ATP

Αποβλήθηκε ο Ζβέρεφ από το τουρνουά του Ακαπούλκο

Alexander Zverev of Germany reacts during a match against to Jenson Brooksby of the U.S. at the Mexican Open tennis tournament in Acapulco, Mexico, Tuesday, Feb. 22, 2022. (AP Photo/Eduardo Verdugo)
Alexander Zverev of Germany reacts during a match against to Jenson Brooksby of the U.S. at the Mexican Open tennis tournament in Acapulco, Mexico, Tuesday, Feb. 22, 2022. (AP Photo/Eduardo Verdugo) 2022 AP PHOTO/EDUARDO VERDUGO

Χωρίς τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ θα συνεχιστεί το τουρνουά του Ακαπούλκο καθώς ο Γερμανός αποβλήθηκε λόγω απαράδεκτης συμπεριφοράς σε διαιτητή.

Στην αποβολή του Αλεξάντερ Ζβέρεφ (Νο3) από το τουρνουά του Ακαπούλκο προχώρησε η διοργανώτρια αρχή. Ο Γερμανός έδειξε απαράδεκτη συμπεριφορά σε διαιτητή με αποτέλεσμα οι διοργανωτές να δώσουν πρόωρο τέλος στην πορεία του στο τουρνουά. Μετά από τη λήξη του αγώνα στο διπλό, ο Ζβέρεφ εμφανώς αντίθετος με απόφαση του διαιτητή, χτύπησε την ρακέτα του σχεδόν στα πόδια του chair umpire προκαλώντας την έντονη αντίδραση του κοινού.

"Λόγω αντιαθλητικής συμπεριφορά στο ματς του διπλού την Τρίτη το βράδυ, ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ έχει αποβληθεί από το τουρνουά του Ααπούλκο", ανέφερε η ανακοίνωση του τουρνουά.

Η αποβολή του Ζβέρεφ επηρεάζει εν μέρει και το πρόγραμμα του Στέφανου Τσιτσιπά καθώς ο Γκόγιοβτσικ (που θα αντιμετώπιζε τον Ζβέρεφ στο μονό) πέρασε άνευ αγώνα στα προημιτελικά. Έτσι το ματς του Έλληνα κόντρα στον Βολφ δεν αναμένεται να αρχίσει πριν από τις 06:00 ώρα Ελλάδας.

TAGS ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ