TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Στοίχημα: Με το κίνητρο και το μομέντουμ της Ρόμα κόντρα στη Φιορεντίνα

Ο Νικολό Ζανιόλο πανηγυρίζει γκολ της Ρόμα στο Europa Conference League στα προημιτελικά με την Μπόντο Γκλιμτ
Ο Νικολό Ζανιόλο πανηγυρίζει γκολ της Ρόμα © 2022 ALESSANDRA TARANTINO/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Δευτέρας και καταλήγει σ’ ένα δυνατό ποντάρισμα.

Στη Ρώμη πανηγύρισαν τη μεγάλη πρόκριση στον τελικό του Europa Conference League, όμως ακόμα με το πρωτάθλημα δεν έχουν τελειώσει. Σήμερα δίνουν έναν απαιτητικό αγώνα στο Αρτέμιο Φράνκι με την Φιορεντίνα (21:45 COSMOTE SPORT 3 , LIVE από το SPORT24 ). Ο Μουρίνιο γνωρίζει καλά πως θα βοηθούσε σημαντικά στην ψυχολογία της ομάδας να πάει στον τελικό έχοντας εξασφαλισμένο το Europa. Επίσης θέλει να φανεί και στη βαθμολογία η πρόοδος που δεδομένα υπάρχει στις μέρες του.

Στόχος ένα βήμα παραπάνω από πέρυσι και φυσικά να προσπεράσει την Λάτσιο

Πέρυσι η Ρόμα είχε τερματίσει στην 7η θέση με 62 βαθμούς, φέτος 3 αγωνιστικές πριν από το τέλος βρίσκεται στην 6η με 59 βαθμούς. Επειδή ο Μουρίνιο τα υπολογίζει όλα, θέλει να τερματίσει η ομάδα του πάνω από την συμπολίτισσα Λάτσιο.

Τα πράγματα στην μάχη για την 5η και 6η θέση έχουν ως εξής. Η Λάτσιο βρίσκεται στην 5η θέση με 62 βαθμούς, την επόμενη αγωνιστική παίζει με τη Γιουβέντους εκτός και την τελευταία με την Βερόνα εντός. Η Ρόμα έχει 59 βαθμούς και σήμερα παίζει εκτός με Φιορεντίνα, στη συνέχεια υποδέχεται την μαθηματικά υποβιβασμένη Βενέτσια και κλείνει στο Τορίνο.

Στην 7η θέση που οδηγεί στο Conference η Αταλάντα με 59 βαθμούς, με παιχνίδι που κατά πάσα πιθανότητα θα κρίνει τον τίτλο στην έδρα της Μίλαν την επόμενη αγωνιστική και με Έμπολι εντός την τελευταία. Η Φιορεντίνα έχει 56 και σήμερα παίζει με τη Ρόμα, στη συνέχεια εκτός με Σαμπντόρια, εντός με Γιουβέντους. Καταλαβαίνετε πως όλα είναι ανοιχτά. Η ομάδα που έχει μεγαλύτερη συνέπεια από όσες διεκδικούν την 5η και την 6η θέση είναι η Ρόμα.

Προγνωστικά Ιταλία: Κοστίζει η αποχώρηση του Βλάχοβιτς

Η Φιορεντίνα έχει σαν πλεονέκτημα πως είχε άδεια βδομάδα, όμως βρίσκεται σε πτώση. Προέρχεται από 3 κολλητές ήττες και άρχισε να φαίνεται η απουσία του Βλάχοβιτς. Η Φιορεντίνα στα 22 παιχνίδια που είχε στην διάθεση της τον Βλάχοβιτς σκόραρε 41 τέρματα, δηλαδή 1,86 το παιχνίδι. Στα 13 παιχνίδια πρωταθλήματος που έχει δώσει από την ημέρα που αποχώρησε ο Σέρβος φορ μόλις 13 τέρματα, δηλαδή πήγε στο 1 τέρμα το παιχνίδι.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο Μουρίνιο θα ξεκινήσει με την ενδεκάδα που την περασμένη Πέμπτη δεν επέτρεψε στη Λέστερ να δημιουργήσει ούτε μισή ευκαιρία. Με δεδομένο πως στην συνέχεια υποδέχεται την υποβιβασμένη Βενέτσια και τελευταία αγωνιστική πηγαίνει στην αδιάφορη Τορίνο, γνωρίζει πως με έναν βαθμό στο Αρτέμιο Φράνκι, θα έχει στο χέρι του το εισιτήριο για το Europa. Στο 1.60 το X2.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φιορεντίνα - Ρόμα: Χ2 (απόδοση 1.60), 21:45
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ