ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Ξανά με απουσίες η Τσέλσι, πιέζεται ο άσος της Μπρέντφορντ

Ο Κάνος πανηγυρίζει γκολ κόντρα στην Άρσεναλ με τη φανέλα της Μπρέντφορντ για την Premier League | 13 Αυγούστου 2021
Ο Κάνος πανηγυρίζει γκολ κόντρα στην Άρσεναλ με τη φανέλα της Μπρέντφορντ για την Premier League | 13 Αυγούστου 2021 @2021 IAN WALTON/AP IMAGES

Η Τσέλσι συνεχίζει να παλεύει με τον κορονοϊό και η Μπρέντφορντ έχει απόψε τη μεγάλη ευκαιρία να προκριθεί στα ημιτελικά του League Cup

Σημαντική διόρθωση παρατηρείται στο σετ αποδόσεων του αγώνα της Μπρέντφορντ με την Τσέλσι (21:45 Novasports 5HD, Live από το SPORT24) για τα προημιτελικά του League Cup Αγγλίας (νοκ άουτ αγώνας, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθούν απευθείας πέναλτι). Ο άσος από τιμές πέριξ του 5.00 έχει πλέον κατρακυλήσει στο 3.70-3.75 σημειώνοντας δηλαδή μεταβολή που αγγίζει το 25%!

Αυτό ασφαλώς οφείλεται στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Τσέλσι με τον κορονοϊό. Για τους "μπλε" παραμένουν εκτός οι Λουκάκου, Βέρνερ, Χάντσον-Οντόι, Τσίλγουελ και Χάβερτς, ενώ είναι αβέβαιη η επάνοδος του Κρίστενσεν.

Παράλληλα, έγιναν αναγκαστική αλλαγή στο προηγούμενο ματς με τη Γουλβς για την Premier League, οι Τσάλομπα και Ζίγεκ, επομένως αμφότεροι θεωρούνται αμφίβολοι για απόψε. Επίσης, δεν αποκλείεται να προστατευτεί ο Καντέ, που έπαιξε όλο το 90λεπτο με τους "λύκους", μολονότι προέρχονταν από τραυματισμό.

Μπρέντφορντ - Τσέλσι: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στην Τσέλσι είναι διάχυτος ο εκνευρισμός για το γεγονός ότι δεν αναβλήθηκε η αναμέτρηση με τη Γουλβς, όπως συνέβη με άλλα ματς του πρωταθλήματος, όπου υπήρξαν ομάδες με κρούσματα κορονοϊού. Ο Τόμας Τούχελ εμμέσως πλην σαφώς άφησε αιχμές για αλλοίωση του πρωταθλήματος, αφού οι "μπλε" αναγκάστηκαν να κατέβουν στο Molineux με 17 παίκτες αποστολή, εκ των οποίων οι τρεις τερματοφύλακες!

Μοιραία, η Τσέλσι κόλλησε στο 0-0, ολοκληρώνοντας το ματς με μόλις μία τελική στο στόχο και πλέον βλέπει την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι από το -6.

Ο Τούχελ εν όψει του αγώνα με την Μπρέντφορντ για το League Cup, κάλεσε πάνω από δέκα παίκτες από την U23 του συλλόγου και δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήσει κάποιους εξ αυτών. Αλλωστε, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι σε τέσσερις ημέρες η Τσέλσι παίζει στο Μπέρμιγχαμ πολύ δύσκολο ματς με την Αστον Βίλα του Στίβεν Τζέραρντ για την Premier League.

Η Μπρέντφορντ έρχεται από δύο αναβολές, έχει να αγωνιστεί από τις 10 Δεκεμβρίου, άρα αναμένεται πιο φρέσκια. Στο αντίστοιχο παιχνίδι του πρωταθλήματος είχε χάσει εντός έδρας με 1-0, ωστόσο το σκορ ήταν άδικο, αφού είχε δύο δοκάρια και κορυφαίος παίκτης του γηπέδου ήταν ο γκολκίπερ της Τσέλσι, Μεντί.

Σε κάθε περίπτωση για την Μπρέντφορντ ορθώνεται μία εξαιρετική ευκαιρία απόψε να προκριθεί στα ημιτελικά της διοργάνωσης και ο άσος στο 3.75 αξίζει το ρίσκο, δεδομένου μάλιστα ότι μιλάμε και για ντέρμπι του δυτικού Λονδίνου, επομένως η ομάδα του Τόμας Φρανκ αναμένεται να το δει αρκετά ζεστά.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπρέντφορντ - Τσέλσι: 1 (απόδοση 3.75), 21:45
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ