DAILY BET

Daily Bet: Ξανά απέναντι στο ταμπούρι του Άντερσον οι Ισπανοί

Spain's Dani Ceballos, centrer, controls the ball during the UEFA Nations League soccer match between Ukraine and Spain at the Olimpiyskiy Stadium in Kyiv, Ukraine, Tuesday, Oct.13, 2020. (AP Photo/Efrem Lukatsky)
Spain's Dani Ceballos, centrer, controls the ball during the UEFA Nations League soccer match between Ukraine and Spain at the Olimpiyskiy Stadium in Kyiv, Ukraine, Tuesday, Oct.13, 2020. (AP Photo/Efrem Lukatsky) AP

Σφιχτά παιχνίδια και λίγα γκολ στον όμιλο της Εθνικής. Ξανά απέναντι στο ταμπούρι του Άντερσον οι Ισπανοί. Ο Τσάρλυ αναλύει τις αναμετρήσεις Γεωργία - Κόσοβο και Σουηδία - Ισπανία.

Για τον όμιλο της Εθνικής μας ομάδας γίνονται σήμερα δύο παιχνίδια. ας τα πάρουμε με την σειρά. Στις 19.00 στην Τιφλίδα, οι Γεωργιανοί υποδέχονται το Κόσοβο. Με βάση όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα από Γεωργία και Κόσοβο, υπάρχει ξεκάθαρο προβάδισμα των Γεωργιανών. Αδικούνται από τον μόλις 1 βαθμό, που έχουν μαζέψει. Ήταν εκπληκτικοί στη Στοκχόλμη και άδικα έχασαν με 1-0, έβαλαν δύσκολα στους Ισπανούς και έχασαν στο τέλος με ανατροπή από ένα τέρμα που είχε ευθύνη ο Λόρια, ήταν πολύ καλύτεροι από την Εθνική μας στο 1-1 της Τούμπας.

Σε αυτήν την λογική ξεκίνησαν και οι εταιρίες, δίνοντάς τους τιμές φαβορί, αναγνωρίζοντας την εξαιρετική δουλειά του Σανιόλ. Όταν βγήκαν όμως τα ρεπορτάζ και στην επιφάνεια οι απουσίες του παικταρά Κβαρατσχέλια, που είναι και ο ποδοσφαιριστής που έχει πετύχει και τα δύο τέρματα της στον όμιλο, το 2,00 εκτοξεύθηκε στο 2,50.

Η λογική λέει πως θα δούμε ένα παιχνίδι που η Γεωργία, θα έχει τον έλεγχο και θα προσπαθήσει να το πάρει στο 1-0. Δεν ξέρω αν θα βρει τρόπο να το πετύχει. Δύο πράγματα δεν πιστεύω, πως θα συμβούν. Δεν θα ανοίξει το παιχνίδι, δεν θα χάσει η Γεωργία. Ποντάρισμα κόμπο στο 1ΧΔ και στο under 2,5 προσφέρει απόδοση στο 1,80 στο μέσο όρο των εταιριών.

Πετυχημένοι, αλλά με μια γλυκόπικρη γεύση

Στις 21.45 στην Στοκχόλμη, οι Σουηδοί υποδέχονται τους Ισπανούς. Και στους δύο το Ευρωπαϊκό άφησε μια παρόμοια γεύση. Θετικό το αποτέλεσμα, πέτυχαν τους στόχους τους, έφυγαν όμως με την αίσθηση πως μπορούσαν κάτι περισσότερο

Οι Σουηδοί κρατάνε το ότι πήραν την πρώτη θέση στον όμιλο τους και που για δεύτερη στην σειρά διοργάνωση με προπονητή τον Άντερσον πήγαν στα νοκ άουτ, όμως ήταν καλύτερη ομάδα από τους Ουκρανούς, που τους απέκλεισαν στους 16.

Οι Ισπανοί πέτυχαν όλους τους στόχους που έχει θέση ο Ενρίκε. Εξελίχθηκαν σημαντικά στην διοργάνωση και άφησαν υποσχέσεις για το μέλλον, όμως αποκλείστηκαν με σκληρό τρόπο, στον ημιτελικό από τους μετέπειτα πρωταθλητές Ευρώπης.

Στα προκριματικά ξεκίνησαν με μία δυσκολία στο σκοράρισμα, που έφερε την ισοπαλία με την Εθνική μας, την δύσκολη νίκη στην Τιφλίδα και την επικράτηση με 3-1 στο Κόσοβο. Δυσκολία στο σκοράρισμα, υπήρξε και στα πρώτα παιχνίδια του Ευρωπαϊκού, από ένα σημείο και μετά όμως οι Ισπανοί λύθηκαν.

Την Τετάρτη παίζουν στην Στοκχόλμη όπου θα κληθούν να ανοίξουν το καθαρά αμυντικό, πειθαρχημένο 4-4-2 του Άντερσον, κάτι που θυμίζω, δεν πέτυχαν την πρώτη αγωνιστική στο Ευρωπαϊκό του καλοκαιριού και κόλλησαν στο 0-0.

Με τον τρόπο που αγωνίζονται οι Σουηδοί, φαντάζει δύσκολο να ανοίξει το παιχνίδι. Από το 1,80 έπεσε στο 1,70 το under 2,5, στις περισσότερες εταιρίες και μοιάζει σαν η πιο λογική επιλογή.

19.00 Γεωργία-Κόσοβο 1XΔ under 2,5

21.45 Σουηδία-Ισπανία under 2,5

TAGS DAILY BET ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΣΟΥΗΔΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ