TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Με την παράδοση, στο κυνήγι της Ευρώπης

Ο Ντιμίτρι Παγιέ πανηγυρίζει το ιστορικό γκολ του κόντρα στην Αζαξιό
Ο Ντιμίτρι Παγιέ πανηγυρίζει το ιστορικό γκολ του κόντρα στην Αζαξιό 2022 DANIEL COLE AP PHOTO

Ο Τσάρλυ έστειλε ταμείο την Τρίτη με αγγλική δυάδα σε απόδοση 2.40 και απόψε συνεχίζει το ίδιο δυνατά με δύο προτάσεις από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση για το Σαμπιονά με δύο σημαντικές μάχες για τις ευρωπαϊκές θέσεις. Η Λανς, πριν τη διακοπή, ήταν η ομάδα έκπληξη. Κάνοντας ένα απίθανό πρωτάθλημα με απολογισμό 11-3-1, ξέφυγε σημαντικά στη μάχη για το Champions League: Πέντε βαθμούς από την τρίτη Ρεν, έξι βαθμούς από τη Μαρσέιγ και τη Μονακό, επτά από τη Λιλ, 12 ολόκληρους από την Λιόν και 16 από τη Νις!

Όλες αυτές οι ομάδες ξεκίνησαν τη σεζόν, με θεωρητικά μεγαλύτερες βλέψεις από τη Λανς, όμως προς το παρόν τρώνε τη σκόνη της. Η Νις μπήκε με ένα πολύ δυνατό ρόστερ, είχε όμως κακό ξεκίνημα και δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τους δύο αγώνες Πέμπτη-Κυριακή.

Να χτίσει πάνω στο σερί της

Κατάφερε πάντως να πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο της, στο Conference League, και κλείνοντας το πρωτάθλημα με ένα ρεκόρ 3-3-0, ο Λιουσιάν Φαβρ διατήρησε τη θέση του, στον πάγκο της. Ασφαλώς και έχει ταλέντο και προσωπικότητα το ρόστερ της Νις και θα είναι τεράστια αποτυχία να μην βγει Ευρώπη μέσα από το πρωτάθλημα. Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να αρχίζει να κερδίζει έδαφος, διευρύνοντας το θετικό σερί, που έχτισε πριν από τη διακοπή. Έχει πολύ καλή παράδοση με τη Λανς, 4-2-0 το πρόσφατο ρεκόρ. Το 1ΧΔ στο 1.60 (22:00 Novasports News, Live από το SPORT24).

Με παράδοση η Μαρσέιγ

Η Μαρσέιγ πέτυχε δύο σπουδαίες νίκες πριν από τη διακοπή που έφεραν ηρεμία. Το 1-0 επί της Λιόν και το εντυπωσιακό 3-2 στη Μονακό, κράτησαν στη θέση του τον Ιγκόρ Τούντορ, που ήταν επισφαλής, από τον τρόπο που διαχειρίστηκε το παιχνίδι με την Τότεναμ. Στην επιστροφή στη δράση, έχει ένα must win παιχνίδι στο Βελοντρόμ με την Τουλούζ (22:00 Novasports 2HD, Live από το SPORT24). Η Μαρσέιγ έχει εξαιρετική παράδοση απέναντι της, μετρά έξι νίκες σερί, ανεξαρτήτως έδρας. Έχει αμυντικά προβλήματα η Τουλούζ, στο 1.50 ο άσος.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μαρσέιγ - Τουλούζ: 1 (απόδοση 1.50), 22:00
  • Νις - Λανς: 1ΧΔ (απόδοση 1.60), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ