TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Παιχνίδι με βάση την εικόνα της πρώτης αγωνιστικής

Οι Σάκα και Μπέλιγχαμ πανηγυρίζουν τα γκολ τους στο Αγγλία - Ιράν | 21 Νοεμβρίου 2022
Οι Σάκα και Μπέλιγχαμ πανηγυρίζουν τα γκολ τους στο Αγγλία - Ιράν | 21 Νοεμβρίου 2022 © 2022 AP PHOTO/ALESSANDRA TARANTINO

Ο Τσάρλυ αναλύει στοιχηματικά τα τέσσερα παιχνίδια της Παρασκευής (25/11) για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Για τον δεύτερο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου διεξάγεται η αναμέτρηση ανάμεσα στην Ουαλία και στο Ιράν (12:00 ANT1, Live από το SPORT24). Η Ουαλία πήρε έναν χρυσό βαθμό με τις ΗΠΑ και αν καταφέρει να κερδίσει το Ιράν βάζει θεμέλια πρόκρισης.

Το βρετανικό σενάριο

Υπάρχει και η εξής πραγματικότητα που δεν γίνεται να αγνοηθεί. Σε περίπτωση που κερδίσει η Ουαλία το Ιράν και οι Άγγλοι τις ΉΠΑ, την τελευταία αγωνιστική με μία ισοπαλία σε ένα βρετανικό "φιλικό", προκρίνονται και οι δύο. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, οι Άγγλοι σαν πρώτοι και οι Ουαλοί σαν δεύτεροι.

Με τον Μουρ στο βασικό σχήμα, οι Ουαλοί αναμένεται να είναι πιο επιθετικοί και να ασκήσουν πίεση στην εύθραυστή άμυνα του Ιράν. Με βάση όσα είδαμε στην πρεμιέρα, η νίκη της Ουαλίας ανάμεσα στο 2.10 και στο 2.15 μοιάζει σαν η πιο λογική επιλογή. Για την ακρίβεια, αν η Ουαλία παίζει όπως στο δεύτερο ημίχρονο με τις ΗΠΑ, θα τη βρει την άκρη.

Το κάζο της πρεμιέρας

Στον πρώτο όμιλο, μετά το κάζο της πρεμιέρας, έχουμε την επανεμφάνιση των διοργανωτών (15:00 ANT1, Live από το SPORT24). Πολύ χαμηλό το επίπεδο του Κατάρ, τόσο από πλευράς ατομικού ταλέντου, όσο και από πλευράς τακτικής γνώσης. Έδειξαν σαν να μη γνώριζαν τον τρόπο, να αντιμετωπίσουν τα ανεβάσματα του Ισημερινού, από τις πίσω γραμμές.

Η Σενεγάλη έδωσε μάχη με την Ολλανδία, έφθασε κοντά στο να πάρει αποτέλεσμα, πλήρωσε δύο λάθη του γκολκίπερ Μεντί και το πρόβλημα της στο γκολ. Σημαντική η απουσία του Μανέ, έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα, με όσα όμως είδαμε από τις δύο ομάδες στην πρεμιέρα, δεν θα είναι δύσκολο να βρει την άκρη για να επικρατήσει του Κατάρ. Λογικά, έπεσαν οι τιμές για τη νίκη της Σενεγάλης, από τη στιγμή που φάνηκε η δυναμική του Κατάρ. Το διπλό της Σενεγάλης, σε απόδοση 1.65 στο μέσο όρο των εταιριών.

Έχουν δημιουργηθεί για ποδόσφαιρο χώρου

Οι Ολλανδοί, που κέρδισαν στην πρεμιέρα τους τη Σενεγάλη, χωρίς να παίξουν καλά, αντιμετωπίζουν τον Ισημερινό, που άνοιξε τη διοργάνωση, κερδίζοντας για πλάκα το Κατάρ (18:00 ANT1, Live από το SPORT24). Είναι δεδομένο, πως στην ομάδα του Φαν Χαλ ταιριάζουν περισσότερο τα παιχνίδια που θα παίξει χωρίς την μπάλα. Βλέπετε ο έμπειρος τεχνικός εφαρμόζει μία λογική με τρεις στόπερ, καθαρό εξάρι μπροστά τους και τον Μπλιντ δηλαδή ακόμη έναν κεντρικό αμυντικό στα αριστερά.

Καταλαβαίνετεπως η δημιουργία με αυτή την λογική δεν είναι εύκολη υπόθεση. Και οι δύο ομάδες έχουν κερδίσει με 2-0 τα παιχνίδια τους και δεν αποκλείεται μία ισοπαλία να είναι βολική. Είναι πιθανό να μην προλάβει το παιχνίδι ο Βαλένσια, που πέτυχε και τα δύο τέρματα του Ισημερινού στην πρεμιέρα. Αν τελικά προστατευτεί, η απουσία του θα είναι πολύ σημαντική. Σε κάθε περίπτωση, περιμένω ένα παιχνίδι χωρίς μεγάλη επιθετικότητα, που δύσκολα να φύγει από το under 2,5, το οποίο δίνεται ανάμεσα στο 1,75 και στο 1,80.

Καθαρίζουν την πρόκριση

Οι Άγγλοι έχουν την ευκαιρία να καθαρίσουν την πρόκριση και να παίξουν αποκλειστικά για να προστατεύσουν την πρώτη θέση, την τελευταία αγωνιστική (21:00 ANT1, Live από το SPORT24). Η ομάδα του Σαουθγκέιτ έδειξε τα δόντια της στην πρώτη αγωνιστική. Ήταν πολύ δυνατή και στον τρόπο που έκανε επιθέσεις σε ροή αγώνα αλλά και σε στημένες φάσεις.

Οι ΗΠΑ είχαν ένα πολύ καλό πρώτο μέρος, όμως με το που μπήκε ο Μουρ στο δεύτερο, έβγαλαν αδυναμίες. Οι Αμερικανοί δεν ήταν αποτελεσματικοί αμυντικά σε χαμηλά μέτρα και είχαν πρόβλημα στα στημένα. Επίσης, εκ του αποτελέσματος αποδείχθηκε ότι δεν έκαναν σωστή διαχείριση δυνάμεων. Ασφαλώς και είναι πιο έτοιμη και σε ανώτερο επίπεδο η αγγλική ομάδα. Η νίκη των "τριών λιονταριών" στο 1.60.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ουαλία - Ιράν: 1 (απόδοση 2.10-2.20), 12:00
  • Κατάρ - Σενεγάλη: 2 (απόδοση 1.65), 15:00
  • Ολλανδία - Ισημερινός: Under 2,5 (απόδοση 1.75-1.80), 18:00
  • Αγγλία - ΗΠΑ: 1 (απόδοση 1.60), 21:00

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ