TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Το οχυρό του Φαν Χάαλ και οι βελτιωτικές κινήσεις από τον Ντεσάμπ

Ο Βίρτζιλ Βαν Ντάικ με την Εθνική Ολλανδίας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου κόντρα στη Νορβηγία
Ο Βίρτζιλ Βαν Ντάικ με την Εθνική Ολλανδίας © 2022 PETER DEJONG/ASSOCIATED PRESS

Παιχνίδι με δύο πονταρίσματα κάνει ο Τσάρλυ από το στοιχηματικό πρόγραμμα της Παρασκευής (03/06).

Το ντέρμπι των Κάτω Χωρών ανάμεσα σε Βέλγιο και Ολλανδία (21:45 NOVASPORTS 2 , LIVE από το SPORT24) για τον 4ο όμιλο της πρώτης κατηγορίας. Την Τετάρτη για τον ίδιο όμιλο οι Πολωνοί κέρδισαν με 2-1 τους Ουαλούς.

Ο Λουίς Φαν Χάαλ πέτυχε την αποστολή του, να πάει τους Οράνιε στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ανέλαβε για 3η φορά την Εθνική Ολλανδίας τον περασμένο Αύγουστο και με ρεκόρ 5-2-0 τούς πήγε στο Μουντιάλ. Μετά την πρόκριση οι Ολλανδοί έδωσαν δύο δυνατά φιλικά, κέρδισαν μετά από ένα εντυπωσιακό παιχνίδι 4-2 τους Δανούς, έφεραν ισοπαλία 1-1 με τους Γερμανούς.

Με τη λογική του 2014

Ο Φαν Χάαλ ήταν προπονητής της Εθνικής Ολλανδίας στο Μουντιάλ του 2014 στα γήπεδα της Βραζιλίας. Τότε τους είχε πάει στα ημιτελικά μέσα από ένα συντηρητικό 3-5-2. Το ίδιο θα προσπαθήσει να πετύχει και στο Μουντιάλ του Κατάρ. Βλέπετε έχει και γερές βάσεις για να στηριχτεί. Τις δύο κολόνες Φαν Ντάικ - Ντε Λιχτ και τον γρήγορο Άκε. Η συγκεκριμένη τακτική ελευθερώνει τον παικταρά Ντάμφρις στα δεξιά, που θα μπορέσει να ακολουθήσει την ίδια πάνω κάτω λογική, που βρίσκει στην Ίντερ και του επιτρέπει να βγάλει τις επιθετικές του αρετές.

Οι Βέλγοι με τις ήττες από τη Γαλλία και την Ιταλία στα playoffs του Nations League έπεσαν από την πρώτη θέση στην βαθμολογία της FIFA. Συνολικά τα αστέρια τους, βγάζοντας από την συζήτηση τον Ντε Μπρόινε, δεν πέρασαν και την καλύτερη χρονιά τους. Ο Λουκάκου δεν τα βρήκε ποτέ με τον Τούχελ και ο Αζάρ είναι μόνιμα τραυματίας, προβλήματα βγάζει τα τελευταία χρόνια και ο Βίτσελ, ενώ τα καλά χρόνια για τους αμυντικούς Βερτόγκεν Αλντερβάιρελντ ανήκουν στο παρελθόν. Πρέπει να είναι πραγματικά σε καλή αγωνιστική κατάσταση ο αντίπαλος των Ολλανδών για να σπάσει την άμυνα μπετόν που ετοιμάζει ο Φαν Χάαλ για το Μουντιάλ, δεν βλέπω πως είναι καλά αυτή την εποχή τα αστέρια του Μαρτίνεθ, σημαντικό πως δεν βρίσκεται στην αποστολή των Βέλγων, ο ικανός αυτήν την εποχή να πιάσει τα πάντα, Κουρτουά. Το Χ2 ανάμεσα στο 1.65 - 1.70.

Οι βελτιώσεις μετά το Euro

Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές Γάλλοι τα θαλάσσωσαν στο περασμένο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, διέσωσαν κάπως τις εντυπώσεις με την κατάκτηση του Nations League. Ο Ντεσάμπ δεν θα βρίσκεται στον πάγκο για το παιχνίδι με τους Δανούς -έχασε τον πατέρα του- μετά από το αποτυχημένο EURO έχει πάει σε κάποιες αλλαγές.

Άλλαξε την τακτική σε 3-4-1-2 και έχει θωρακίσει την αριστερή πλευρά που ήταν η αχίλλειος πτέρνα στο Ευρωπαϊκό χρησιμοποιώντας και τα δύο αδέρφια Ερνάντέζ στη βασική ενδεκάδα. Ο Τεό της Μίλαν παίρνει την πλευρά, ο Λούκας της Μπάγερν αριστερός στόπερ στην τριάδα. Σημαντικό κούμπωμα επίσης έρχεται να προσφέρει το next big thing o Τσουαμενί. Έρχεται για να κουμπώσει δίπλα στον Καντέ και να δώσει την ταχύτητα που δεν υπήρχε στο κέντρο με τους Ραμπιό - Πογκμπά.

Προγνωστικά στοιχήματος

Σημαντική η απουσία του αρχηγού και ηγέτη Κιάερ για τους Δανούς (21:45 NOVASPORTS 1, LIVE από το SPORT24), μία χαρά ομάδα έχουν, οι παγκόσμιοι πρωταθλητές όμως είναι ένα επίπεδο πιο πάνω. Δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσεις την τριάδα Εμπαπέ - Μπενζεμά - Γκριζμάν. Ο άσος στο 1.65 στον μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βέλγιο - Ολλανδία: Χ2 (απόδοση 1.65 - 1.70), 21:45
  • Γαλλία - Δανία: 1 (απόδοση 1.65), 21:45
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ