TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Υποχρέωση νίκης για τη Βιγιαρεάλ στο 1.70, φλερτάρει με το λάθος η Μίλαν στο 2.40

Ο Πάκο Αλκάθερ πανηγυρίζει το γκολ του στο Ολντ Τράφορντ
Ο Πάκο Αλκάθερ πανηγυρίζει στο Ολντ Τράφορντ © 2021 DAVE THOMPSON/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Τρίτης (26/10) και καταλήγει σε δύο προτάσεις από Ισπανία και Ιταλία.

Η Μίλαν ισοβαθμεί στην πρώτη θέση με τη Νάπολι στη Serie A, όμως το τελευταίο διάστημα έχει μία σοβαρή αγωνιστική πτώση και φλερτάρει με το λάθος. Ασφαλώς την έχουν επηρεάσει οι σοβαρές απουσίες. Έπαιξε πολύ άσχημα στο Ντραγκάο με την Πόρτο και έχασε πιο εύκολα, απ' ότι δείχνει το τελικό 1-0.

Το περασμένο Σάββατο στην Μπολόνια το τελικό 2-4 είναι πλασματικό. Έπαιζε με παίκτη παραπάνω και ισοφαρίστηκε από 0-2. Δεν είναι εύκολο να συμβεί κάτι τέτοιο, δείχνει πως υπάρχει πρόβλημα. Έπρεπε να μείνει με 9 παίκτες η Μπολόνια για να καταφέρει να κάμψει την αντίσταση της. Στο 58ο λεπτό πήρε αριθμητικό πλεονέκτημα δύο ποδοσφαιριστών και χρειάστηκε να φθάσει το 84ο λεπτό για να ξαναπάρει το προβάδισμα..

Θέμα χρόνου ένα μεγάλο αποτέλεσμα από την Τορίνο

Ο Γιούριτς κάνει καλή δουλειά στο Τορίνο. Έχει δημιουργήσει ένα πολύ αξιόμαχο σύνολο, που παλεύει όλα του τα παιχνίδια. Στα δύο πρόσφατα ντέρμπι που έδωσε, με τη Γιουβέντους εντός και τη Νάπολι εκτός έδρας, έχασε στο όριο με 1-0. Την περασμένη Παρασκευή επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας, 3-2 της Τζένοα.

Είναι θέμα χρόνου και λεπτομερειών να αρχίσει να παίρνει η Τορίνο και μεγάλα αποτελέσματα. Στο Μεάτσα (21:45 Cosmote Sport 1 HD, Live από το SPORT24), ο Μπελότι αναμένεται να επιστρέψει στην βασική ενδεκάδα, μετά από 2,5 μήνες. Είχε περάσει από τον πάγκο στα δύο τελευταία παιχνίδια με Νάπολι και με την Τζένοα.

Ο Γιούριτς τις δύο προηγούμενες σεζόν, σαν προπονητής της Βερόνα, είχε πάρει ισοπαλίες στο εκτός έδρας ματς με τη Μίλαν. Ο Πιόλι δεν θα έχει στην διάθεση του, τους Μενιάν, Ρέμπιτς, Φλορέντσι, Κατιγιέχο, Μεσίας! Το Χ2Δ έχει μικρή πτωτική τάση, από το 2.50 βρίσκεται ανάμεσα στο 2.35 και στο 2.40.

Υποχρέωση νίκης για τη Βιγιαρεάλ

Βλέποντας τις βαθμολογίες των μεγάλων πρωταθλημάτων, το πιο αφύσικο πράγμα είναι η βαθμολογική θέση της Βιγιαρεάλ στη La Liga. Είναι δεδομένο πως θα υπάρξει βαθμολογική διόρθωση, η 13η θέση δεν είναι αντιπροσωπευτική των δυνατοτήτων της ομάδας του Έμερι και δεν υπάρχει περίπτωση να τερματίσει τόσο χαμηλά.

Μιλάμε για μία δουλειά, που έφθασε το σύλλογο στην κατάκτηση του Europa League, έχασε στα πέναλτι το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ από την Τσέλσι και φέτος βρίσκεται κοντά στο να φθάσει στους "16" του Champions League.

Η Βιγιαρεάλ έχει μόλις 2 νίκες σε 9 παιχνίδια, υποδέχεται την Κάδιθ, που είναι η πιο αδύναμη ομάδα του πρωταθλήματος και δεν υπάρχει άλλο περιθώριο λάθους απόψε (22:30 Novasports 2 HD, Live από το SPORT24).

Εύθραυστη, σοφτ ομάδα η Κάδιθ, ο άσος με over 1,5 ανάμεσα στο 1.65 και στο 1.70.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μίλαν - Τορίνο: Χ2 (απόδοση 2.35-2.40), 21.45
  • Βιγιαρεάλ - Κάδιθ: 1 & over 1,5 (απόδοση 1.65-1.70) 22.30
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ