TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Νίκη τετράδας για την Αταλάντα και δύο διπλές ευκαιρίες

Οι παίκτες της Αταλάντα πανηγυρίζουν τη μεγάλη νίκη μέσα στο Ολίμπικο επί της Ρόμα
Οι παίκτες της Αταλάντα πανηγυρίζουν τη μεγάλη νίκη μέσα στο Ολίμπικο επί της Ρόμα © 2022 ANDREW MEDICHINI/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας και ποντάρει σε τρεις επιλογές από Ιταλία, Γαλλία και Ισπανία.

Τεράστιο διπλό στο Ολίμπικο επί της Λάτσιο πέτυχε η Αταλάντα, στη μάχη που δίνει για την πρώτη τετράδα. Παλεύει μαζί με τις Μίλαν, Ιντερ και Ρόμα για ένα εισιτήριο για το επόμενο Champions League.

Λειτουργεί το 3-5-2 και το ανέβασμα των Λούκμαν-Χέιλουντ

Ο Γκασπερίνι έχει αλλάξει το 3-4-3 σε 3-5-2 στα τελευταία παιχνίδια και έχει δέσει καλύτερα μεσοαμυντικά την ομάδα του. Σε πολύ καλή κατάσταση το επιθετικό δίδυμο Λούκμαν, Χέιλουντ. Η Λέτσε είχε παθητικό ρόλο με τη Ρόμα, ωστόσο πήρε ακόμη ένα σημαντικό πόντο στο δρόμο για την παραμονή. Βρίσκεται στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη και είναι άνετη βαθμολογικά. Ο άσος στο 1.50 στο μέσο όρο των εταιριών (13:30 Cosmote Sport 5HD, Live από το SPORT24).

Ανεβάζει ρυθμούς η Σεβίλλη

Ανεβάζει ρυθμούς η Σεβίλλη. Την Πέμπτη κέρδισε άνετα την Αϊντχόφεν εντός έδρας με 3-0 και πήρε προβάδισμα πρόκρισης για τους 16 του Europa League. Στο πρωτάθλημα, με τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο Σάντσες Πιθχουάν, έχει αρχίσει να βάζει ομάδες από κάτω και από τη 19η θέση, που είχε βρεθεί, ανέβηκε στην 14η.

Θα τερματίσει σίγουρα στην πρώτη δεκάδα. Παίζει σήμερα στην έδρα της άνετης Βαγιεκάνο (17:15 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Η εικόνα της Ράγιο στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Χετάφε, δείχνει πως θα αρχίσει να υπάρχει πτώση. Έπαιζε με παίκτη περισσότερο, προηγήθηκε με αυτογκόλ, στη μοναδική φάση που δημιούργησε στο πρώτο ημίχρονο και όμως, παρότι η Χετάφε έπαιζε με παίκτη λιγότερο, κλείστηκε, δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης και κινδύνευσε να χάσει ολόκληρο το παιχνίδι.

Στο τέλος, σε αντεπίθεση κέρδισε πέναλτι για το 1-2, που το σπατάλησε ο Ραούλ Ντε Τομάς. Αήττητη στα τελευταία έξι ματς η Σεβίλλη στην έδρα της Ράγιο. Το Χ2Δ στο 1.60.

Τους αφύπνισε η επιστροφή του Ζακαριάν

Ο Ζακαριάν μετά από ενάμιση χρόνο επέστρεψε στη Μονπελιέ και το ντεμπούτο του συνδυάστηκε με άμεση βελτίωση και την εύκολη νίκη με 3-0 επί της πρώην του ομάδας, Μπρεστ. Επέστρεψε για να επαναφέρει την αμυντική ισορροπία και να την κρατήσει χωρίς μπελάδες στην κατηγορία. Φέτος πέφτουν τέσσερις ομάδες και με την εικόνα που είχε η Μονπελιέ υπήρχε κίνδυνος.

Σήμερα, πηγαίνει στην έδρα της Τρουά, που έχει μόλις μία εντός έδρας νίκη σε 11 αγώνες (16:00 Live από το SPORT24). Η Μονπελιέ, δεν έχει ηττηθεί στα τελευταία πέντε ματς στην έδρα της Τρουά, έχει ρεκόρ 3-2-0. Το Χ2Δ ανάμεσα στο 1.45 και στο 1.50.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αταλάντα - Λέτσε: 1 (απόδοση 1.50), 13:30
  • Τρουά - Μονπελιέ: Χ2Δ (απόδοση 1.45-1.50), 16:00
  • Ράγιο Βαγιεκάνο - Σεβίλλη: Χ2Δ (απόδοση 1.60), 17:15
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ