BET CORNER

Τσιτσιπάς - Τσόριτς: Προγνωστικά και ανάλυση για τον τελικό του Σινσινάτι

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει τη νίκη του επί του Ντανίιλ Μεντβέντεφ στο Σινσινάτι στα ημιτελικά
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει τη νίκη του επί του Ντανίιλ Μεντβέντεφ στο Σινσινάτι © 2022 JEFF DEAN/ASSOCIATED PRESS

Ώρα τελικού για τον Στέφανο Τσιτσιπά απέναντι στον Μπόρνα Τσόριτς. Με σούπερ ηθικό ο Έλληνας πρωταθλητής. Προσπαθεί να κάνει το comeback ο Κροάτης. Ποντάρισμα στο 3.00.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς το έκανε το θαύμα του! Ο Έλληνας πρωταθλητής ξεπέρασε και το εμπόδιο του Νο1 τενίστα του κόσμου, Ντανίλ Μεντβέντεφ και πάει με μεγάλο ηθικό στον αποψινό τελικό του Σινσινάτι κόντρα στον Μπόρνα Τσόριτς (23:30). Το Νο7 της παγκόσμιας κατάταξης έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το δεύτερο Masters για φέτος, ενώ η παρουσία του ήταν εκπληκτική, δίνοντας απαντήσεις. Μια νίκη που μπορεί να τον γεμίσει αυτοπεποίθηση, αφού ήταν απέναντι σ’ έναν αθλητή που σε 7/9 συναντήσεις μετρούσε ήττες.

Ο Τσιτσιπάς είχε 30 Winners, αλλά και 45 αβίαστα λάθη και καλείται κόντρα στον Κροάτη που η παράδοση είναι 1-1 να μειώσει τα λάθη του. Βέβαια, η κλάση του Μεντβέντεφ με αυτή του Τσόριτς την τελευταία διετία είναι διαφορετική. Ο Έλληνας πρωταθλητής δεν έχει το δικαίωμα του εφησυχασμού, αφού ο 25χρονος Κροάτης (Νο152) δεν πρέπει να υποτιμηθεί, είναι ένας ταχυδυναμικός παίκτης που έχει ταλαιπωρηθεί πολύ από τους τραυματισμούς και έχει κάνει επεμβάσεις τα τελευταία χρόνια. Με την πρόκριση στον τελικό εξασφάλισε την επιστροφή στο Top-50 (Νο48), ενώ με νίκη θα μπει στο Νο29.

Η σκληρή επιφάνεια ταιριάζει στον Τσόριτς, ο Στέφανος μπορεί το προηγούμενο διάστημα να μην έπειθε, αλλά στο Οχάιο τις τελευταίες μέρες έχει ανέβει, παρουσιάζοντας πιο πειστικό πρόσωπο και δείχνει πως μπορεί να πάει σε καλή κατάσταση στο Flushing Meadows για το US Open. Μάλιστα μετά από την χθεσινοβραδινή νίκη του επί του Μεντβέντεφ μπορεί να διεκδικήσει και το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης μέσω το US Open. Τσόριτς και Τσιτσιπάς κινούνται άψογα στους χώρους και έχουν παρουσιάσει εντυπωσιακή εικόνα.

Ο Κροάτης μάλιστα είναι ο φιναλίστ με το χαμηλότερο ranking στην ιστορία της διοργάνωσης και για να φτάσει ως τον τελικό απέκλεισε κατά σειρά Μουζέτι, Ναδάλ, Μπαουτίστα Αγκούτ, Αλιασίμ και Νόρι. Στο δια ταύτα, ο Κροάτης επέστρεψε σε τελικό μεγάλης διοργάνωσης και στις blockbuster παραστάσεις αφήνοντας εκτός ελίτ παίκτες, αλλά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε τη χθεσινή νίκη του Στέφανου, το γεγονός πως την τελευταία διετία έχει περισσότερη εμπειρία από τελικούς, ενώ είναι χαρακτηριστική η βελτίωσή του σε σκληρή επιφάνεια στο φετινό Tour χρησιμοποιώντας περισσότερα όπλα στο παιχνίδι του. Στο 3.00 στη Stoiximan το combo νίκη Τσιτσιπά και Over 22,5.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER STOIXIMAN BET STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ