νίκη σημείωσε και ο “Baby Federer” Ρισάρ Γκασκέ με 6-1, 6-4 απέναντι στον επίσης “γκαουτσο” και πρώην νικητή του Ρολάν Γκαρός, Γκάστον Γκάουντιο.




Έφυγε νωρίς η Λένα

Σύντομη όπως αποδείχθηκε ήταν η διαμονή της Λένας Δανιηλίδου στη Ρώμη. Η Ελληνίδα τενίστρια αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο του τουρνουά της “αιώνιας” πόλης από την Κροάτισσα Καρολίνα Σπρεμ, από την οποία ηττήθηκε με 3-6, 6-4, 6-3.



Το “μηχανάκι” εκ Ιαπωνίας ονόματι Άι Σουγκιγιάμα σημείωσε την έκπληξη της ημέρας, όταν απέκλεισε την ταλαντούχα Μαρία Κιριλένκο από τη Ρωσία με 6-4, 5-7, 7-5.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ