ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Βαλένθια - Εσπανιόλ: Προγνωστικά και Ανάλυση - Άσος παράδοσης στο 1.85

Ο Κάρλος Σολέρ πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Βαλένθια κόντρα στην Ρεάλ | 8 Νοεμβρίου 2020
Ο Κάρλος Σολέρ πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Βαλένθια κόντρα στην Ρεάλ | 8 Νοεμβρίου 2020 @2020 ALBERTO SAIZ/AP IMAGES

Το τελευταίο παιχνίδι για το 2021 στη La Liga διεξάγεται ανάμεσα στη Βαλένθια και την Εσπανιόλ, όπου η παράδοση μας δείχνει το δρόμο.

Το 2021 ολοκληρώνεται στην Ισπανία με το παιχνίδι της Βαλένθια κόντρα στην Εσπανιόλ (17:15 Novasports Prime, Live από το SPORT24), όπου ο άσος είναι φαβορί στο 1.80-1. κατά μέσο όρο και το διπλό παίζει σε τιμές άνω του 4.40.

Και οι δύο ομάδες αντιμετωπίζουν προβλήματα με τον κορονοϊό, αναμένεται πάντως να κατεβάσουν ανταγωνιστικές ενδεκάδες. Η Βαλένθια για παράδειγμα έχει πίσω τον σημαντικό Δανό χαφ Βας, ενώ προβλέπεται να ξεκινήσουν κανονικά ο μεσοεπιθετικός Κάρλος Σολέρ (7 γκολ) και οι επιθετικοί Ούγο Δούρο (5 γκολ) και Γκονσάλο Γκέδες (6 γκολ). Αντίστοιχα, η Εσπανιόλ εκτός απροόπτου θα έχει κανονικά στην ενδεκάδα της το βαρύ πυροβολικό της ομάδας, τον Ραούλ Ντε Τομάς (8 γκολ).

Βαλένθια - Εσπανιόλ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Τις δύο ομάδες χωρίζουν πέντε βαθμοί, η εικόνα ωστόσο της Βαλένθια στο πρωτάθλημα είναι πιο ισορροπημένη. Η Εσπανιόλ μακριά από τη Βαρκελώνη χάνεται και σε εννιά ματς εκτός έδρας φέτος έχει ρεκόρ 0-3-6. Είναι δηλαδή η μοναδική ομάδα της La Liga χωρίς διπλό μαζί με την 16η Χετάφε και την ουραγό Λεβάντε, η οποία δεν έχει γενικώς νίκη.

Η Βαλένθια από την πλευρά της είναι αήττητη επτά αγωνιστικές (4-3-0) και προέρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες κόντρα σε Θέλτα, Ελτσε και Λεβάντε. Επίσης, στο Μεστάγια, σε εννιά ματς την τρέχουσα σεζόν έχει ηττηθεί (2-1) μόνο από την πρωτοπόρο Ρεάλ, δεχόμενη δύο γκολ στο 86' και στο 88'.

Εξάλλου, οι "νυχτερίδες" διατηρούν εξαιρετική παράδοση απέναντι στην Εσπανιόλ, όταν οι δύο ομάδες συναντιούνται στο Μεστάγια. Οι Καταλανοί έχουν να βγάλουν διπλό στη Βαλένθια για το πρωτάθλημα από το 2007. Εκτοτε, ο απολογισμός είναι 10-2-0 υπέρ των γηπεδούχων, με την Εσπανιόλ μάλιστα να μένει άσφαιρη στις τρεις τελευταίες επισκέψεις της στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Και πιο πίσω να πάμε, η κατάσταση για την Εσπανιόλ δεν βελτιώνεται, αφού από τη σεζόν 2001/02 και μετά, η Βαλένθια έχει ρεκόρ 15-3-1 στις μεταξύ τους συναντήσεις. Άσος παράδοσης στο 1.85.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βαλένθια - Εσπανιόλ: 1 (απόδοση 1.85), 17:15
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ