TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Τρέχουν να εξασφαλίσουν τον μίνιμουμ στόχο

Τσάρλυ Προγνωστικά: Τρέχουν να εξασφαλίσουν τον μίνιμουμ στόχο
@2022 DAVID CLIFF/AP IMAGES

Ο Τσάρλυ έστειλε νέο ταμείο την Πέμπτη με γαλλική δυάδα του 2.40 και απόψε συνεχίζει με ακόμη δύο δυνατές προτάσεις από την Premier League.

Η Γουέστ Χαμ το καλοκαίρι μπήκε με υψηλές βλέψεις στο πρωτάθλημα. Έγιναν μεταγραφές, ώστε το ρόστερ να μπορεί να αντέξει να αγωνίζεται σε Ευρώπη και πρωτάθλημα, όμως τα πράγματα έχουν εξελιχθεί διαφορετικά απ' ότι περίμεναν. Δεν δικαιολογούν οι δυνατότητες του ρόστερ τη βαθμολογική της θέση.

Δεν επιτρέπεται να παίξουν για τη σωτηρία

Βρίσκεται στην 16η θέση, μόλις έναν βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και μόλις δύο πάνω από την τελευταία θέση. Ο στόχος άλλαξε και έγινε η γρήγορη σωτηρία. Θα είναι ντροπή για όλους στα "σφυριά", να μπλέξουν σε σενάρια υποβιβασμού. Με βάση τη διαφορά στα xGoals (υπέρ-κατά), η Γουέστ Χαμ θα έπρεπε να βρίσκεται στην ένατη θέση, όμως τα ψέματα και οι δικαιολογίες για την ομάδα του Μόγες τελείωσαν.

Οριακό το παιχνίδι με την άνετη βαθμολογικά Μπρέντφορντ (21:45 Novasports 2HD, Live από το SPORT24). Η Γουέστ Χαμ είναι μία ομάδα, που έχει στην ενδεκάδα της, από τη μέση και μπροστά, παίκτες όπως οι Ράις, Σούτσεκ, Πακετά, Φορνάλς, Μπόουεν και στην κορυφή της επίθεσης είτε τον Αντόνιο, είτε τον Σκαμάκα. Καίγεται για τη νίκη και ο άσος δίνεται ανάμεσα στο 2.05 και στο 2.10.

Σκληρή η μάχη για την τετράδα

Η μάχη για την τετράδα στην Premier League έχει εξελιχθεί πολύ πιο δύσκολη για τη Λίβερπουλ, απ' ότι θα μπορούσε να φανταστεί κανείς, στο ξεκίνημα της σεζόν. Η εντυπωσιακή πορεία της Άρσεναλ και της Νιούκαστλ, έχει κάνει τις Λίβερπουλ, Τότεναμ, Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τρέχουν και να μην φθάνουν.

Η ομάδα του Κλοπ μπήκε δυνατά στην επιστροφή από το Μουντιάλ, κερδίζοντας με 3-1 στο Βίλα Παρκ και υποδέχεται τώρα τη Λέστερ, που χωρίς τον Μάντισον χάνει πολύ από τη δυναμική της (22:00 Novasports Premier League, Live από το SPORT24). Για πλάκα ηττήθηκε από τη Νιούκαστλ με 3-0 εντός έδρας, στο πρώτο της παιχνίδι μετά τη διακοπή. Ο άσος με over 1,5, στο 1.40.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γουέστ Χαμ - Μπρέντφορντ: 1 (απόδοση 2.05-2.10), 21:45
  • Λίβερπουλ - Λέστερ: 1 & over 1,5 (απόδοση 1.40), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ