TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ προγνωστικά: Θέλει τη ρεβάνς για την πεντάρα ο Σάρι, δυάδα του 3.10

Ο Μαουρίτσιο Σάρι στον πάγκο της Λάτσιο σε αναμέτρηση κόντρα στη Νάπολι στο Ολίμπικο για τη Serie A
Ο Μαουρίτσιο Σάρι © 2022 ANDREW MEDICHINI/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Πέμπτης (27/10) και καταλήγει σε δύο πονταρίσματα.

Στον 1ο όμιλο του Europa η Μπόντο πηγαίνει στην έδρα της Ζυρίχης (19:45 LIVE από το SPORT24) με στόχο να πάρει αποτέλεσμα που της δίνει το δικαίωμα να παίξει τελικό πρόκρισης με την Αϊντχόφεν την τελευταία αγωνιστική. Στην πρώτη θέση βρίσκεται η Άρσεναλ με 12 βαθμούς, που θα πάει με εκτεταμένο ροτέισον να παίξει στην Ολλανδία με την Αϊντχόφεν που έχει 7. Η Μπόντο έχει 4 και υποδέχεται την τελευταία αγωνιστική την Αϊντχόφεν που στην Ολλανδία έχει πάρει ισοπαλία. Καταλαβαίνετε πως αν κερδίσει τη Ζυρίχη που έχει μηδέν, εξασφαλίζει πως την πρόκριση θα την παίξει την τελευταία αγωνιστική στο εντός έδρας παιχνίδι με την Αϊντχόφεν.

Από διασυρμό σε διασυρμό

Η Ζυρίχη βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση. Στην τελευταία θέση στο πρωτάθλημα Ελβετίας με 6 βαθμούς και ρεκόρ 0-6-7, δέχτηκε για πλάκα 5 τέρματα την περασμένη αγωνιστική στον όμιλο, από την Αϊντχόφεν, προέρχεται από εντός έδρας ήττα με 4-1 από την Γκρασχόπερς. Η Μπόντο έχει υψηλό κίνητρο και είναι καλύτερη ομάδα. Το διπλό στο 2.00 στον μέσο όρο των εταιριών.

Υψηλό το κίνητρο της Λάτσιο

Χαμός γίνεται στον 6ο όμιλο Φέγενορντ, Μίντιλαντ, Λάτσιο και Στουρμ Γκρατς ισοβαθμούν με 5 βαθμούς. Η Λάτσιο πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στην 3η θέση και προέρχεται από μεγάλο διπλό στο Μπέργκαμο, σε ένα παιχνίδι που έδειξε ότι μπορεί να ζήσει και χωρίς τον τραυματία Ιμόμπιλε.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο Σάρι παρουσίασε ένα σχήμα με τους Τζακάνι, Φελίπε Άντερσον και Πέδρο να εντάσσονται στην επίθεση και χτύπησε την Αταλάντα κερδίζοντας 2-0. Ο Σάρι θέλει την πρόκριση και τη ρεβάνς (19:45 COSMOTE SPORT 5, LIVE από το SPORT24) για το 5-1 στη Δανία και θα κατεβάσει την βασική ενδεκάδα. Η Μίντιλαντ βρίσκεται στην 5η θέση στο πρωτάθλημα Δανίας με ρεκόρ 5-6-3 και σίγουρα εξαρτάται το παιχνίδι από τους παίκτες της Λάτσιο. Υπάρχει υψηλό κίνητρο, ο άσος στο 1.55 στον μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ζυρίχη - Μπόντο Γκλιμτ: 2 (απόδοση 2.00), 19:45
  • Λάτσιο - Μίντιλαντ: 1 (απόδοση 1.55), 19:45
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ