BET CORNER

Υπομονή στην Ανδαλουσία, πληρώνει ο Λουκακού

Λαουτάρο και Λουκακού πανηγυρίζουν κόντρα στην Τζένοα γκολ στη Serie A
Λαουτάρο και Λουκακού πανηγυρίζουν κόντρα στην Τζένοα ©2021 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Κορυφώνεται η μάχη σε Ιταλία, Γαλλία και Ισπανία το Σαββατοκύριακο, σε κρίσιμες αναμετρήσεις με φόντο τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και τον τίτλο αλλά και αυξημένο στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Αναμέτρηση με προϋποθέσεις θεάματος στη Ρέτζιο Εμίλιο, με μπροστάρη τον Λουκακού στο Τορίνο η Ίντερ, ματσάρα στο πριγκιπάτο του Μονακό, ο φόβος φυλάει τα έρημα στο ντέρμπι της Ανδαλουσίας.

(Σάββατο, 16:00) Σασουόλο - Βερόνα: Στη Ρέτζιο Εμίλια η αναμέτρηση για την 27η αγωνιστική της Serie A. Μετά από ένα εντυπωσιακό πρώτο μισό της σεζόν, η Σασουόλο προσγειώθηκε σε νορμάλ επίπεδα. Μετά τη νίκη επί της Κροτόνε ακολούθησαν δύο εντός έδρας ισοπαλίες με Νάπολι και Μπολόνια, πριν ηττηθεί στην έδρα της Ουντινέζε. Στην 9η θέση με 36 βαθμούς, στόχος της πλέον το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. Δεν μπορεί να κινδυνεύσει, αλλά ούτε και να κυνηγήσει την Ευρώπη.

Σταθερά καλή φέτος η Βερόνα. Με την ήττα από τη Μίλαν απώλεσε ένα μίνι αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών (δύο νίκες, δύο ισοπαλίες) και μαζί τις τελευταίες τις ελπίδες για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Είναι 8η με 38 βαθμούς και ισχύει για την ίδια ό,τι και για την Σασουόλο.

Οι 'νεροβέρντι' δεν έχουν διαθέσιμους τους Μπογκά, Μπουραμπιά, Κίρικες και Ρομάνια. Ζορίζονται στο 'Mapei' (3Ν-6Ι-3Η, 18-18 γκολ), αλλά πλέον χωρίς πίεση μπορούν να παίξουν ακόμη καλύτερο ποδόσφαιρο. Η Βερόνα είναι συμπαγής ομάδα, αποτελεσματική εκτός έδρας (4Ν-5Ι-4Η, 16-15 γκολ) και θα παίξει ρόλο ρυθμιστή στη συνέχεια. Κόλεϊ, Κάλινιτς, Ρούεγ και Βιέιρα είναι εκτός μάχης.

Αμφότερες θα ψάξουν τη νίκη, δεν συντρέχει ιδιαίτερος λόγος για σκοπιμότητα και υπάρχουν οι προϋποθέσεις για γκολ. Στο MatchCombo της Stoiximan βρίσκουμε στο 2.12 το Goal/Goal & over 2,5 που είναι η επιλογή μας για το ματς.

(Κυριακή, 16:00) Τορίνο - Ίντερ: Ματς για την 27η αγωνιστική της Serie A, κομβικό για τις δύο ομάδες έστω και για εντελώς αντίθετους λόγους. Σε δύσκολη θέση η Τορίνο που παλεύει για τη σωτηρία της. Πισωγύρισμα η ήττα στην έδρα της Κροτόνε, που της στοίχισε την απώλεια αήττητου έξι αγώνων με πέντε ισοπαλίες και μια νίκη. Έτσι έμεινε στην 18η θέση, εντός ζώνης υποβιβασμού και στο -2 από την παραμονή. Μόνο παρήγορο πως έχει δύο ματς λιγότερα. Εκουλού, Ρινκόν και Σινγκό είναι εκτός μάχης, αμφίβολος ο Μπελότι.

Στον αντίποδα, η Ίντερ 'πετάει' προς τον τίτλο. Τρέχει ένα αήττητο σερί 10 αγώνων, με 2 ισοπαλίες και 8 νίκες, εκ των οποίων οι 7 συνεχόμενες! Είναι στην κορυφή της βαθμολογίας, στο +6 από την δεύτερη Μίλαν. Μοναδικό πρόβλημα για τον Κόντε ο τραυματίας Βιδάλ.

Ζόρικη η σεζόν για την Τορίνο, που ακόμη δεν έχει καταφέρει να κερδίσει στην έδρα της (0Ν-7Ι-4Η, 14-19 γκολ) και έχει θέματα σε όλες τις γραμμές της. Αποφασισμένη η Ίντερ να επιστρέψει στην κορυφή της Serie A μετά το 2010. Δίχως άλλες υποχρεώσεις, είναι αφοσιωμένη αποκλειστικά στον στόχο της. Πολύ δυνατή εκτός έδρας (8Ν-4Ι-1Η, 27-11 γκολ), βρίσκει δίχτυα με χαρακτηριστική άνεση και εσχάτως έχει βελτιώσει την εικόνα της αγωνιστικά.

Από την απόδοση της εξαρτάται το ματς. Ενδιαφέρουσα η επιλογή να σκοράρει ο Λουκακού και να κερδίσει η Ίντερ, σε απόδοση 2.02 στο MatchCombo της Stoiximan.

(Κυριακή, 18:05) Μονακό - Λιλ: Σπουδαία αναμέτρηση στο 'Stade Louis II' του πριγκιπάτου, για την 29η αγωνιστική της Ligue 1. Η Μονακό με την ήττα στο Στρασβούργο έχασε ένα αήττητο 12 αγώνων, διάστημα στο οποίο μέτρησε 10 νίκες και 2 ισοπαλίες. Έτσι έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει περισσότερο στην κορυφή. Είναι στην 4η θέση, στο -7 από την πρωτοπόρο Λιλ και το -5 από ένα εισιτήριο για το Champions League. Ντιατά, Γκουμπέλς, Μαρτίνς, Πελέγκρι και Τσουαμενί στο ιατρικό δελτίο.

Αποφασισμένη να δώσει τη μάχη της ως το τέλος μοιάζει η Λιλ και να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Αγνοεί την ήττα εδώ και 11 αγωνιστικές, όπου σημείωσε 9 νίκες και 2 ισοπαλίες. Με 62 βαθμούς κρατάει το προβάδισμα στην κορυφή, με +2 από Παρί Σεν Ζερμέν και Λυών. Φόντε και Γιλμάζ δύσκολα θα προλάβουν.

Η Μονακό είναι δυνατή στην έδρα της (9Ν-4Ι-1Η, 32-17 γκολ), γενικά σκοράρει με μεγάλη άνεση αλλά είναι και ευάλωτη στην άμυνα. Πλέον δεν έχει περιθώρια για απώλειες, η νίκη φαντάζει μονόδρομος κόντρα στη Λιλ. Μόνο που το έργο της δεν θα είναι τόσο εύκολο απέναντι στην τελευταία, που βγάζει ενθουσιασμό, πείσμα αλλά και προσωπικότητα.

Την ίδια στιγμή η Λιλ είναι η καλύτερη εκτός έδρας ομάδα της κατηγορίας (9Ν-3Ι-1Η, 25-9 γκολ), πολύ συνεπής επιθετικά και αξιόπιστη στα μετόπισθεν. Ανοιχτό σε όλα τα αποτελέσματα το παιχνίδι, θα αρκεστούμε στο Goal/Goal στο άκρως ικανοποιητικό 1.80 της Stoiximan.

(Κυριακή, 22:00) Σεβίλλη - Μπέτις: Το ντέρμπι της Ανδαλουσίας, για την 27η αγωνιστική της La Liga. Μετά από 6 σερί νίκες, η Σεβίλλη γνώρισε δύο κολλητές ήττες από Μπαρτσελόνα και Έλτσε. Έτσι έμεινε στην 4η θέση με 48 βαθμούς και στόχος της είναι να διατηρηθεί εντός 4άδας. Είναι στο +3 από την πέμπτη Σοθιεδάδ, έχοντας ματς λιγότερο. Αποκλείστηκε στο Champions League από την Ντόρτμουντ, με το συνολικό 5-4. Μοναδική απουσία ο Βιντάλ.

Με τέσσερις νίκες στη σειρά, η Μπέτις σκαρφάλωσε στην 6η θέση, που δίνει εισιτήριο για το Europa Conference League. Έχει αέρα πέντε βαθμών από την 7η θέση και βρέθηκε στο -3 από την Σοθιεδάδ. Καμαράσα και Μάρτιν τα προβλήματα για τους 'βερδιμπλάνκος'.

Η Σεβίλλη ψάχνει εναγωνίως αντίδραση μετά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα και το ντέρμπι της δίνει την ευκαιρία. Αξιόπιστη εντός έδρας (8Ν-1Ι-3Η, 19-9 γκολ), κολλάει πότε πότε στην επίθεση αλλά αμύνεται αποτελεσματικά. Η Μπέτις παίζει με αέρα και αυτοπεποίθηση, είναι ζημιάρα εκτός έδρας (6Ν-1Ι-6Η, 17-23 γκολ) αλλά και ευάλωτη στην ανασταλτική της λειτουργία.

Αναμένουμε να μπουν προσεκτικά αμφότερες στο ματς και τα πρώτα λεπτά να κυλήσουν αναγνωριστικά, δίχως ρίσκο. Να σημειωθεί το πρώτο γκολ της αναμέτρησης μετά το 28:00 προσφέρεται σε απόδοση 2.08 στη Stoiximan και έχει την προσοχή μας.

Photo Credits: ©2021 Luca Bruno/Associated Press

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ