WIMBLEDON

Αλκαράθ: Το μεγάλο χρηματικό έπαθλο που πήρε για την κατάκτηση του Wimbledon

Spain's Carlos Alcaraz returns to Serbia's Novak Djokovic in the final of the men's singles on day fourteen of the Wimbledon tennis championships in London, Sunday, July 16, 2023. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Spain's Carlos Alcaraz returns to Serbia's Novak Djokovic in the final of the men's singles on day fourteen of the Wimbledon tennis championships in London, Sunday, July 16, 2023. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Ο Κάρλος Αλκαράθ έκανε το θαύμα του απέναντι στον Νόβακ Τζόκοβιτς με την κατάκτηση του Wimbledon να συνοδεύεται από ένα μεγάλο χρηματικό έπαθλο.

Πήγε στο Λονδίνο για να φτάσει στην κατάκτηση του Wimbledon και τα κατάφερε. Ο Κάρλο Αλκαράθ επικράτησε 3-2 σετ του Νόβακ Τζόκοβιτς και κατέκτησε τον τίτλο.

Η συγκεκριμένη επιτυχία του όπως ήταν φυσικό θα του αποφέρει και ένα μεγάλο χρηματικό έπαθλο. Συγκεκριμένα, ο 20χρονος Ισπανός θα προσθέσει στον τραπεζικό του λογαριασμό 2.749.036€.

Φυσικά, ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν θα φύγει με άδεια χέρια από το Λονδίνο αφού και εκείνος θα προσθέσει στον τραπεζικό του λογαριασμό 1.374.518€.

TAGS WIMBLEDON ΚΑΡΛΟΣ ΑΛΚΑΡΑΘ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ