TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Το ντέρμπι που κερδίζει πάντα και η επιστροφή στην τετράδα

Οι παίκτες της Ρόμα πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Βερόνα για τη Serie A 2022-2023 στο "Ολίμπικο", Ρώμη | Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023
Οι παίκτες της Ρόμα πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Βερόνα για τη Serie A 2022-2023 στο "Ολίμπικο", Ρώμη | Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023 © 2023/ANDREW MEDICHINI/AP IMAGES

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Τρίτης (28/02) και ποντάρει στα δύο παιχνίδια για το ιταλικό πρωτάθλημα.

Η Νάπολι έχει καθαρίσει το πρωτάθλημα, όμως στη Serie A υπάρχει η συναρπαστική μάχη για την πρώτη τετράδα Οι δύο ομάδες του Μιλάνυου έχουν 47 βαθμούς, 45 έχει η Λάτσιο, 44 η Ρόμα και 41 η Αταλάντα.

Διπλό τετράδας για τη Ρόμα

Αν κερδίσει η Ρόμα σήμερα στην έδρα της ουραγού Κρεμονέζε (19:30 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24), φθάνει στους 47 βαθμούς τις δύο ομάδες του Μιλάνου και θα επιστρέψει στην πρώτη τετράδα.

Η μάχη μοιάζει οριακή, η Ρόμα όμως, φαίνεται να έχει αποκτήσει φόρμα. Εχει μία ανοδική πορεία, ενώ παράλληλα κερδίζει και ποδοσφαιριστές. Ο Σολμπάκεν έδειξε στο ντεμπούτο του στη βασική ενδεκάδα, κόντρα στη Βερόνα, πως μπορεί να βοηθήσει. Επίσης, ο Βαϊνάλντουμ παίρνει όλο και περισσότερο χρόνο συμμετοχής και είναι πιθανό σήμερα να ξεκινήσει βασικός, ενώ παίρνει τα πάνω του και ο Μπελότι.

Χρωστάει ο Ζοσέ Μουρίνιο και μία εκδίκηση στην Κρεμονέζε για τον οδυνηρό αποκλεισμό από το κύπελλο. Το διπλό σε απόδοση 1.80.

Η φόρμα του Ντι Μαρία

Η Γιουβέντους πέρασε την περασμένη Πέμπτη εύκολα από την έδρα της Ναντ, δίνοντας συνέχεια στην αγωνιστική της πρόοδο. Παίζει καλύτερα το τελευταίο διάστημα. Σε αυτό έχει παίξει σημαντικό ρόλο πως είναι υγιής πλέον ο Ντι Μαρία, που προέρχεται από το χατ τρικ στη Γαλλία.

Ο Ιβάν Γιούριτς έχει καταφέρει στα δύο χρόνια που δουλεύει στην Τορίνο, να τη βγάλει από τις ομάδες που παίζουν για τη σωτηρία. Παρόλα αυτά, δεν έχει πετύχει να την κάνει ομάδα, που να διεκδικεί μεγαλύτερους στόχους.

Το -15 της Γιουβέντους την έχει περιορίσει στη μάχη της 7ης θέσης, που σε περίπτωση που κατακτήσει το κύπελλο η Ίντερ θα δώσει εισιτήριο για το Conference League. Θεωρητικά, μέσα στο κόλπο είναι και η Τορίνο, που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο -4 από την 7η Μπολόνια. Ωστόσο, η εικόνα της στον αγώνα την Κρεμονέζε ήταν πραγματικά απογοητευτική. Η Τορίνο έσωσε στο τέλος τον βαθμό (2-2).

Η Γιουβέντους έχει σημαντική παράδοση υπέρ της και βρίσκει διαχρονικά τον τρόπο να κερδίζει το ντέρμπι της πόλης: 24-8-1 στις τελευταίες 33 συναντήσεις τους, ανεξαρτήτως έδρας (21:45 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Ο άσος στο 1.80.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κρεμονέζε - Ρόμα: 2 (απόδοση 1.80), 19:30
  • Γιουβέντους - Τορίνο: 1 (απόδοση 1.80), 21:45
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ