TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ προγνωστικά: Θα είναι βαρύ να υποβιβαστούν οι Γάλλοι

Ο Αντουάν Γκριεζμάν κόντρα στον Κροάτη γκολκίπερ Ντομινίκ Λιβάκοβιτς στο Nations League
Ο Αντουάν Γκριεζμάν κόντρα στον Κροάτη γκολκίπερ Ντομινίκ Λιβάκοβιτς © 2022 DARKO BANDIC/ASSOCIATED PRESS

Σε τρεις αναμετρήσεις ποντάρει ο Τσάρλυ από το πρόγραμμα της Πέμπτης (22/09).

Στον πρώτο όμιλο του Nations League οι Δανοί μπορούν να εξασφαλίσουν με διπλό στην Κροατία (21:45 NOVASPORTS 4 , LIVE από το SPORT24 ) την πρώτη θέση στον όμιλο και την πρόκριση στο Final-4, με ισοπαλία διατηρεί το +2 από την Κροατία και θα παιχτούν όλα την τελευταία αγωνιστική.

Υπερτερούν σε τρεξίματα οι Δανοί

Οι Γάλλοι υποδέχονται τους Αυστριακούς και οι Δανοί παίζουν εκτός με την Κροατία. Οι Δανοί θα είχαν καθαρίσει την πρώτη θέση αν έπαιρνα έστω τον βαθμό στο εντός έδρας παιχνίδι με τους Κροάτες. Παρότι ήταν ανώτεροι ηττήθηκαν με 0-1. Έχουν ποιότητα οι Κροάτες, όμως οι Δανοί υπερτερούν σε τρεξίματα και σε φυσική κατάσταση κάτι που σε εκτός έδρας αγώνα είναι πιο εύκολο να φανεί και να επηρεάσει την εξέλιξη του παιχνιδιού. Το Χ2 στο 1.60.

Θα είναι βαρύ να υποβιβαστούν

Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές και νικητές της διοργάνωσης κινδυνεύουν άμεσα με υποβιβασμό. Για να έχουν πιθανότητες να τον αποφύγουν, την τελευταία αγωνιστική πρέπει υποχρεωτικά να κερδίσουν τους Αυστριακούς ( 21:45 NOVASPORTS 1, LIVE από το SPORT24 ). Η αλήθεια είναι πως ιδιαίτερα κανένας δεν νοιάζεται για αυτή τη διοργάνωση, πόσω μάλλον οι Γάλλοι που την έχουν κατακτήσει και έχουν διάφορα εσωτερικά θέματα να λύσουν. Όμως είναι κάπως βαρύ να υποβιβαστούν στη δεύτερη κατηγορία, θα είναι ένα γερό χτύπημα για την υστεροφημία τους, που θα θέλουν να το αποφύγουν.

Για το παιχνίδι με την Αυστρία έχουν απουσίες, δεν κλήθηκαν οι Μπενζεμά - Πογκμπά (μάλλον χάνει και το Μουντιάλ), Καντέ, Λούκας Ερναντέζ, Κιμπεμπέ, Ραμπιό, Κομάν, Λορίς και ο Τεό Ερναντέζ. Σημαντικές απουσίες, όμως ο Ντεσάν έχει ρόστερ να τις αναπληρώσει. Η ενδεκάδα που αναμένεται να ξεκινήσει παραμένει δυνατή.

Σε σχήμα 3-4-1-2 Μενιάν – Κουντέ, Σαλιμπά, Βαράν – Παβάρ, Τσουαμενί Γκεντουζί, Μεντί – Γκριεζμάν – Ζιρού, Εμπαπέ ασφαλώς και μπορούν να κερδίσουν τους Αυστριακούς. Υπάρχει και κάτι ακόμη πιο σημαντικό, οι ποδοσφαιριστές που θα πάρουν σήμερα την ευκαιρία τους να ξεκινήσουν θέλουν να αποδείξουν στον Ντεσάν πως πρέπει να είναι στις βασικές επιλογές για το Μουντιάλ. Ο άσος με over 1,5 στο 1.65.

Χωρίς τους ηγέτες τους

Για τον 4ο όμιλο οι Βέλγοι υποδέχονται τους Ουαλούς (21:45 NOVASPORTS 3, LIVE από το SPORT24 ). Βρίσκονται 3 βαθμούς πίσω από τους Ολλανδούς, παίζουν την τελευταία αγωνιστική στο Άμστερνταμ και έχουν ηττηθεί 4-1 στο μεταξύ τους παιχνίδι. Με λίγα λόγια χρειάζονται νίκη δική τους και να μην κερδίσουν οι Ολλανδοί στην Πολωνία (21:45 NOVASPORTS 2, LIVE από το SPORT24) για να έχουν ρεαλιστικές ελπίδες πρόκρισης την τελευταία αγωνιστική.

Προγνωστικά στοιχήματος

Περισσότερο πάντως χρειάζονται μία καλή τελευταία εντός έδρας παράσταση πριν το Μουντιάλ. Οι Ουαλοί τούς δίνουν το δικαίωμα να την έχουν, καθώς ο Πέιτζ έχει σοβαρές απουσίες να διαχειριστεί. Ο Μπέιλ αγωνίστηκε ξημερώματα Δευτέρας στο MLS. Το πιθανότερο είναι να μην τον επιβαρύνουν για να τον έχουν κι έτοιμο για το παιχνίδι με την Πολωνία. Ο Πέιτζ δεν έχει στην διάθεση του κανένα από τους ηγέτες του από τα βαριά χαρτιά της Εθνικής, καθώς εκτός του Μπέιλ, είναι τραυματίες και εκτός οι Ντέιβις, Ράμσι και Γουίλσον. Ο άσος με over 1,5 των Βέλγων ανάμεσα στο 1.50-1.55.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γαλλία - Αυστρία: 1 & over 1 5 (απόδοση 1.65) 21:45
  • Κροατία - Δανία: Χ2 (απόδοση 1.60) 21:45
  • Βέλγιο - Ουαλία: 1 (απόδοση 1.50 - 1.55) 21:45
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ