TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ προγνωστικά: Παράδοση, συσπείρωση και ανωτερότητα σε απόδοση 5.50

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε μετά από αναμέτρηση στο Μετροπολιτάνο κόντρα στην Μπάγερ Λεβερκούζεν στο Champions League
Ο Ντιέγκο Σιμεόνε © 2022 MANU FERNAANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα του Σαββάτου (29/10) και καταλήγει σε τρία πονταρίσματα.

Η Τότεναμ στις καθυστερήσεις πανηγύρισε γκολ πρόκρισης, όμως τελικά το τέρμα του Κέιν ακυρώθηκε από το VAR. Η πρόκριση θα παιχτεί στο Βελοντρόμ την ερχόμενη Τρίτη. Δεν υπάρχει όμως περιθώριο να αφήσει το παιχνίδι με την Μπόρνμουθ. Για την ακρίβεια μοιάζει υποχρεωτικό να καταφέρει να επιστρέψει στις νίκες μετά από δύο ήττες στην σειρά.

Σύντομα θα βρεθεί στις τελευταίες θέσεις

Η Μπόρνμουθ (17:00 NOVASPORTS 2, LIVE από το SPORT24) είναι για πολύ πιο χαμηλά από τη βαθμολογική θέση που βρίσκεται. Με τεράστια απόσταση η χειρότερη ομάδα στην διαφορά xGoals, είναι θέμα χρόνου να βρεθεί κάτω από την επικίνδυνη ζώνη. Την περασμένη Δευτέρα έχασε εύκολα με 2-0 από τη Γουέστ Χαμ. Θέλει να πάει με ψυχολογία στο Βελοντρόμ η Τοτεναμ, είναι στο χέρι της ομάδας του Κόντε να πετύχει και τους δύο στόχους της, αυτή την εβδομάδα. Δηλαδή να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα και να περάσει στα νοκ άουτ του Champions League. Το διπλό στο Μπόρνμουθ στο 1.72 στον μέσο όρο των εταιριών.

Σε κλίμα συσπείρωσης

Η Ατλέτικο αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Champions League, η εικόνα της όμως άρεσε στον κόσμο της ομάδας που στο τέλος την αποθέωσε. Η αλήθεια είναι πως στα τρία τελευταία παιχνίδια, στα δύο με την Μπριζ και στο εντός με τη Λεβερκούζεν, ήταν ανώτερη από τους αντιπάλους της και πήρε μόλις 2 βαθμούς. Σκληρός ο αποκλεισμός και ο τρόπος που ήρθε, μοιάζει όμως σαν λειτουργεί συσπειρωτικά για την ομάδα. Έχει περάσει πολύ εύκολα τα προηγούμενα δύο χρόνια από την Κάδιθ (17:15 NOVASPORTS 1, LIVE από το SPORT24) με 4άρες η ομάδα του Σιμεόνε. Βατό παιχνίδι για να ενισχύσει το κλίμα συσπείρωσης που έχει δημιουργηθεί. Το διπλό στο 1.60. Ιδανικός αντίπαλος για να πετύχει την πρώτη εντός έδρας νίκη και στο πρωτάθλημα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Σεβίλλη κέρδισε το πρώτο φετινό παιχνίδι της στο Σάντσεθ Πιθχουάν με αντίπαλο την Κοπεγχάγη και υποδέχεται την πελάτισσα της, την Ράγιο Βαγιεκάνο (19:30 NOVASPORTS 1, LIVE από το SPORT24). Τον ιδανικό αντίπαλο για να πετύχει και την πρώτη εντός έδρας νίκη της για το πρωτάθλημα.

Απέναντι στην Βαγιεκάνο, ανεξαρτήτως έδρας, το ρεκόρ στα 13 τελευταία είναι 10-3-0. Το συνολικό ρεκόρ στο Σάντσεθ Πιθχουάν είναι 21-2-1, μοναδική νίκη της Ράγιο το 2000, το ρεκόρ από τότε 8-1-0. Ξεκάθαρη η βελτίωση με τον Σαμπαόλι έχει πολύ έδαφος να καλύψει η Σεβίλλη που πρέπει να φτιάξει όσο γίνεται την ψυχολογία της, καθώς ακολουθεί παιχνίδι και με την Μπέτις. Ο άσος σε απόδοση 2.00 στον μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπόρνμουθ - Τότεναμ: 2 (απόδοση 1.72), 17:00
  • Κάδιθ - Ατλέτικο Μαδρίτης: 2 (απόδοση 1.60), 17:15
  • Σεβίλλη - Ράγιο Βαγιεκάνο: 1 (απόδοση 2.00), 19:30

TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ