TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Παιχνίδι στην Boxing Day

Ο Ζουλέν Λοπετέγκι στην αναμέτρηση της Σεβίλλης με την Ντόρτμουντ
Ο Ζουλέν Λοπετέγκι στην αναμέτρηση της Σεβίλλης με την Ντόρτμουντ © 2022 JOSE BRETON / AP IMAGES

Ο Τσάρλυ αναλύει στοιχηματικά την Boxind Day και προτείνει τρία σημεία.

Ούτε το χειμωνιάτικο Μουντιάλ στάθηκε ικανό να σπάσει την παράδοση της Boxing Day. Οι Άγγλοι τα Χριστούγεννα τα έχουν συνδυάσει με ποδόσφαιρο. Ασφαλώς και στοιχηματικά, υπάρχει μεγάλη δυσκολία να καταλήξει κάποιος σε ασφαλή συμπέρασμα, καθώς οι ομάδες έχουν πολύ καιρό να αγωνιστούν. Θα πρέπει να ψάξουμε να βρούμε τη λογική, που θα καθορίσει το ποντάρισμα μας.

Οι απουσίες της Τότεναμ

Η επιστροφή στη δράση ξεκινά στην έδρα της Μπρέντφορντ (14:30 Novasports Premier League, Live από το SPORT24), με την ομάδα που έκανε την απόλυτη έκπληξη στο τελευταίο παιχνίδι πριν τη διακοπή, κερδίζοντας μέσα στο Μάντσεστερ τη Σίτι. Στην επανέναρξη, υποδέχεται την ομάδα που φαίνεται να έχει ταλαιπωρηθεί περισσότερο από τον τρόπο που κύλησε το Μουντιάλ.

Ο Αντόνιο Κόντε έχει στα χέρια του ποδοσφαιριστές που είτε επιβαρύνθηκαν, είτε τραυματίστηκαν στο Μουντιάλ. Οι Λιορίς, Ρομέρο και Πέρισιτς έμειναν μέχρι τέλους στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Οι πρώτοι δύο είναι δεδομένο πως δεν θα αγωνιστούν. Επίσης, επέστρεψαν τραυματίες από το Κατάρ οι Ρισάρλισον και Μπεντακούρ.

Ο Κόντε τόνισε πως όσοι παίκτες του είχαν υποχρεώσεις στο Μουντιάλ δεν είναι στο ίδιο επίπεδο ετοιμότητας και φυσικής κατάστασης με τους υπόλοιπους, που έμειναν πίσω. Αυτό σημαίνει ότι ο Ιταλός τεχνικός αναμένεται να χρησιμοποιήσει κυρίως ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν στα γήπεδα του Κατάρ. Υπενθυμίζεται ότι η Τότεναμ είχε συνολικά 12 διεθνείς στο Μουντιάλ, μεταξύ των οποίων οι Κέιν, Σον, Ντέιβις και Χόιμπιεργκ.

Η Τότεναμ λοιπόν, θα παραταχθεί με σημαντικές απουσίες, επομένως η Μπρέντφορντ έχει το δικαίωμα να πάρει αποτέλεσμα σε ένα δύσκολο παιχνίδι, που γίνεται πιο βατό. Το 1ΧΔ ανάμεσα στο 1.85-1.90.

Βαθμολογική διόρθωση

Έγραψα και στον πρόλογο μου, πως πρέπει να βρούμε μία λογική, μέσα από την οποία θα κάνουμε το παιχνίδι μας. Στο άλλο ντέρμπι του Λονδίνου, ανάμεσα στη Φούλαμ και στην Κρίσταλ Πάλας (17:00 Novasports 2HD, Live από το SPORT24), η επιλογή θα γίνει με βάση το πώς πιστεύω θα συνεχίσει το πρωτάθλημα για τις δύο ομάδες.

Η Φούλαμ βρίσκεται πιο ψηλά απ' ότι αξίζει με βάση την εικόνα της και τις πραγματικές δυνατότητές της. Έκλεισε τον πρώτο μεγαλο κύκλο της σεζόν, στην ένατη θέση, έχοντας δεχτεί 8 λιγότερα γκολ από αυτά που θα έπρεπε με βάση τα xGoals κι έχοντας βάλει μισό περισσότερο.

Βάσει της διαφοράς στα xGoals, θα έπρεπε να βρίσκεται στη 17η θέση, όμως βρίσκεται στην ένατη. Η λογική λέει, πως στο τέλος, θα βολευτεί στην καλύτερη περίπτωση με μία άνετη παραμονή. Η Κρίσταλ Πάλας έχει μία σταθερή βάση τα τελευταία χρόνια και καταφέρνει να τερματίζει στη μέση της βαθμολογίας. Σε αυτή την λογική, θα επιλέξω τον άσο στο 2.10 στο μέσο όρο των εταιριών .

Η αντεπίθεση της Γουλβς

Με την ίδια λογική θα επιλέξω να ποντάρω υπέρ της Γουλβς στο παιχνίδι με την Έβερτον (17:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Ο Λοπετέγκι ξεκινάει μία προσπάθεια να κρατήσει στην κατηγορία τους "λύκους". Πρεμιέρα θα κάνει στην έδρα της Έβερτον, σε ένα κλασικό εξάποντο παραμονής. Η ερώτηση που κρίνει την επιλογή μου, είναι σε περίπτωση που πέσει ένας από τους δύο, ποιος πιστεύω πως είναι πιο πιθανό να υποβιβαστεί. Η απάντηση είναι η Έβερτον.

Η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ βρίσκεται στη 17η θέση και βάσει xGoals θα έπρεπε να βρίσκεται στη 18η, ενώ η Γουλβς στη 20η, ενώ βάσει xGoals θα έπρεπε να βρίσκεται στη 13η. Το Χ2Δ ανάμεσα στο 1.60-1.65.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπρέντφορντ - Τότεναμ: 1ΧΔ (απόδοση 1.85-1.90), 14:30
  • Κρίσταλ Πάλας - Φούλαμ: 1 (απόδοση 2.10), 17:00
  • Έβερτον - Γουλβς: Χ2Δ (απόδοση 1.60-1.65), 17:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ