ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ

Αποσύρθηκε από το Σινσινάτι ο Νόβακ Τζόκοβιτς

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο © 2021 SETH WENIG / AP IMAGES

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έκανε γνωστό τα ξημερώματα της Τρίτης (10/08), ότι δεν θα αγωνιστεί στο Masters του Σινσινάτι φέτος, προκειμένου να ξεκουραστεί και να είναι έτοιμος για το US Open.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά την απαιτητική πορεία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, έθεσε αρχικά τον εαυτό του εκτός Rogers Cup για αυτή την εβδομάδα και τώρα απέσυρε τη συμμετοχή του και από το Western & Southern Open της επόμενης.

Όπως όλα δείχνουν, ο Νόλε θα πάει στη Νέα Υόρκη για να αγωνιστεί στο US Open, χωρίς να έχει δώσει το παρών πιο πριν σε κάποιο από τα τουρνουά προετοιμασίας του Αμερικανικού swing.

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κάτοχος του τίτλου στο Cincy Masters, φανέρωσε τους λόγους που τον ώθησαν στη συγκεκριμένη απόφαση, λίγες ημέρες πριν την έναρξη της διοργάνωσης (15-22 Αυγούστου).

Αναλυτικά όσα έγραψε: "Θα ήθελα να μοιραστώ με τους fans μου, το γεγονός ότι θα χρειαστώ λίγο περισσότερο χρόνο, από όσο υπολόγιζα, ώστε να αναρρώσω μετά από τα απαιτητικά ταξίδια που έκανα, από την Αυστραλία ως το Τόκιο.

Δυστυχώς, αυτό σημαίνει πως δεν θα είμαι έτοιμος να αγωνιστώ στο Σινσινάτι φέτος, οπότε θα στρέψω την προσοχή μου στο US Open, όσο θα περνάω περισσότερο χρόνο με την οικογένειά μου. Τα λέμε στη Νέα Υόρκη σύντομα".

Πηγή: Tennis24.gr

TAGS ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ