ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Η συγκινητική ανάρτηση της Δώρας Τσαμπάζη για τους έξι μήνες από τον θάνατό του

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Η συγκινητική ανάρτηση της Δώρας Τσαμπάζη για τους έξι μήνες από τον θάνατό του
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΩΡΑΣ ΤΣΑΜΠΑΖΗ ΣΤΟ INSTAGRAM

Μέσα από μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, η Δώρα Τσαμπάζη κατέθεσε μερικές από τις σκέψεις που την κατακλύζουν, στη συμπλήρωση έξι μηνών από το θάνατο του αγαπημένου της, Αλέξανδρου Νικολαΐδη.

Ο αργυρός Ολυμπιονίκης το 2004, Αλέξανδρος Νικολαΐδης, δεν βρίσκεται πια ανάμεσά μας έχοντας φύγει από τη ζωή στις 14 Οκτωβρίου του 2022, με τη σύζυγό του, Δώρα Τσαμπάζη, να μιλάει τον περασμένο Φεβρουάριο στο SPORT24 για τη μάχη του με τον καρκίνο, για το όραμά του και να αναφέρεται στις παντοδύναμες γυναίκες από τις οποίες αντλούσαν δύναμη οικογενειακώς τα δύο τελευταία χρόνια.

Η απώλεια του αγαπημένου της έχει αφήσει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στην καρδιά και στην ψυχή της, με την ίδια να επιθυμεί να μοιραστεί τις σκέψεις της, με αφορμή τη συμπλήρωση έξι μηνών από το θάνατο του Έλληνα πρωταθλητή, μέσω ανάρτησης στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

"Αύριο ξημερώνουν 6 μήνες χωρίς εσένα. Μεγάλη Παρασκευή, ημέρα πένθους. Αγάπησα τόσο πολύ τη ζωή μου μαζί σου. Όμως με έμαθες να αγαπώ και να νιώθω ευλογημένη για όσα συνεχίζω να έχω.

Τα παιδιά μας, τις στιγμές μας, έναν έρωτα που θα ζήλευαν οι καλύτεροι ποιητές στον κόσμο. Και έτσι καταφέρνω να αγαπώ και το τώρα.

Το διάστημα που λείπεις, πήρα τα μεγαλύτερα μαθήματα της ζωής μου. Μα αυτό που έμαθα περισσότερο είναι πόση δύναμη έκρυβα μέσα μου και πόσο μεγάλη ανάγκη είχα την αγάπη που εισέπραξα να την μετουσιώσω σε ενσυναίσθηση στους γύρω μου.

Σε ευχαριστώ λοιπόν για όσα μου έδωσες και όσα συνεχίζεις να μου δίνεις από εκεί ψηλά. Εύχομαι κάπου εκεί κοντά στα αστέρια που λάμπουν τη νύχτα, να πετάς ανάμεσα στο φως και να μου χαμογελάς..." έγραψε χαρακτηριστικά.

TAGS ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ