TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Στοίχημα: Μονόπλευρο κίνητρο που πληρώνει 2.55 και δύο δυνατά φαβορί

Ο άσος της Αστον Βίλα, Φιλίπε Κουτίνιο πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του το γκολ εναντίο της Λιντς
Ο Φιλίπε Κουτίνιο πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του το γκολ εναντίο της Λιντς © 2022 RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα του Σαββάτου και παίζει μπάλα με Serie A, Premier League και Ligue 1

Η Κάλιαρι μετά τη νίκη (1-0), με πειστική εμφάνιση επί της Σασουόλο με 1,91-0,29 xGoals, πήγε σε ένα εξάποντο παραμονής στη Γένοβα. Αν έπαιρνε αποτέλεσμα, θα αποκτούσε τεράστιο πλεονέκτημα στη μάχη για την παραμονή. Έπαιξε για το 0-0, δικαιούταν τη νίκη οριακά στο 0-1, αλλά στο τέλος έχασε ακόμη και το βαθμό. Το τελικό 1-0 κόντρα στη Τζένοα, ήρθε σε ένα παιχνίδι με 0,73-0,92 xGoals και την Κάλιαρι να έχει δύο καλές ευκαιρίες πριν δεχτεί το γκολ.

Προγνωστικά Ιταλία: Μονόπλευρο κίνητρο

Παρά το αρνητικό αποτέλεσμα, η ομάδα του Ματσάρι έδειξε πως θα κλείσει καλά την σεζόν. Η εικόνα της στα δύο τελευταία παιχνίδια, δεν είναι για να πέσει. Υποδέχεται την άνετη στην ένατη θέση Βερόνα (16:00 Cosmote Sport 8HD, Live από το SPORT24), που την περασμένη εβδομάδα, δεν σκίστηκε για να κερδίσει τη Σαμπντόρια και της άφησε έναν πολύτιμο βαθμό. Η Κάλιαρι νιώθει την πίεση της Τζένοα και της Σαλερνιτάνα, με νίκη όμως, θα πάρει μία πραγματικά καλή ανάσα. Ο άσος στο 2.55 στο μέσο όρο των εταιριών.

Προγνωστικά Αγγλία: Παίζει πολύ καλύτερα απ' ότι δείχνουν τα αποτελέσματα της

Η Άστον Βίλα μετρά ένα αρνητικό ρεκόρ με τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία στα τελευταία πέντε παιχνίδια της. Ένα αρνητικό σερί, που δεν ταιριάζει με την αγωνιστική της εικόνα. Έπαιξε πολύ καλύτερα απ' ότι δείχνουν τα αποτελέσματα της.

Την περασμένη αγωνιστική έσπασε το αρνητικό σερί με τις τέσσερις διαδοχικές ήττες, παίρνοντας το 0-0 στην έδρα της Λέστερ. Ο Τζέραρντ θέλει να δείξει έργο και φυσικά θέλει να διορθώσει την κατάσταση, ώστε να τερματίσει πιο κοντά στο πρώτο μισό η Άστον Βίλα και να σταματήσει το πλασματικό, με βάση την εικόνα της, αρνητικό σερί που τρέχει.

Ιδανικός αντίπαλος η ουραγός και καταδικασμένη να επιστρέψει στην Τσάμπιονσιπ, Νόριτς (17:00 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24). Στο 0-3 με τη Νιουκάστλ, η ομάδα του Ντιν Σμίθ έδειξε πως δεν έχει και τα ψυχικά αποθέματα για να παλέψει για την παραμονή. Ο άσος στο 1.40.

Προγνωστικά Γαλλία: Με άμυνα για γέλια απέναντι στην καλύτερη επίθεση

Η άμυνα της Σεντ Ετιέν ήταν για γέλια, όταν έκανε αντεπιθέσεις η Μονακό. Η ομάδα του Ντιπρά βρέθηκε εύκολα να χάνει με 0-2, μείωσε με ένα αυστηρό πέναλτι κι όταν έκανε την απέλπιδα προσπάθεια για να σώσει το βαθμό, ο Κολοτζέτζιακ το "κάρφωσε" στα δίχτυα της ομάδας του, όπως είχε κάνει και στον εντός έδρας αγώνα με τη Μαρσέιγ.

Ακολούθησε ένταση, αποδοκιμασίες, το παιχνίδι διακόπηκε προσωρινά και όταν οι ομάδες επέστρεψαν, η Μονακό πέτυχε και τέταρτο γκολ. Ο Ντιπρά προσπαθεί να φτιάξει την ψυχολογία των παικτών του, όμως η δήλωση του "αυτούς τους παίκτες έχουμε, με αυτούς θα πολεμήσουμε", δεν δείχνει και μεγάλη εμπιστοσύνη στο ρόστερ.

Σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και με το κίνδυνο του υποβιβασμού, οι στεφανουά πηγαίνουν στην Βρετάνη για να αντιμετωπίσουν τη Ρεν του Ζενεσιό (22:00 Novasports 2HD, Live από το SPORT24), τη δεύτερη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, με μόλις ένα γκολ διαφορά από την Παρί.

Η Ρεν βρίσκεται στην τρίτη θέση και όταν χτυπάει φόρμα, είναι με διαφορά η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, βγάζοντας φυσικά από τη συζήτηση την Παρί, που ανήκει σε άλλο επίπεδο. Παίζει πολύ γρήγορο ποδόσφαιρο η Ρεν, δεν θα βγάλει άκρη η άμυνα της Σεντ Ετιέν. Ο άσος με over 1,5, ανάμεσα στο 1.50-1.55.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κάλιαρι - Βερόνα: 1 (απόδοση 2.55), 16:00
  • Άστον Βίλα - Νόριτς: 1 (απόδοση 1.40), 17:00
  • Ρεν - Σεντ Ετιέν: 1 & over 1,5 (απόδοση 1.50-1.55), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ