TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Στοίχημα: Τριάδα από το Europa League σε τιμές άνω του 4.00

Ο Λουίς Μουριέλ σε ματς της Αταλάντα κόντρα στην Ρεάλ για το Champions League | 16 Μαρτίου 2021
Ο Λουίς Μουριέλ σε ματς της Αταλάντα κόντρα στην Ρεάλ για το Champions League | 16 Μαρτίου 2021 @2021 BERNAT ARMANGUE/AP IMAGES

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Πέμπτης και καταλήγει σε τρεις δυνατές προτάσεις από το Europa League.

Στο Μπέργκαμο η Αταλάντα υποδέχεται τη φορμαρισμένη Λεβερκούζεν (22:00 Cosmote Sport 5HD Live από το SPORT24) σε ένα ζευγάρι που υπόσχεται γκολ και θέαμα. Η Λεβερκούζεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, με ένα ρεκόρ 5-2-1 στα τελευταία παιχνίδια, έχει ανέβει στην 3η θέση της Bundesliga.

Προγνωστικα Στοιχήματος: 12/13 Goal/Goal εκτός έδρας στο πρωτάθλημα

Το περασμένο Σάββατο, η Μπάγερ έκανε μία πραγματικά πολύ καλή εμφάνιση στο Μόναχο. Η επιθετική τριάδα των Αντλί, Βιρτς, Ντιαμπί, κούρασε πολύ την άμυνα της Μπάγερν και το τελικό 1-1 αδικεί τις "ασπιρίνες", 1,67-2,26 τα xGoals. Εκτός έδρας στο πρωτάθλημα μετρά 9 συνεχόμενα και 12/13 Goal/Goal.

Ο Γακσπερίνι βλέπει πως στο πρωτάθλημα αρχίζει και δυσκολεύει η τετράδα και καταλαβαίνει πως πρέπει να αρχίσει να δίνει προτεραιότητα στην προοπτική του Europa. Σήμερα αναμένεται να ξεκινήσει ο Μουριέλ στη βασική ενδεκάδα, που μετά τον τραυματισμό του, μπήκε σαν αλλαγή στην Ρώμη. Θα παίξει δίδυμο με έναν εκ των Μπογκά, Μαλινόφσκι και πίσω τους, θα είναι είτε ο Κοοπμέινερς, είτε ο Πάσαλιτς. Είναι δύσκολο σε μία μάχη ανάμεσα σε Αταλάντα και Λεβερκούζεν να μην επιβεβαιωθεί το Goal/Goal με over 2,5 που δίνεται στο 1.85.

Προγνωστικά Στοιχήματος: Σκοράρει και παίρνει αποτέλεσμα η Μονακό

Η Μονακό την περασμένη εβδομάδα, έδωσε έναν πολύ δυνατό ημιτελικό με τη Ναντ για το κύπελλο Γαλλίας. Ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος, στην επανάληψη η εικόνα του παιχνιδιού γύρισε και δίκαια κρίθηκε η τύχη της πρόκρισης στα πέναλτι. Η ομάδα του Κλεμάν δεν είχε την τύχη με το μέρος της και γνώρισε έναν σκληρό αποκλεισμό. Την Κυριακή πήγε στο Βελοντρόμ με την πλάτη στον τοίχο. Μόνο η νίκη την κράταγε στο κόλπο της Ευρώπης, έκανε μία έξυπνη εμφάνιση, είχε πραγματικά υποδειγματική αμυντική λειτουργία και πήρε το παιχνίδι, στο 0-1.

Το επιθετικό δίδυμο των Μπεν Γιεντέρ - Φόλαντ είναι πραγματικά υψηλού επιπέδου και δύσκολα αντιμετωπίσιμο, όταν έχει χώρους. Η Μονακό περιμένω να σκοράρει και να πάρει προβάδισμα πρόκρισης στην έδρα της Μπράγκα (22:00 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24). Το Χ2Δ με over 0,5 στο 1.60.

Προγνωστικά Στοιχήματος: Έχει γεμίσει το ρόστερ της Μπάρτσα

Η Μπαρτσελόνα μπορεί στην έδρα της Έλτσε να σταμάτησε το σερί με τις τεσσάρες, όμως έδειξε χαρακτήρα στα δύσκολα. Έμεινε πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, αλλά στην επανάληψη οι αλλαγές του Τσάβι και κυρίως η είσοδος του Φεράν Τόρες, έφεραν την ανατροπή.

Η Μπαρτσελόνα δείχνει πως θα καθαρίσει με την τετράδα στο πρωτάθλημα πιο εύκολα από ό,τι φαινόταν και μέσα από το Europa League, θα διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο του ο Τσάβι, σαν προπονητής της.

Η Γαλατά φέτος παραπαίει, βρίσκεται στην 12η θέση στο τούρκικο πρωτάθλημα, δεν είναι σε θέση να βάλει δύσκολα στην ομάδα του Τσάβι. Οι μεταγραφές του Ιανουαρίου μεγάλωσαν σημαντικά τις επιλογές του Τσάβι και σήμερα οι Ντεστ, Φεράν Τόρες και Αντάμα Τραορέ αναμένεται να πάρουν την θέση στην βασική ενδεκάδα των Ντάνι Άλβες, Γκάβι και Ντεμπελέ, που ξεκίνησαν στην έδρα της Έλτσε (22:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Με ασιατικό χάντικαπ 1,5 ο άσος στο 1.45.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αταλάντα - Λεβερκούζεν: Goal/Goal & Οver 2,5 (απόδοση 1.85), 22:00
  • Μπράγκα - Μονακό: Χ2Δ & over 0,5 (απόδοση 1.60), 22:00
  • Μπαρτσελόνα - Γαλατά: 1 ασιατικό χάντικαπ 1,5 (απόδοση 1.45), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ