TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Στοίχημα: Η κρυμμένη δύναμη και το καλοπληρωμένο Goal/Goal

Ο Άντονι και ο Νέρες πανηγυρίζουν το τρίτο γκολ του Άγιαξ κόντρα στη Σπόρτινγκ σε παιχνίδι για το Champions League
Ο Άντονι και ο Νέρες πανηγυρίζουν το τρίτο γκολ του Άγιαξ κόντρα στη Σπόρτινγκ Ⓒ 2022 PETER DEJONG/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει τα δύο μεγάλα παιχνίδια της Τετάρτης για το Champions League και καταλήγει σε μία δυάδα άνω του 3.30.

Ο φετινός Άγιαξ μοιάζει σαν την κρυμμένη δύναμη της διοργάνωσης. Βλέπετε, μετέχει στο ολλανδικό πρωτάθλημα, που η δυναμικότητα του δεν μπορεί να εκτιμηθεί.

Όπου έχει αγωνιστεί φέτος έχει κάνει πλάκα. Στο πρωτάθλημα έχει δεχτεί μόλις 5 τέρματα σε 23 παιχνίδια και έχει πετύχει 70. Ναι όσοι δεν ασχολείστε με το ολλανδικό πρωτάθλημα καλά διαβάσατε, η διαφορά τερμάτων που έχει ο φετινός Άγιαξ, είναι 70-5!

Προγνωστικά Στοιχήματος: Οι περίπατοι του Άγιαξ

Έχουμε όμως και σαν δείγμα τον όμιλο στο Champions League, όπου ο Άγιαξ έκανε περίπατο με έξι νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια απέναντι σε Ντόρτμουντ, Σπόρτινγκ και Μπεσίκτας, με τέρματα 20-5 και με τον φορ Αλέ, να πετυχαίνει 10 γκολ, κάνοντας ρεκόρ.

Το επίπεδο των ομάδων που ο Άγιαξ έκανε μία μικρή πλάκα στον όμιλο, δεν απέχει και πολύ από αυτό της Μπενφίκα (22:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Στους "αετούς" της Λισαβόνας, μετά από ενάμιση χρόνο, η συνεργασία με τον Ζέσους τελείωσε άδοξα. Τη θέση του ανέλαβε ο προπονητής της δεύτερης ομάδας Νέλσον Βερίσιμο, που μαζί του η Μπενφίκα έχει ρεκόρ 4-2-2 κι έχασε τον τελικό του Λιγκ Καπ από την Σπόρτινγκ.

Οι "αετοί" της Λισαβόνας βρίσκονται στην τρίτη θέση με 12 πόντους διαφορά από την Πόρτο και 6 από τη Σπόρτινγκ στην οποία είχε κάνει πλάκα ο Άγιαξ, κερδίζοντάς την με 5-1 στην Πορτογαλία και 4-2 στο Άμστερνταμ, στον όμιλο. Το διπλό παρουσιάζει πτώση και βρίσκεται στο 1.75-1.80.

Προγνωστικά Στοιχήματος: Δεν είναι η ομάδα που έχουμε συνηθίσει

Η φετινή Ατλέτικο δεν είναι η ομάδα που γνωρίζουμε. Δεν αποτελεί συνώνυμο της σκληράδας και της καλής αμυντικής λειτουργίας. Ο Όμπλακ δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και η άμυνα κάνει νερά. Η Ατλέτικο δέχεται εύκολα γκολ και το γεγονός αυτό, την έχει οδηγήσει στο να παίζει συνολικά πιο επιθετικά.

Φέτος, η Ατλέτικο έχει δεχτεί 34 τέρματα σε 25 παιχνίδια. Έχει τη χειρότερη άμυνα από όλες τις ομάδες που βρίσκονται στις πρώτες 11 θέσεις του πρωταθλήματος. Η κλήρωση την έφερε αντιμέτωπη με τη Γιουνάιτεντ (22:00 Mega/Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24), η οποία, παρότι ο Ντε Χέα πραγματοποιεί φέτος μία πραγματικά πολύ καλή σεζόν (έχει την καλύτερη επίδοση βάση xGoals στο πρωτάθλημα), έχει μόλις την 10η καλύτερη άμυνα του αγγλικού πρωταθλήματος.

Έχουμε λοιπόν δύο ομάδες, που είναι εξαιρετικά δύσκολο να κρατήσουν το μηδέν. Το Goal/Goal δίνεται στο 1.85.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπενφίκα - Άγιαξ: 2 (απόδοση 1.75-1.80), 22:00
  • Ατλέτικο Μαδρίτης - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Goal/Goal (απόδοση 1.85), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ