TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Στοίχημα: Κρατά ανοιχτή τη μάχη η Τότεναμ, καθαρίζει και ελπίζει η Βιγιαρεάλ

Ο Πάου Τόρες πανηγυρίζει γκολ με τον Ζεράρ Μορένο στο Champions League κόντρα στη Γιουβέντους στο Τορίνο
Ο Πάου Τόρες πανηγυρίζει γκολ με τον Ζεράρ Μορένο © 2022 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Πέμπτης (12/05) και καταλήγει σε ποντάρισμα σε δύο επιλογές.

Ντέρμπι Λονδίνου (21:45 COSMOTE SPORT 1, LIVE από το SPORT24 ) με φόντο την έξοδο στους ομίλους του Champions League. Η Άρσεναλ έχει προβάδισμα 4 βαθμών, όμως η Τότεναμ πέτυχε κάτι πολύ δύσκολο. Πήρε ισοπαλία στο Άνφιλντ ουσιαστικά στερώντας από την Λίβερπουλ το δικαίωμα να μείνει μέχρι και την τελευταία αγωνιστική στη μάχη του πρωταθλήματος. Ο Αντόνιο Κόντε μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα πέρασε στην ομάδα του τα δικά του χαρακτηριστικά. Σκληράδα και πίστη στον στόχο μέσα από ένα κυνικό άμεσο ποδόσφαιρο.

Προγνωστικά Αγγλία: Οι δύο στοχευμένες προσθήκες

Έχει βελτιώσει σημαντικά τους Σπερς, οι στοχευμένες προσθήκες των Κουλουσέβσκι, Μπετανκούρ, ειδικά ο πρώτος έχει προσφέρει στους Κέιν, Σον τον έξτρα πόλο απειλής που χρειαζόντουσαν. Νίκη σήμερα της Τότεναμ δεν σημαίνει και καταστροφή για την Άρσεναλ, απλά θα την αναγκάσει να ψάξει το 2Χ2 στις δύο τελευταίες αγωνιστικές με τη Νιούκαστλ εκτός και με την Έβερτον εντός. Δεν θα είναι εύκολο, όμως θα εξακολουθεί να έχει την τύχη στα χέρια της.

Η Τότεναμ έχει ένα πιο εύκολο 2/2, καθώς στα δύο τελευταία παιχνίδια υποδέχεται την Μπέρνλι και κλείνει στην έδρα της ουραγού Νόριτς. Νίκη σήμερα της ομάδας του Κόντε, κράτα ανοιχτή τη μάχη της 4ης θέσης, μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο. Ο άσος της Τότεναμ στο 2.30 στον μέσο όρο των εταιριών.

Καθαρίζει με το Confernence και μένει στην μάχη για έξοδο στο Europa

Η Βιγιαρεάλ έφτασε στα ημιτελικά του Champions League, έδωσε λάμψη στη φετινή διοργάνωση με τις εντυπωσιακές προκρίσεις που πέτυχε επί της Γιουβέντους και της Μπάγερν. Ασφαλώς και αυτή η υπερπροσπάθεια που κατέβαλε στοίχισε στο πρωτάθλημα. Δίνει μάχη για να βγει του χρόνου στην Ευρώπη. Βρίσκεται στην 7η θέση, που οδηγεί στο Conference, 1 βαθμό πάνω από την Μπιλμπάο και έχει την ευκαιρία να τους κάνει σήμερα 4.

Υπάρχει όμως μία σημαντική λεπτομέρεια, που δίνει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο σημερινό παιχνίδι (21:00 NOVASPORTS 1, LIVE από το SPORT24) με τη Βαγιεκάνο. Την Κυριακή η Βιγιαρεάλ υποδέχεται την Σοσιεδάδ που η διαφορά τους είναι στους 3 βαθμούς. Η Σοσιεδάδ υποδέχεται σήμερα την Κάντιθ, οπότε ακόμη και αν κερδίσει η Βιγιαρεάλ μπορεί να τη φτάσει την Κυριακή και να ελπίζει σε έξοδο στο Europa. Η Βαγιεκάνο σήμερα δεν έχει το παραμικρό βαθμολογικό κίνητρο. Το διπλό στο 1.85 στον μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ράγιο Βαγιεκάνο - Βιγιαρεάλ: 2 (απόδοση 1.85), 21:00
  • Τότεναμ - Άρσεναλ: 1 (απόδοση 2.30), 21:45
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ