ΝΙΚ ΚΥΡΓΙΟΣ

Αδερφός Κύργιου: "Το τένις είχε αλλάξει τον Νικ, ήταν δυστυχισμένος με τον εαυτό του"

Ο Νικ Κύργιος στο Wimbledon
Ο Νικ Κύργιος στο Wimbledon © 2022 ALBERTO PEZZALI / AP IMAGES

Ο αδερφός του Νικ Κύργιου, Χρήστος, μίλησε για τις δύσκολες και "σκοτεινές" στιγμές που βίωσε ο Ελληνοαυστραλός τενίστας κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

Μια συγκινητική συνέντευξη στη Sydney Morning Herald έδωσε ο αδερφός του Νικ Κύργιου, Χρήστος Κύργιος ο οποίος αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της πρόσφατης σχέσης του 27χρονου τενίστα με την οικογένειά του ενώ έπλεξε το εγκώμιο της νέας συντρόφου του αδερφού του που έπαιξε μεγάλο ρόλο στην μεταμόρφωση του Νικ.

Ο Νικ Κύργιος (Νο40) θα διεκδικήσει την Κυριακή (10/7μ 16:00, Novasports Prime και Live από το SPORT24) τον πρώτο του τίτλο σε Grand Slam, αντιμετωπίζοντας την κάτοχο 20 Major, Νόβακ Τζόκοβιτς (Νο3), σε έναν τελικό που αναμένεται με μεγάλη προσμονή.

"Τα τελευταία 6-7 χρόνια είχα χάσει τον μικρό μου αδερφό. Ο κόσμος τον είχε αλλάξει. Το τένις τον είχε αλλάξει. Είχε απομακρυνθεί και πάντα ανησυχούσε για κάτι. Ο κόσμος δεν θα το ξέρει αυτό αλλά εγώ και ο Νικ είχαμε σταματήσει να μιλάμε για λίγο καιρό.

Ήταν τόσο δυστυχισμένος με τον εαυτό του που είχε αποκλείσει τους δικούς του ανθρώπους, αυτούς που τον αγαπούσαν περισσότερο από οποιονδήποτε", είπε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Κύργιος.

Ο Χρήστος που είναι γνωστός γυμναστής στην Αυστραλία, υπογράμμισε ότι πλέον έχει πίσω τον μικρό του αδερφό και σε αυτό έπαιξε ρόλο η Ελληνοαυστραλή σύντροφος του Νικ, Κοστίν Χατζή.

"Από τότε που γνώρισε τη σύντροφό του, η Κοστίν τού άνοιξε και πάλι τα μάτια. Υπήρχε πολύ χάος στη ζωή του Νικ πριν τη γνωρίσει. Το βράδυ της Κυριακής, πιστεύω ότι ο κόσμος θα γνωρίσει το νέο πρωταθλητή του Wimbledon, τον Νικ Κύργιο. Για εμάς την οικογένειά του, έχουμε ήδη πάρει πίσω τον μικρό μας αδερφό. Ο μπαμπάς και η μαμά έχουν πάρε ήδη πίσω τον γιο τους.

Είναι ήδη πρωταθλητής στα δικά μας τα μάτια. Τον βλέπω να ωριμάζει και να είναι πάλι ευτυχισμένος και δεν θα μπορούσαμε να ζητήσουμε κάτι παραπάνω. Απλά θέλω να τον βλέπω να κερδίζει σε όλες τις πτυχές της ζωής του".

Πηγή: Tennis24

TAGS ΝΙΚ ΚΥΡΓΙΟΣ WIMBLEDON ATP ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ