TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Στοίχημα: Το πιο ισχυρό κίνητρο για έναν ποδοσφαιριστή

Ο Αντρέ Καρίγιο του Περού μετά από αναμέτρηση με το Εκουαδόρ για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου
Ο Αντρέ Καρίγιο του Περού μετά από αναμέτρηση με το Εκουαδόρ © 2022 MARTIN MEJIA/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το σημερινό στοιχηματικό πρόγραμμα και καταλήγει σε τρία πονταρίσματα από την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Βόρεια Μακεδονία έκανε την έκπληξη της χρονιάς. Όλοι περίμεναν να πάνε σε τελικό πρόκρισης οι Ιταλοί με τους Πορτογάλους, όμως οι απέκλεισαν τους πρωταθλητές Ευρώπης. Σε ένα παιχνίδι με 32-4 τελικές και 16-0 τα κόρνερ άντεξε την πίεση και στο τέλος κατάφερε να κλέψει την πρόκριση. Ασφαλώς πρόκειται για ένα μικρό θαύμα. Η αλήθεια όμως είναι πως κανένας δεν θέλει να μείνουν έξω από το Μουντιάλ οι Ιταλοί και οι Πορτογάλοι για χάρη της Βόρειας Μακεδονίας (21:45 OPEN TV/COSMOTE SPORT 1, LIVE από το SPORT24) . Η ζημιά που προκάλεσε τεράστια για τους Ιταλούς, μικρή όμως μέχρι στιγμής για την διοργάνωση, καθώς έτσι όπως τα είχαν καταφέρει ένας από τους δύο θα έμενε εκτός.

Χρειάζεται απλά να προηγηθεί

Το χτύπημα θα γίνει τεράστιο αν μείνουν εκτός και τα αστέρια της Πορτογαλίας για να περάσει η Βόρεια Μακεδονία. Δεν έχει και τις δυνατότητες να τα καταφέρει, οι Ιταλοί πλήρωσαν το άγχος τους, το γεγονός πως δεν είναι από φύση τους εκπαιδευμένοι στο να ανοίγουν ταμπούρια. Το γκολ δεν έμπαινε, ήταν σπάταλοι και όσο πέρναγε η ώρα έβλεπαν φαντάσματα. Αυτό που χρειάζονται οι Πορτογάλοι για να αξιοποιήσουν το δώρο που της περασμένης Πέμπτης είναι να ανοίξουν το σκορ. Ένα γκολ θα κάνει την κατάσταση πολύ πιο εύκολη. Ο τελικός πρόκρισης γίνεται στο Ντραγκάο, ο Σάντος θα έχει στην διάθεση του τους Κανσέλο, Πέπε που έλειψαν στο πρώτο παιχνίδι και αναμένεται να δώσουν ακόμα μεγαλύτερη ισορροπία στην ομάδα του. Ο άσος με ασιατικό χάντικαπ 1,5 στο 1.70.

Φουρνιά ικανή να διακριθεί στο Μουντιάλ.

Στη ζώνη της Αφρικής στις 22.30 το Μαρόκο υποδέχεται την Λ.Δ. Κονγκό (22:30 LIVE από το SPORT24) για την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ. Ο Χαλίλχοτζιτς βρίσκεται σε πίεση. Είναι αλήθεια πως έχει ένα ποιοτικό ρόστερ το οποίο θα έπρεπε να έχει πάει καλύτερα από ό,τι μέχρι τους 8 στο Κόπα Άφρικα και να μην έχει πρόβλημα να πάρει από το πρώτο παιχνίδι την πρόκριση με την Λ. Δ. Κονγκό. Σε κάθε περίπτωση το 1-1 του πρώτου αγώνα δίνει στο Μαρόκο σοβαρό προβάδισμα καθώς στα προκριματικά της Αφρικής βρίσκεται ακόμη σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Δεν μπορεί λοιπόν ο Κούπερ. που είναι προπονητής στην Λ.Δ. Κονγκό, να παίξει άμυνα σε ολόκληρο το 90λεπτό και να βάλει σαν στόχο να πάει μακριά το παιχνίδι, κάποια στιγμή θα πρέπει να ψάξει το γκολ οπότε και το Μαρόκο ακόμα και αν δυσκολευτεί, χώρους θα βγει. Το έγραψα και την περασμένη Παρασκευή, η φουρνιά που υπάρχει στο Μαρόκο είναι σε θέση όχι μόνο να φθάσει στο Μουντιάλ, αλλά και να έχει μία πολύ καλή πορεία. Ο άσος στο 1.55.

Το γκολ που έκανε την διαφορά

Τα 4 απευθείας εισιτήρια για το Μουντιάλ έχουν βρει κάτοχο και μένει η 5η θέση που οδηγεί στα μπαράζ. Η Κολομβία προσπάθησε πολύ για να βρεθεί σε αυτήν την τόσο δύσκολη θέση. Έκανε ένα απίθανο για το ρόστερ της σερί 7 αγώνων χωρίς να πετύχει κάποιο τέρμα. Ακόμα κι έτσι όμως αν έμενε το 0-0 στον εντός έδρας αγώνα με το Περού στις 28 Ιανουαρίου σήμερα θα είχε την κατάσταση στα δικά της χέρια και με τον Πέκερμαν στον πάγκο της Βενεζουέλας το πιο πιθανό είναι να τα κατάφερνε. Βλέπετε ο Πέκερμαν ήταν προπονητής της Κολομβίας από το 2012-18, διέγραψε μία επιτυχημένη θητεία και αγαπήθηκε. Όμως το γκολ που δέχτηκε στο 85ο λεπτό από τον Έντισον Φλόρες, σε ένα παιχνίδι που είχε 70% κατοχή μπάλας, οι τελικές ήταν 30-4, μάλλον θα την κρατήσει εκτός διοργάνωσης.

Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Πιο ισχυρό κίνητρο για έναν ποδοσφαιριστή από το να παίζει την πρόκριση του στο Μουντιάλ δεν μπορεί να υπάρξει. Το Περού υποδέχεται την αδιάφορη Παραγουάη (02:30 LIVE από το SPORT24) και με νίκη πηγαίνει στα μπαράζ, που θα συναντήσει τον νικητή από τον αγώνα μπαράζ που θα δώσουν οι δύο ομάδες που θα πάρουν την 3η θέση στους ομίλους των προκριματικών της Ασίας ανάμεσα στα ΗΑΕ, Ιράκ και Αυστραλία. Το Περού εντός έδρας μετράει ένα σερί 5 νικών απέναντι στην Παραγουάη. Η συνολική παράδοση των δύο ομάδων σε προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Λίμα είναι 5-2-0. Ο άσος στο 1.55.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Πορτογαλία - Βόρεια Μακεδονία: 1 με -1,5 (απόδοση 1.70) 21:45
  • Μαρόκο - Λ.Δ. Κονγκό: 1 (απόδοση 1.55), 22:30
  • Περού - Παραγουάη: 1 (απόδοση 1.55), 02:30
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ