TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ προγνωστικά: Τριάδα από το Europa Conference League

Ο Τζιανλούκα Σκαμακά  της Γουέστ Χαμ πανηγυρίζει γκολ κόντρα στην Άντερλεχτ στο Europa Conference League
Ο Τζιανλούκα Σκαμακά της Γουέστ Χαμ © 2022 OLIVIER MATTHYS/ASSOCIATED PRESS

Σε μια τριάδα επιλογών από το βραδινό πρόγραμμα του Europa Conference League ρίχνει το βάρος ο Τσάρλυ.

Για τον 2ο όμιλο η Γουέστ Χαμ υποδέχεται την Άντερλεχτ (22:00 COSMOTE SPORT 7, LIVE από το SPORT24) και έχει την ευκαιρία να καθαρίσει με την πρώτη θέση του ομίλου. Δύσκολη χρονιά, είναι σημαντικό για τον Μόγιες να τελειώσει την δουλειά δύο αγωνιστικές πριν το τέλος των ομίλων και να ξέρει πως θα έχει γλιτώσει και ένα γύρο από τη συνέχεια.

Ρόστερ που της επιτρέπει να πηγαίνει σε ροτέισον χωρίς κανένα πρόβλημα

Το Europa Conference League είναι από τις διοργανώσεις που θα προσπαθήσει να κατακτήσει η Γουέστ Χαμ. Το ρόστερ το καλοκαίρι μεγάλωσε σημαντικά ώστε να μπορεί η ομάδα να αγωνίζεται ανεπηρέαστη τρεις φορές την εβδομάδα. Είναι κάτι που συμβαίνει με επιτυχία. Παρά το σημαντικό ροτέισον που γίνεται στα παιχνίδια της διοργάνωσης η Γουέστ Χαμ φτάνει σε άνετες νίκες.

Για παράδειγμα στις Βρυξέλλες την περασμένη εβδομάδα υπήρχαν 9 νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι του πρωταθλήματος δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα, το διπλό ήρθε πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό 0-1. Συνολικά είναι σε καλή κατάσταση η Γουέστ Χαμ, που με δύο κολλητές νίκες στο πρωτάθλημα έχει αρχίσει να διορθώνει τη βαθμολογική της θέση. Η Άντερλεχτ δεν είναι η παλιά μεγάλη δύναμη του βελγικού πρωταθλήματος, βρίσκεται ακριβώς στη μέση της βαθμολογίας στην 9η θέση με ρεκόρ 5-1-5. Ο άσος της Γουέστ Χαμ στο 1.65 στον μέσο όρο των εταιριών.

Κέρδισε το πρώτο στοίχημα ο Φαβρ

Για τον 4ο όμιλο η Νις υποδέχεται την Σλοβάτσκο (22:00 COSMOTE SPORT 9, LIVE από το SPORT24). Τα πράγματα σήμερα είναι τελείως διαφορετικά από ότι την περασμένη εβδομάδα. Ο Λουσιέν Φαβρ ήταν έτοιμος να απομακρυνθεί, όμως η καλή εμφάνιση στο Παρίσι στην ήττα με 2-1 από την Παρί τού έδωσε μία τελευταία ευκαιρία. Του ζητήθηκε να κερδίσει στη Σλοβακία την περασμένη αγωνιστική και την Τρουά εντός έδρας.

Οι δύο νίκες ήρθαν, 1-0 στην έδρα της Σλοβάτσκο με τέρμα του Νικολά Πεπέ στο 54ο λεπτό σε παιχνίδι που είχε και δύο δοκάρια η Νις και με 3-2 επί της Τρουά πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό σκορ, ήταν στο 3-0 το παιχνίδι και μείωσε στο τέλος η Τρουά. Το ρόστερ της Νις είναι εξαιρετικό για τα δεδομένα του συλλόγου και φυσικά για τις ανάγκες του σημερινού παιχνιδιού. Θέλει νίκες ο Φαβρ για να εξασφαλίσει την ηρεμία του, αν κερδίσει σήμερα γίνεται το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση και θα κυνηγήσει με την Παρτιζάν την πρώτη θέση. Ο άσος ανάμεσα στο 1.50 στον μέσο όρο των εταιριών.

Παράλογο να συνεχίσει η Βαντούζ

Στον 5ο όμιλο η Αλκμάαρ έχει 9 βαθμούς, δείχνει να έχει καθαρίσει με την πρώτη θέση και ακολουθούν Βαντούζ και Ντνίπρο με 4 βαθμούς. Την περασμένη εβδομάδα η Βαντούζ πήρε ισοπαλία σαν φιλοξενούμενη, σε πολωνικό έδαφος έγινε ο αγώνας, με 2-2 από τη Ντνίπρο και έμεινε στο κόλπο της πρόκρισης.

Προγνωστικά στοιχήματος

Θα είναι τρελό να καταφέρει να το φτάσει μέχρι το τέλος, είναι κάτι που δεν χωράει στη λογική. Η Βαντούζ βρίσκεται στην προτελευταία θέση με ρεκόρ 0-5-5 στο πρωτάθλημα της Β’ Ελβετίας. Η Ντνίπρο έχει ξεκινήσει με 5/5 στο ουκρανικό πρωτάθλημα και έχει φιλοδοξία να συνεχίσει στην Ευρώπη (22:00 LIVE από το SPORT24). Το διπλό στο 2.10 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γουέστ Χαμ - Άντερλεχτ: 1 (απόδοση 1.65), 22:00
  • Νις - Σλοβάτσκο: 1 (απόδοση 1.50), 22:00
  • Βαντούζ - Ντνίπρο: 2 (απόδοση 2.10), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ