TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ προγνωστικά: Τριάδα από τη Βραζιλία

Ο Χουλκ πανηγυρίζει γκολ της Ατλέτικο Μινέιρο στο Copa Libertadores κόντρα στην Ιντεπεντιέντε ντελ Βάγιε
Ο Χουλκ πανηγυρίζει γκολ της Ατλέτικο Μινέιρο στο Copa Libertadores © 2022 THOMAS SANTOS/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα του Σαββάτου (25/06) και ποντάρει σε τρεις βραζιλιάνικες επιλογές.

Η Κορίνθιανς χωρίς να εντυπωσιάζει καταφέρνει να βρίσκεται ψηλά στην βαθμολογία και να φαντάζει σαν η πιο ουσιαστική απειλή για την Παλμέιρας.

Με όπλο το μηδέν στην άμυνα

Την περασμένη αγωνιστική με το αγαπημένο της 1-0 κέρδισε την Γκοϊάς και μεσοβδόμαδα επικράτησε με 4-0 της Σάντος για το πρώτο παιχνίδι του Κυπέλλου. 5/8 πρόσφατες νίκες της Κορίνθιανς είναι με 1-0, όλες δίχως να δεχτεί γκολ. Τη Σάντος την υποδέχεται και σήμερα (01:00 LIVE από το SPORT24), που στο παιχνίδι Κυπέλλου εκτός από το γεγονός πως έφαγε 4 τέρματα, έχασε και δύο σημαντικούς ποδοσφαιριστές. Είναι τιμωρημένος ο αρχηγός και βασικός γκολκίπερ Ζοάο Πάουλο (13/0) και ο αναντικατάστατος μέσος Βινίσιους Ζανοσέλο (13/2). Ο άσος της Κορίνθιανς σε απόδοση 2.00.

Τον στήριξαν οι παίκτες του

Η νταμπλούχος Ατλέτικο (03:00 LIVE από το SPORT24) αρχίζει να δείχνει σημάδια, πως είναι έτοιμη να κάνει την αντεπίθεση της. Ο Αργεντινός τεχνικός Μοαμέδ είδε τους παίκτες του στα δύο παιχνίδια με την Φλαμένγκο να τον στηρίζουν με την απόδοση τους στο γήπεδο. Το άσχημο ξεκίνημα της ομάδας τον έφερε σε δύσκολη θέση, όμως οι δύο κολλητές νίκες επί της Φλαμένγκο, 2-0 για το πρωτάθλημα και 2-1 για το Κύπελλο, γύρισαν το κλίμα.

Η διαφορά από την Παλμέιρας είναι στους 7 βαθμούς, η Φορταλέζα είναι βατός αντίπαλος και τώρα, που η σεζόν αρχίζει να στρώνει, κανείς δεν θα ήθελε να έρθει ένα νέο πισωγύρισμα. Ο άσος στο 1.55.

Υποχρέωση νίκης

Στη Serie B την άνοδο διεκδικεί και η Σπορτ Ρεσίφε, που μπήκε στην αγωνιστική, στην 5η θέση, δύο βαθμούς κάτω από την 4άδα. Η Σπορτ έβγαλε ένα δύσκολο πρόγραμμα τριών αγώνων, στο οποίο έχασε έδαφος. Ηττήθηκε με 1-0 στην Μπαϊα, έμεινε στο 0-0 εντός με την Γκρέμιο και στο 1-1 εκτός με τη Ναούτικο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Υποδέχεται την Μπρούσκε και μία ματιά στο πρόγραμμα κάνει απευθείας κατανοητό πως αυτό το παιχνίδι πρέπει οπωσδήποτε να το κερδίσει. Την εβδομάδα που έρχεται έχει να αντιμετωπίσει τα δύο βαριά χαρτιά του πρωταθλήματος, την Κρουζέιρο και την Βάσκο. Καταλαβαίνετε πως αν δεν κερδίσει στο σημερινό παιχνίδι την Μπρούσκε θα κινδυνέψει να βρεθεί από νωρίς εκτός μάχης. Ο άσος στο 1.90.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σπορτ Ρεσίφε - Μπρούσκε: 1 (απόδοση 1.90), 00:30
  • Κορίνθιανς - Σάντος: 1 (απόδοση 2.00), 01:00
  • Ατλέτικο Μινέιρο - Φορταλέζα: 1 (απόδοση 1.55), 03:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ