ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Τσέλσι - Νόριτς: Για ακόμη μία καθαρή νίκη οι "μπλε" στο 1.70

Ο Καντέ και ο Χάβερτς πανηγυρίζουν κόντρα στην Τότεναμ
Ο Καντέ και ο Χάβερτς ©2021 MATT DUNHAM/ASSOCIATED PRESS

Η Τσέλσι υποδέχεται στο Στάμφορντ Μπριτζ τη Νόριτς και τα σερί των δύο ομάδων δείχνουν καθαρή νίκη των Λονδρέζων.

Η Τσέλσι ασφαλώς και είναι το μεγάλο φαβορί απέναντι στη Νόριτς, στο παιχνίδι που ανοίγει το πρόγραμμα του Σαββάτου για την 9η αγωνιστική της Premier League (23/10 14:30 Cosmote Sport 1 HD, Live από το SPORT24). Ο άσος δεν υπερβαίνει το 1.20, ενώ το διπλό της Νόριτς παίζει σε διψήφιες τιμές.

Η ομάδα του Τόμας Τούχελ προέρχεται από την πύρρειο νίκη (1-0) κόντρα στην Μπρέντφορντ, όπου τραυματίστηκαν οι Λουκάκου και Βέρνερ. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι η Τσέλσι δεν έχει το βάθος και τις λύσεις για να λυγίσει την ουραγό Νόριτς.

Αλλωστε, οι "μπλε" με τον Τούχελ στον πάγκο έχουν μάθει να κερδίζουν τα παιχνίδια τους με την άμυνά τους και όχι με την επίθεσή τους. Είναι χαρακτηριστικό πως σε 27 αγώνες πρωταθλήματος, από τότε που ανέλαβε ο Γερμανός τεχνικός, η Τσέλσι έχει κρατήσει 15 φορές ανέπαφη την εστία της. Φέτος έχει δεχθεί μόλις τρία γκολ, τα δύο από τη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Σίτι.

Τσακωμένη με το γκολ η Νόριτς

Στον αντίποδα, η Νόριτς έχει γράψει φέτος αρνητικό ρεκόρ συλλόγου με τους δύο μόλις πόντους σε οχτώ αγωνιστικές. Τα "καναρίνια" είναι πραγματικά τσακωμένα με το γκολ και μέχρι στιγμής έχουν πετύχει μόλις δύο, το ένα απέναντι στη Λέστερ στις 28 Αυγούστου και το άλλο με τη Γουότφορντ στις 19 Σεπτεμβρίου.

Στα τρία πιο πρόσφατα ματς για την Premier, η Νόριτς έμεινε άσφαιρη κόντρα σε Εβερτον, Μπέρνλι και Μπράιτον. Επίσης, απέτυχε να σκοράρει στις τρεις τελευταίες επισκέψεις της στο Στάμφορντ Μπριτζ σε επίπεδο Premier League.

Η αμυντική σταθερότητα της Τσέλσι και η επιθετική δυστοκία της Νόριτς οδηγούν στον άσο και N/G σε απόδοση 1.70.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τσέλσι - Νόριτς: 1 & Ν/G (απόδοση 1.70), 14:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ