TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ προγνωστικά: Πιέζεται ο άσος της Καραμπάγκ, ενισχυμένη η Ντινάμο Ζάγκρεμπ

Οι παίκτες της Ντιναμό Ζάγκρεμπ πανηγυρίζουν γκολ στο Λονδίνο κόντρα στη Γουέστ Χαμ στο Europa League
Οι παίκτες της Ντιναμό Ζάγκρεμπ πανηγυρίζουν γκολ στο Λονδίνο κόντρα στη Γουέστ Χαμ © 2022 IAN WALTON/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Τρίτης (19/07) και καταλήγει σε δύο πονταρίσματα.

Η Καραμπάγκ (Νο 68) την περασμένη εβδομάδα έδειξε τα δόντια της. Ήταν εντυπωσιακή απέναντι στη Λεχ Πόζναν, τη διέλυσε και ανέτρεψε το 1-0 του πρώτου αγώνα. Δεν πτοήθηκε παρότι στο ξεκίνημα του παιχνιδιού βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-1.

Με αυτοπεποίθηση από την μεγάλη ανατροπή

Είχε δηλαδή να καλύψει ένα τεράστιο χάντικαπ δύο τερμάτων για να φτάσει στην παράταση. Τελικά μία αποστολή που έμοιαζε βουνό οι παίκτες της Καραμπάγκ κατάφεραν και την μετέτρεψαν σε περίπατο και επικράτησαν με 5-1. Με αέρα και αυτοπεποίθηση από την σπουδαία πρόκριση υποδέχονται (19:00 LIVE από το SPORT24) τη Ζυρίχη (Νο111) που στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και του νέου τεχνικού, πρώην ομοσπονδιακού, Φράνκο Φόντα, ηττήθηκε με 4-0 από την Γιουνγκ Μπόις και προβλημάτισε με την εικόνα της. Ο άσος πτωτικός, άνοιξε στο 2.25, έπεσε στο 2.00 και συνεχώς πιέζεται προς τα κάτω.

Ενισχυμένη με στόχο την επιστροφή στους ομίλους του Champions League

Δεν μπορεί να υπάρξει η παραμικρή σύγκριση ανάμεσα στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ (Νο 30) και στη Σκούπι (Νο 173). Η Ντινάμο έχει ενισχυθεί και έχει σαν στόχο να επιστρέψει στους ομίλους της κορυφαία διασυλλογικής διοργάνωσης. Για να ανεβάσει το επίπεδο της έκανε τρεις σπουδαίες μεταγραφές. Απέκτησε τον επιθετικό Ντρίμιτς από τη Νόριτς, τον στόπερ Σουτάλο από την Αταλάντα και τον χαφ Λιούμπιτσιτς από τη Ραπίντ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ξεκίνησε με δύο νίκες αυτοπεποίθησης την φετινή σεζόν. Κέρδισε για το Σούπερ Καπ στα πέναλτι τη Χάιντουκ 0-0 η κανονική διάρκεια και 3-2 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, κάνοντας ανατροπή από 0-2, με τον Ντρίμιτς, να βγάζει φωτιές και να πετυχαίνει δύο τέρματα. Δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην έμπειρη Ντινάμο η Σκούπι (22:00 LIVE από το SPORT24 ) από τη Βόρεια Μακεδονία. Θέλουν να καθαρίσουν από το πρώτο παιχνίδι οι Κροάτες την πρόκριση, άσος με ασιατικό χάντικαπ -1,5 στο 1.40.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Καραμπάγκ - Ζυρίχη: 1 (απόδοση 2.00), 19:00
  • Ντινάμο Ζάγκρεμπ - Σκούπι:1 με -1,5 (απόδοση 1.40), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ