ATP FINALS

ATP Finals: Έκλεισε θέση στα ημιτελικά ο Ρουντ, επικράτησε 2-1 σετ του Φριτζ

Ο Κάσπερ Ρουντ πανηγυρίζει
Ο Κάσπερ Ρουντ πανηγυρίζει 2022 MATT ROURKE / AP PHOTO

Ο Κάσπερ Ρουντ συνεχίζει την τρομερή παρουσία του στο ATP Finals επικράτησε 2-1 σετ του Φριτζ και εξασφάλισε την παρουσία του στα ημιτελικά του τουρνουά.

Στα ημιτελικά του ATP Finals προκρίθηκε ο Κάσπερ Ρουντ. Το Νο4 της Παγκόσμιας κατάταξης επικράτησε 2-1 σετ του Τέιλορ Φριτζ, έκανε το 2/2 στον όμιλο και πανηγύρισε την παρουσία του στην τετράδα.

Ο Νορβηγός άρχισε ιδανικά το ματς, αφού με γρήγορο break προηγήθηκε με 3-0 και στη συνέχεια απλά κράτησε το σερβίς του για να κλείσει το σετ με 6-3.

Το δεύτερο σετ είχε εντελώς διαφορετική εικόνα. Οι δύο τενίστες κράτησαν το σερβίς τους μέχρι και το δέκατο game. Σε εκείνο το σημείο ο Φριτζ κατάφερε να σπάσει το σερβίς του Ρουντ, έκλεισε το σετ με 6-4 και έστειλε το ματς σε τρίτο σετ.

Εκεί είχαμε μια επανάληψη του δεύτερου σετ. Μόνο που αυτή τη φορά κανένας από τους δύο δεν κατάφερε να κάνει το break και έτσι οδηγηθήκαμε στο τάι μπρέικ.

Ο Ρουντ ξεκίνησε ιδανικά, προηγήθηκε με 5-1, όμως ο Φριτζ δεν τα παράτησε. Στους επόμενους έξι πόντους πήρε τους πέντε για να φέρει το τάι μπρέικ στα ίσα με 6-6. Τελικά ο Ρουντ ήταν εκείνος που έκλεισε το τάι μπρέικ και το ματς με 6-3, 4-6, 7-6 (6).

TAGS ATP FINALS ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ