ΤΕΝΙΣ

Αναβίωσε η κόντρα Σάμπρας-Άγκασι

σαμπρας αγκασι

Μόνο στα χέρια δεν ήρθαν οι Άντρε Άγκασι και Πιτ Σάμπρας στο Ίντιαν Γουέλς (video)

Οκτώ σπουδαίοι παίκτες του σήμερα και του χθες (Ρότζερ Φέντερερ, Πιτ Σάμπρας, Άντρε Άγκασι, Ράφα Ναδάλ και Στέφι Γκραφ, Μαρτίνα Ναβρατίλοβα, Λίντσεϊ Ντάβενπορτ και Ζιστίν Ενάν) διασκέδασαν το κοινό την Παρασκευή (12/03).

Ωστόσο, το… σόου επισκιάστηκε από το παρατραβηγμένο αστείο του Άγκασι που λίγο έλειψε να βγάλει τον Σάμπρας από τα ρούχα του.



Οι δυο τους, μεγάλοι αντίπαλοι τη δεκαετία του ’90, αντάλλαξαν… φιλοφρονήσεις που έφεραν σε δύσκολη θέση τους τιμέιτς τους, Φέντερερ και Ναδάλ.



Οι τέσσερις παίκτες φορούσαν μικρόφωνα με σκοπό το κοινό να ακούει τις αντιδράσεις τους.



“Πρέπει να είσαι πάντα σοβαρός έτσι δεν είναι, Πιτ;”, ρώτησε ο Άγκασι με τον “Pistol Pete” να αποκρίνεται “ok, Άντρε, θα κάνω και εγώ λίγη πλάκα”. O Άγκασι συνέχισε, λέγοντας, “θέλω να σε μιμηθώ” και έβγαλε έξω τις τσέπες του, «δεν έχω χρήματα. Περίμενε, έχω ένα δολάριο!”.



Φυσικά ο Άγκασι αναφερόταν στην αυτοβιογραφία του, “Open”, όπου μιλάει απαξιωτικά για τον Σάμπρα, χαρακτηρίζοντας τον τσιγκούνη και βαρετό! Αναφέρει ένα περιστατικό που πήγε και ρώτησε έναν υπάλληλο του τουρνουά στο Ίντιαν Γουέλς, τί πουρμπουάρ του είχε δώσει νωρίτερα ο Σάμπρας. Ένα δολάριο!



Αρκετά ενοχλημένος ο ελληνικής καταγωγής Αμερικάνος τενίστας του απάντησε “το πήρες προσωπικά”. Ναδάλ και Φέντερερ ήρθαν σε δύσκολη θέση με τον δεύτερο να προσπαθεί να “σπάσει” τον πάγο, λέγοντας “αυτή η αντιπαλότητα είναι έντονη!”.



Σάμπρας και Άγκασι έδωσαν τα χέρια μετά το τέλος του αγώνα που βρήκε νικητές το δίδυμο Σάμπρας-Φέντερερ, αλλά δεν συμμετείχαν στη συνέντευξη Τύπου.



Δείτε το βίντεο:




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ