TIPS ΤΣΑΡΛΥ

​Τσάρλυ προγνωστικά: Μονόδρομος το διπλό για την Ρόμα

Ο Ρόχερ Ιμπάνιεζ πανηγυρίζει γκολ της Ρόμα κόντρα στη Μόντσα στη Serie A
Ο Ρόχερ Ιμπάνιεζ πανηγυρίζει γκολ της Ρόμα © 2022 GREGORIO BORGI/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ ρίχνει το βάρος σε δύο bets από Ισπανία και Ιταλία από το στοιχηματικό πρόγραμμα της Δευτέρας (12/09).

Είναι σημαντικό για τη Ρόμα το παιχνίδι στο Έμπολι (21:45 COSMOTE SPORT 3 , LIVE από το SPORT24). Προέρχεται από δύο σκληρές ήττες. Το ταπεινωτικό 4-0 στο Φρίουλι, σε ένα παιχνίδι που η έκταση του σκορ ήταν υπερβολική, 1,02 - 0,93 τα xG. Την περασμένη Πέμπτη ηττήθηκε 2-1 στην έδρα της Λουντογκόρετς σε ένα παιχνίδι που βάσει xG έπρεπε να το κερδίσει η Ρόμα, 1,08 - 2,49 xG. Καταλαβαίνετε πως κάπου τα δύο πρόσφατα αποτελέσματα αδικούν τη Ρόμα, δεν έχουμε μία ομάδα που βρίσκεται σε απότομη πτώση.

Με νίκη θα πραγματοποιήσει ένα καλό πλασάρισμα

Στο φετινό ιταλικό πρωτάθλημα οι μικροί κάνουν ζημιές στους μεγάλους. Την περασμένη αγωνιστική, δύο ομάδες που η Ρόμα κέρδισε στο 1-0, η Σαλερνιτάνα και η Κρεμονέζε, έκαναν κηδείες και έκοψαν δύο βαθμούς από Γιουβέντους και Αταλάντα. Είναι ξεκάθαρο πως τόσο ο τίτλος όσο και η τετράδα, θα κριθεί σε λίγους βαθμούς και όλες οι ομάδες θα κάνουν γκέλες και θα έχουν απώλειες.

Η Ρόμα αν περάσει από την έδρα της Έμπολι. Θα έχει κάνει ένα νορμάλ πλασάρισμα με 13 βαθμούς σε 6 παιχνίδια. Θα βρίσκεται έναν βαθμό κάτω από τις Νάπολι, Αταλάντα, Μίλαν και στο τελευταίο παιχνίδι πριν από τη διακοπή υποδέχεται την ομάδα του Γκασπερίνι. Οπότε αν περάσει από το Έμπολι επιστρέφει στον δρόμο της η Ρόμα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Έμπολι, παρότι είχε ένα βατό πρόγραμμα στο ξεκίνημα, δεν έχει πάρει βαθμούς, έχασε 1-0 στη Σπέτσια, έφερε 0-0 εντός με Φιορεντίνα, 1-1 με την Λέτσε εκτός, 1-1 με τη Βερόνα εντός και 2-2 στη Σαλερνιτάνα. Έχει καλή παράδοση η Ρόμα, μετρά 5 συνεχόμενες νίκες, ανεξαρτήτως έδρας με την Εμπολι, πέρυσι κέρδισε 4-2 και ένα υπέρ της ρεκόρ 4-2-0 στην έδρα της Έμπολι. Το διπλό στο 1.75 στον μέσο όρο των εταιριών.

Αν παίξει όπως στην Μπέτις, θα πάρει αποτέλεσμα

Η Οσασούνα έχει κάνει ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα τη φετινή σεζόν και πηγαίνει στην έδρα της Αλμερία (22:00 NOVASPORTS 1 , LIVE από το SPORT24 ) για να πάρει και το πρώτο εκτός έδρας αποτέλεσμα. Μετρά 3/3 στην Παμπλόνα, έχει κερδίσει εντός 2-1 τη Σεβίλλη, 2-0 την Κάντιθ και 2-1 τη Ράγιο.

Το μοναδικό παιχνίδι που έχει δώσει εκτός το έχασε, 1-0 από την Μπέτις. Σε έναν αγώνα όμως, που το τελικό αποτέλεσμα είναι τελείως άδικο. Η Οσασούνα έχασε στη μοναδική αξιόλογη προσπάθεια που έκανε η Μπέτις με γκολ του Ιγκλέσιας στο 34ο λεπτό. Το τέρμα της Μπέτις ήρθε σε ένα διάστημα που η Οσασούνα είχε τον απόλυτο έλεγχο. Τα xG του αγώνα ήταν 0,38 - 1,18. Με ανάλογη απόδοση η ομάδα του Αρασάτε θα πάρει αποτέλεσμα στην Αλμερία. Το Χ2 στο 1.50.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Έμπολι - Ρόμα: 2 (απόδοση 1.75), 21:45
  • Αλμερία - Οσασούνα: Χ2 (απόδοση 1.50), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ TIPSTERS ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ