WIMBLEDON

Έμιλι Ραντουκάνου: Από τις σχολικές εξετάσεις στον 3ο γύρο του Wimbledon

Η Έμμα Ραντουκάνου είναι πρόσωπο των ημερών στο Λονδίνο
Η Έμμα Ραντουκάνου είναι πρόσωπο των ημερών στο Λονδίνο @ 2021 ALBERTO PEZZALI / ASSOCIATED PRESS

Η Έμιλι Ραντουκάνου είναι ένα από τα πρόσωπα των ημερών, καθώς στο ντεμπούτο της στο κυρίως ταμπλό του Wimbledon, έχει καταφέρει να προκριθεί στον 3ο γύρο της διοργάνωσης. Πριν λίγες ημέρες έδινε εξετάσεις στα μαθηματικά και τη στατιστική.

Η Έμιλι Ραντουκάνου είναι ένα από τα πρόσωπα των ημερών στο Λονδίνο, καθώς στο ντεμπούτο της στο κυρίως ταμπλό του Wimbledon, έχει καταφέρει να προκριθεί στον 3ο γύρο της διοργάνωσης.

Η 18χρονη Βρετανίδα, Νο338 στην παγκόσμια κατάταξη, μέχρι πριν λίγες ημέρες δεν είχε κάνει ντεμπούτο σε επίπεδο WTA και σήμερα είναι ένα από τα "καυτά" ονόματα στο πιο ιστορικό Major.

Μάλιστα, είναι η μοναδική τενίστρια από τη Μεγάλη Βρετανία που έχει απομείνει στο κυρίως ταμπλό, μετά τη σπουδαία νίκη της σε βάρος της Μαρκέτα Βοντρούσοβα (No42) το βράδυ της Πέμπτης.

Πριν λίγες ημέρες έδινε εξετάσεις στα μαθηματικά και τη στατιστική, όπως η ίδια είπε στις δηλώσεις της μετά το ματς με την Βοντρούσοβα και σήμερα είναι στις "32" καλύτερες του Wimbledon 2021.

Το παραμύθι της, συνεχίζεται βέβαια. Στον 3ο γύρο θα αντιμετωπίσει τη Ρουμάνα, Σοράνια Κιρστέα (Νο45).

Η Ραντουκάνου, έγινε η νεαρότερη Βρετανίδα τενίστρια που προκρίνεται στον 3ο γύρο του Wimbledon, μετά την Έλενα Μπαλτάτσα το 2002.

"Είμαι μια αθλήτρια που δεν έχω καταφέρει να αγωνιστώ πολύ στο υψηλότερο επίπεδο, γιατί πάντα κάτι με τραβούσε πίσω.

Το να είμαι στο Wimbledon αυτή τη στιγμή, είναι σαν διακοπές για εμένα. Είναι απίστευτο και θέλω να παραμείνω όσο πιο πολύ μπορώ", είπε μεταξύ άλλων η 18χρονη, αμέσως μετά τη νίκη της επί της φιναλίστ του Roland Garros 2019.

Πηγή: Tennis24

TAGS WIMBLEDON WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ