TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ στοίχημα: Με σπασμένα φρένα η Μπαρτσελόνα

Ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ της Μπαρτσελόνα πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Ρεάλ για τη La Liga 2021-2022 στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", Μαδρίτη | Κυριακή 20 Μαρτίου 2022
Ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ της Μπαρτσελόνα πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Ρεάλ για τη La Liga 2021-2022 στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", Μαδρίτη | Κυριακή 20 Μαρτίου 2022 © 2022 MANU FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Πέμπτης (07/04) και καταλήγει σε δύο πονταρίσματα.

Η Μπαρτσελόνα συνεχίζει με σπασμένα φρένα. Τρέχει ένα ρεκόρ 10-3-0 σε όλες τις διοργανώσεις. Ρεκόρ που την έφερε στην 2η θέση του ισπανικού πρωταθλήματος και φαντάζει το απόλυτο φαβορί για να κατακτήσει το Europa League.

Στον δρόμο για τον πρώτο τίτλο στην εποχή Τσάβι

Διεκδικεί να κατακτήσει τον πρώτο τίτλο στην εποχή του Τσάβι. Την περασμένη Κυριακή συνέχισε τις υψηλές πτήσεις κερδίζοντας πιο καθαρά από ό,τι δείχνει το τελικό 1-0 την Σεβίλλη με τα xG να είναι 1,93 - 0,49.

Η Άιντραχτ (22:00 COSMOTE SPORT 3 , LIVE από το SPORT24 ) βρίσκεται στην 9η θέση του γερμανικού πρωταθλήματος, την περασμένη αγωνιστική έμεινε στο 0-0 με την ουραγό Γκρόιτερ Φιρτ, ασφαλώς και δεν έχει την δυνατότητα, να σταθεί εμπόδιο στην φορμαρισμένη Μπάρτσα.

Δεν έχει δυνατή έδρα, την Μπέτις την πέρασε με την εκτός έδρας νίκη με 2-1 και χρειάστηκε αυτογκόλ του Ιγκλέσιας στο τελευταίο λεπτό της παράτασης για να πάρει την πρόκριση στη Φρανκφούρτη. 4-5-5 το εντός έδρας ρεκόρ στην Μπουντεσλίγκα, την φέρνει στην 14η θέση στην ειδική βαθμολογία των εντός έδρας.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η λογική λέει πως η ομάδα του Τσάβι θα πάρει την πρόκριση με δύο νίκες. Το διπλό ανάμεσα στο 1.70 με 1.75.

Θα χτυπήσει την εύθραυστη άμυνα της Λιόν

Η Λιόν αντιμετωπίζει όλη την σεζόν τεράστια αμυντικά ζητήματα. Μπορεί να έχει μεγαλύτερη ευρωπαϊκή εμπειρία από την Γουέστ Χαμ (22:00 COSMOTE SPORT 5 , LIVE από το SPORT24), με βάση όμως όσα βλέπουμε φέτος από τις δύο ομάδες δεν της ταιριάζει σαν αντίπαλος.

Η ομάδα του Μόγιες έχει καλή ισορροπία στο μεσαίο μπλοκ και όταν κλέβει την μπάλα βγαίνει με ορμή και βγαίνει με πολλούς ποδοσφαιριστές στην αντεπίθεση. Ένα στιλ παιχνιδιού, που την εύκολη στο λάθος και μόνιμα ανοργάνωτη άμυνα της Λιόν, μπορεί να την σκοτώσει. Ο άσος στο 2.05 στον μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Μπαρτσελόνα: 2 (απόδοση 1.70 - 1.75), 22:00
  • Γουέστ Χαμ - Λιόν: 1 (απόδοση 2.05), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ