TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Ντεφορμέ και με απουσίες η Μπαρτσελόνα

Ο Καρίμ Μπενζεμά πανηγυρίζει γκολ της Ρέαλ στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων | 11 Φεβρουαρίου 2023
Ο Καρίμ Μπενζεμά πανηγυρίζει γκολ της Ρέαλ στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων | 11 Φεβρουαρίου 2023 @2023 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Πέμπτης και ποντάρει στον άσο της Ρεάλ στο κυπελλικό clasico με την Μπαρτσελόνα.

Τεράστιο παιχνίδι ανάμεσα στη Ρεάλ και στην Μπαρτσελόνα, για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ισπανίας (22:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Οι αγώνες είναι διπλοί, η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 4 ή 5 Απριλίου. Η Ρεάλ έχει... χρωστούμενα στην Μπάρτσα από την ήττα με 3-1 για το Σούπερ Καπ. Δύο παιχνίδια έχουν δώσει φέτος μεταξύ τους. Η Ρεάλ κέρδισε με 3-1 στο Μπερναμπέου για το πρωτάθλημα, οι Καταλανοί με το ίδιο σκορ στο Ριάντ για το Σούπερ Καπ. Την περασμένη Κυριακή, η ομάδα του Τσάβι είχε μία σημαντική ευκαιρία να κλειδώσει το πρωτάθλημα, καθώς αν κέρδιζε στην Αλμερία θα πήγαινε τη διαφορά στους 10 βαθμούς.

Ο πιο δύσκολος τίτλος

Όμως μετά τα δύο προβληματικά παιχνίδια με τη Γιουνάιτεντ για το Europa League, που γνώρισε δίκαια τον αποκλεισμό, ήρθε και η ήττα με 1-0 στην Αλμερία, που έφερε τη διαφορά στους 7 βαθμούς και επανέφερε στη μάχη τη Ρεάλ. Είναι όμως δεδομένο πως η ομάδα του Αντσελότι έχει σοβαρό ντεσαβαντάζ. Ο πιο βατός τίτλος που μπορεί να κατακτήσει είναι το κύπελλο Ισπανίας. Ένας τίτλος που όσο κι αν φαίνεται περίεργος, είναι και ο πιο δύσκολος για την "βασίλισσα", καθώς τον έχει κατακτήσει μόλις δύο φορές τα τελευταία 30 χρόνια.

Με απουσίες η Μπαρτσελόνα

Έχει μεγάλη ευκαιρία η Ρεάλ σήμερα να πάρει προβάδισμα από την Μπάρτσελόνα εν όψει της ρεβάνς. Πέρα από το ντεφορμάρισμα που δείχνει να περνά η ομάδα του Τσάβι, έχει και την κομβική απουσία στην επίθεση του Λεβαντόβσκι, που θα λείψει για περίπου δύο εβδομάδες και τρέχει για να προλάβει το κομβικό clasico για το πρωτάθλημα. Επίσης παραμένουν εκτός οι Πέδρι, Ντεμπελέ.

Αντίθετα, για τον Αντσελότι επιστρέφει ο Ροντρίγκο στην αποστολή και δίνει το δικαίωμα στον Ιταλό τεχνικό να παίξει στα άκρα με το βραζιλιάνικο δίδυμο Βινίσιους, Ροδρίγκο, όπως και στο Άνφιλντ. Οι σημαντικές απουσίες της Μπάρτσα και τα προβληματικά πρόσφατα παιχνίδια της δίνουν προβάδισμα στον άσο της Ρεάλ, που βρίσκεται σε απόδοση 2.00 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρεάλ – Μπαρτσελόνα: 1 (απόδοση 2.02) 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ TIPSTERS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ