BIG GAMES BET

Τσέλσι - Άρσεναλ: Προγνωστικά και ανάλυση - Με υπομονή για το 2.19

Ο Κάι Χάβερτς της Τσέλσι κόντρα στον Σέντρικ Σοάρες της Άρσεναλ σε αναμέτρηση για την Premier League
Ο Κάι Χάβερτς της Τσέλσι κόντρα στον Σέντρικ Σοάρες της Άρσεναλ © 2022 IAN WALTON/ASSOCIATED PRESS

Στο Στάμφορντ Μπριτζ δοκιμάζεται η Άρσεναλ για το λονδρέζικο ντέρμπι με την Τσέλσι, ψάχνοντας την επιστροφή στις νίκες μετά από ένα σερί ηττών. Ποντάρισμα στο 2.19.

Λονδρέζικο ντέρμπι περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας στην Αγγλία, Τσέλσι - Άρσεναλ (21:45 COSMOTE SPORT 2 , LIVE από το SPORT24 ) και όποιος αντέξει. Καθεμία χρειάζεται το τρίποντο για τους δικούς της λόγους. Η Τσέλσι για να αφήσει πίσω τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ η Άρσεναλ για να διατηρηθεί στο κόλπο της τετράδας. Στον πρώτο γύρο η Τσέλσι είχε επικρατήσει 2-0, ενώ πριν το ματς της 22ας Αυγούστου η Άρσεναλ μετρούσε τρεις σερί νίκες σε επίσημο επίπεδο κόντρα στους μπλε του Λονδίνου.

Τσέλσι - Άρσεναλ: Προγνωστικά και ανάλυση

Άνετη και ωραία η Τσέλσι, κέρδισε την Κρίσταλ Πάλας στο λονδρέζικο ντέρμπι με 2-0 σ’ ένα ματς που κυριάρχησε αλλά δεν δημιούργησε πλειάδα ευκαιριών. Εύκολη επικράτηση, ήταν η καλύτερη του παιχνιδιού και όλοι περιμένουν πώς και πώς τον τελικό με τη Λίβερπουλ. Στο πρωτάθλημα είναι σταθερά τρίτη και στο +5 από την Τότεναμ και με δύο ματς λιγότερα. Καλείται να μαζέψει τα κομμάτια της και να αφήσει πίσω τον οδυνηρό αποκλεισμό από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Ευρώπη, αφού ο εγωισμός της πληγώθηκε κατά πολύ. Δεν θέλει να χαλαρώσουν οι παίκτες ο Τούχελ, που προσπαθεί να συνέλθει από τον αποκλεισμό από τους Μερένγκες, ευχαριστημένος με την πρόκριση στον τελικό, θέλει να πάρει ρεβάνς για τον χαμένο τελικό του League Cup από τη Λίβερπουλ αν και κρατάει χαμηλά την μπάλα. Η υπόθεση τετράδα δεν έχει τελειώσει για τον ίδιο. Νοκ άουτ ο Κόβασιτς. Πάγια εκτός ο Οντόι.

Τρίτη ήττα στη σειρά για την Άρσεναλ, που στο πιο κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος πάει να καταρρεύσει, ενώ έχει μπροστά της ένα πρόγραμμα βουνό. Ακολουθεί εντός έδρας ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε τρεις μέρες και μετά από μια εβδομάδα θα φιλοξενηθεί από τη Γουέστ Χαμ. Εάν θέλει να τερματίσει στην τετράδα θα πρέπει να ανεβάσει τις στροφές και να διορθώσει τα τελευταία λάθη της. Έχασε στο τελευταίο χρονικά ματς από τη Σαουθάμπτον σ’ ένα ματς που στράβωσε πιο πολύ λόγω δυστοκίας και της ολιγωρίας της στην άμυνα. Ήταν πιο δραστήρια στο παιχνίδι, έκανε φάσεις, άξιζε κάτι καλύτερο, αλλά η αντίπαλη άμυνα τής έβαλε STOP και τελείωσε το ματς με xG 1,04 έναντι 1,35 υπέρ της. Οριακά ο Λακαζέτ, που πέρασε κορονοϊό. Πάγια εκτός Τίρνι και Παρτέι.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Άρσεναλ θα το πάει συντηρητικά και προσεκτικά το ματς, δεν έχει άλλη λύση, παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια τα πηγαίνει καλά απέναντι στην Τσέλσι. Αυτή την περίοδο είναι όμως ξεκάθαρα ντεφορμέ, την ώρα που η Τσέλσι προέρχεται από τρεις διοργανώσεις και ο Τούχελ την έχει κρατήσει φρέσκια σ’ ένα βαθμό. Το κίνητρο είναι πολύ μεγαλύτερο για τους Κανονιέρηδες, που βρίσκονται στο -3 από την Τότεναμ. Στο 2.19 το Χ ημίχρονο, καθώς περιμένουμε ματς υπομονής.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τσέλσι - Άρσεναλ: Χ ημίχρονο (απόδοση 2.19), 21:45
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ