TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Στοίχημα: Δύο άσοι από την Premier και μία κόντρα από τη La Liga

Ο Ντανιέλ Ποντένσε με τη φανέλα της Γουλβς σε ματς κόντρα στην Άρσεναλ για την Premier League | 10 Φεβρουαρίου 2022
Ο Ντανιέλ Ποντένσε με τη φανέλα της Γουλβς σε ματς κόντρα στην Άρσεναλ για την Premier League | 10 Φεβρουαρίου 2022 @2022 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα του Σαββάτου και ποντάρει σε Premier League και La Liga.

Η εμφάνιση της Λίντς και το διπλό στην έδρα της φορμαρισμένης Μπέρνλι, δικαίωσε τον Ρότζερς, που δήλωσε πριν το παιχνίδι πως αρχίζει να βλέπει τη Λεστερ των δύο προηγούμενων χρόνων.

Προγνωστικά Αγγλία: Επιστροφή στις νίκες και στα γκολ ο Βάρντι

Μόνο καλά νέα έφερε το παιχνίδι με την Μπέρνλι, εκτός από ένα σημαντικό διπλό, ήρθε και η επιστροφή στη δράση του Βάρντι με γκολ. Η Λέστερ τώρα υποδέχεται την Λιντς. Αγαπητός ο Μπιέλσα, αλλά δεν είναι λίγες οι ομάδες του, που όταν τους πήρε η κάτω βόλτα, φλέρταραν με την καταστροφή.

Μετά από ένα αρνητικό ρεκόρ 0-1-5, με 2-17 τέρματα, η διοίκηση αποφάσισε να τον απολύσει. Τη θέση του πήρε ο Αμερικανός Τζέσι Μαρς, που έχει εργαστεί σε Νέα Υόρκη, Σάλτσμπουργκ και φέτος απέτυχε στη Λειψία, δηλαδή μόνο σε ομάδες του ομίλου Red Bull. Έχει βγάλει σοβαρά αμυντικά θέματα η Λιντς το τελευταίο διάστημα, πρέπει να αποδειχτεί πραγματικά σωστή λύση ο Μαρς, για να την κρατήσει στην κατηγορία.

Η Λέστερ πηγαίνει χειρότερα από τις δυνατότητές της, βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο και ο αντίπαλος τής δίνει το δικαίωμα να διπλώσει τις νίκες (14:30 Cosmote Sport 1HD, Live από το SPORT24). Ο άσος στο 1.80 στο μέσο όρο των εταιριών.

Καλά πληρωμένος ο άσος της Γουλβς

Η Γουλβς είχε δημιουργήσει μία εικόνα, είχε βρει ένα αγωνιστικό μομέντουμ, που την έκανε να δείχνει ικανή, να φθάσει μέχρι και στην πρώτη 4άδα. Ακολούθησαν δύο μεγάλα παιχνίδια, που τα έχασε στο όριο.

Σκληρές ήττες με Άρσεναλ 2-1 εκτός έδρας στις καθυστερήσεις και με τη Γουέστ Χαμ 1-0 επίσης εκτός έδρας, σε παιχνίδια που θα μπορούσαν να έχουν πάει παντού. Η Γουλβς έχασε έδαφος και πρέπει τώρα να κερδίσει την Κρίσταλ Πάλας στο Μολινό, για να παραμείνει σε τροχιά Ευρώπης.

Το πρόσφατο εντός έδρας ρεκόρ της Γουλβς είναι 5-2-2. Με βάση την εικόνα που δείχνει η ομάδα του Μπρούνο Λάζε, αξίζει να μείνει στη μάχη για το Europa League, όμως για να συμβεί αυτό, χρειάζεται σήμερα τη νίκη (17:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Ο άσος στο 2.35 είναι πραγματικά καλά πληρωμένος.

Προγνωστικά Ισπανία: Πέτυχε πολύ δύσκολα πράγματα με παίκτη λιγότερο

Η Χετάφε είναι σε καλό αγωνιστικό επίπεδο. Φάνηκε ακόμα και στο παιχνίδι που δεν κέρδισε με την Αλαβές. Δεν είναι εύκολα και συνηθισμένα όσα πέτυχε. Έπαιξε από το 32ο λεπτό με παίκτη λιγότερο. Παρότι έμεινε δύο φορές πίσω στο σκορ, κατόρθωσε και πήρε την ισοπαλία με 2-2. Επίσης κατάφερε με αριθμητικό μειονέκτημα, να πάρει ποσοστό κατοχής 53% και με παίκτη λιγότερο για 60 λεπτά, να ανταλλάξει ίδιο αριθμό μεταβιβάσεων 355-356.

Η Χετάφε δεν κέρδισε την Αλαβές, απλά επειδή έμεινε με παίκτη λιγότερο. Είναι σε καλύτερη κατάσταση από την Εσπανιόλ, που ηττήθηκε με 5-1 στην έδρα της Βιγιαρεάλ και τρέχει ρεκόρ 0-3-4 το 2022 (17:15 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Το Χ2Δ στο 1.70 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λέστερ - Λιντς: 1 (απόδοση 1.80), 14:30
  • Γουλβς - Κρίσταλ Πάλας: 1 (απόδοση 2.35), 17:00
  • Εσπανιόλ - Χετάφε: Χ2Δ (απόδοση 1.70), 17:15
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ