ATP

ATP Finals: Το τελευταίο εισιτήριο για Ρούμπλεφ και Ρουντ

Ο Αντρέι Ρούμπλεφ στο Laver Cup
Ο Αντρέι Ρούμπλεφ στο Laver Cup © 2021 ELISE AMENDOLA / AP IMAGES

Η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ρούμπλεφ και τον Κάσπερ Ρουντ (19/11, 15:00) θα κρίνει το τελευταίο εισιτήριο για την τετράδα του ATP Finals.

Τα πράγματα είναι απλά στην τελευταία ημέρα των ομίλων του ATP Finals την Παρασκευή: Η απογευματινή αναμέτρηση (19/11, 15:00) του Αντρέι Ρούμπλεφ με τον Κάσπερ Ρουντ, θα κρίνει το 4ο και τελευταίο εισιτήριο που οδηγεί στην ημιτελική φάση της κορυφαίας διοργάνωσης.

Ο νικητής, θα ακολουθήσει τον πρωτοπόρο Νόβακ Τζόκοβιτς στους "4" καλύτερους του Τορίνο, με τον Σέρβο να γνωρίζει ήδη τον αντίπαλό του στα ημιτελικά όπου θα είναι ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Στον άλλο ημιτελικό, ο αήττητος Ντανίλ Μεντβέντεφ περιμένει το νικητή της αναμέτρησης Ρούμπλεφ-Ρουντ.

Για πρώτη φορά μετά το 1994, τρεις από τους τέσσερις ημιφιναλίστ είναι πρώην πρωταθλητές της διοργάνωσης: Τζόκοβιτς (5 φορές), Μεντβέντεφ (υπερασπιστής), Ζβέρεφ (2018).

O Αντρέι Ρούμπλεφ διατηρεί τέλειο ρεκόρ σε τέσσερις αναμετρήσεις με τον Ρουντ, έχοντας κερδίσει τον 22χρονο Νορβηγό και στα δύο ματς που έχουν παίξει μέσα στο 2021 (Australian Open, Monte Carlo Masters).

Ο Ρούμπλεφ ξεκίνησε δυνατά το τουρνουά με νίκη επί του Στέφανου Τσιτσιπά, όμως ηττήθηκε από τον Νόβακ Τζόκοβιτς στη 2η αγωνιστική, πραγματοποιώντας απογοητευτική εμφάνιση.

Από την άλλη, ο Ρουντ γνώρισε φυσιολογική ήττα από τον Νόλε στην πρεμιέρα, όμως η νίκη επί του Κάμερον Νόρι (αντικατέστησε τον Τσιτσιπά), τον επανέφερε σε τροχιά πρόκρισης.

Στο βραδινό ματς, ο Νόβακ Τζόκοβιτς θέλει να ολοκληρώσει αήττητος τις υποχρεώσεις του στους ομίλους απέναντι στον alternate Κάμερον Νόρι (22:00GR).

Πηγή: Tennis24

TAGS ATP ATP FINALS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ