TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ προγνωστικά: Τριάδα με ποιότητα, φόρμα και παράδοση

Ο Μπακαγιό Σακά πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Άρσεναλ κόντρα στη Λίβερπουλ
Ο Μπακαγιό Σακά πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Άρσεναλ © 2022 RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Κυριακής και καταλήγει σε τρία δυνατά bets από Αγγλία, Ισπανία και Γαλλία.

Η Άρσεναλ συνεχίζει να εντυπωσιάζει. Με ρεκόρ 9-0-1 βρίσκεται στην πρώτη θέση της Premier League, πάνω από τη Μάντσεστερ Σίτι και το πιο σημαντικό είναι πως έχει αποσπαστεί επτά βαθμούς από την πέμπτη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Προγνωστικά Αγγλία: Τετράδα μέσα από τον πρωταθλητισμό

Ο ρεαλιστικός στόχος για την ομάδα του Αρτέτα είναι η τετράδα, όμως αυτός ο στόχος εξασφαλίζεται πολύ πιο εύκολα κάνοντας πρωταθλητισμό. Η Άρσεναλ έχει αρχίσει να γίνεται και κυνική και να κερδίζει με 1-0. Τρεις συνεχόμενες νίκες στο γκολ, με Μπόντο, Λιντς εκτός και την περασμένη Πέμπτη με Αϊντχόφεν εντός για το Europa League.

Η πρώτη θέση και η απευθείας πρόκριση στους 16 του Europa, έχει σχεδόν εξασφαλιστεί, φθάνει πλέον στην Άρσεναλ να κερδίσει εντός έδρας τη Ζυρίχη. Συνεχίζει να παίζει ποδόσφαιρο υψηλής έντασης.

Η Σαουθάμπτον την περασμένη εβδομάδα, πήρε έναν τυχερό βαθμό στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ, 0,61-2,05 xGoals και συνέχισε με ένα πολύ σημαντικό διπλό στην έδρα της Μπόρνμουθ, που είναι θέμα χρόνου να βρεθεί στην τελευταία τριάδα. Συνολικά πάντως δεν είναι καλά και η φετινή Άρσεναλ, τα έχει καταφέρει σε πολύ πιο δύσκολες αποστολές (16:00 Novasports Premier League, Live από το SPORT24). Το διπλό στο 1.60.

Προγνωστικά Γαλλία: Η φόρμα οδηγεί στο διπλό

Ο Ζενεσιό κάνει πραγματικά πολύ καλή δουλειά στην Βρετάνη. Μετά το μουδιασμένο ξεκίνημα, κατάφερε να δέσει τη Ρεν η οποία τρέχει ένα ρεκόρ 5-2-0 με τρεις συνεχόμενες νίκες. Σερί που την ανέβασε στην πέμπτη θέση της Ligue 1, στο -5 από την πρώτη τριάδα. Το στόχο της τριάδας η εικόνα του πρωταθλήματος δείχνει πως θα τον κατακτήσει. Έχει τη δεύτερη επίθεση του πρωταθλήματος πίσω από την Παρί με 23 τέρματα και βρίσκεται στην δεύτερη θέση στη διαφορά των xGoals.

Σήμερα παίζει στην έδρα της προβληματικής Ανζέ (14:00 Novasports 2HD, Live από το SPORT24). Η δεύτερη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, θα αντιμετωπίσει την ομάδα με τη χειρότερη άμυνα. Η πιο φορμαρισμένη την πιο ντεφορμέ. Με ρεκόρ 2-0-7 στα 9 τελευταία και τρεις κολλητές ήττες, που η άμυνα της δέχτηκε από τρία γκολ το παιχνίδι, η Ανζέ έπεσε στην προτελευταία θέση. Ο πρόεδρος μετά το 3-2 στην Τουλούζ, δήλωσε πως πιστεύει ακόμα στον τεχνικό της ομάδας, Μπατίκλ, όμως όλα δείχνουν πως σύντομα θα έχουμε αλλαγή. Το διπλό στο 1.85 στο μέσο όρο των εταιριών.

Προγνωστικά Ισπανία: Δέχεται πολλές φάσεις η Αλμερία

Η Βιγιαρεάλ την περασμένη Δευτέρα επέστρεψε στις νίκες με το άνετο 2-0 επί της Οσασούνα και ακολούθησε η φυσιολογική ήττα με 3-0 στο Καμπ Νου. Η ομάδα του Έμερι βρίσκεται στην ένατη θέση, 5 βαθμούς κάτω από την τετράδα, που είναι ο στόχος της και δεν έχει την πολυτέλεια να μην καθαρίσει την Αλμερία (19:30 Novasports 1HD, Live από το SPORT24), που προέρχεται από τεράστιο τρίποντο επί της Χιρόνα με 3-2 σε παιχνίδι με 1,86-2,79 εναντίον της xGoals.

Σε όλα τα παιχνίδια δέχεται πολλές φάσεις η Αλμερία, που έχει συνολικά παθητικό 17 τερμάτων, ενώ της έχουν κάνει φάσεις για 21,3 xGoals. Η Βιγιαρεάλ έχει παράδοση με πέντε διαδοχικές νίκες απέναντι στην Αλμερία, δίχως να έχει δεχτεί γκολ, σε κανένα από αυτά τα παιχνίδια. Ο απλός άσος στο 1.40.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ανζέ - Ρεν: 2 (απόδοση 1.85), 14:00
  • Σαουθάμπτον - Άρσεναλ: 2 (απόδοση 1.60), 16:00
  • Βιγιαρεάλ - Αλμερία: 1 (απόδοση 1.40), 19:30
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ