TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Με τη Χετάφε στο ντέρμπι παραμονής και το κίνητρο της Ίντερ

Ο Χακάν Τσαλχάνογλου στην αναμέτρηση της Ίντερ με την Μπαρτσελόνα
Ο Χακάν Τσαλχάνογλου στην αναμέτρηση της Ίντερ με την Μπαρτσελόνα © 2022 ANTONIO CALANNI / AP IMAGES

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Παρασκευής (10/03) και ποντάρει σε μία δυάδα από την Ισπανία και την Ιταλία.

Σοβαρή μάχη γίνεται για τη σωτηρία στο ισπανικό πρωτάθλημα. Βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση βαριά χαρτιά, αλλά και πραγματικά σκληρές ομάδες. Η διαφορά από τη δέκατη Μαγιόρκα μέχρι τη γραμμή του υποβιβασμού είναι μόλις 6 βαθμοί, ενώ δύο πόντους πιο κάτω βρίσκεται η Βαλένθια με 23. Για αυτήν την απαιτητική μάχη θα γίνουν πολλά σημαντικά παιχνίδια από εδώ και πέρα.

Έχει αποκτήσει δυναμική η Χετάφε

Σήμερα η Κάδιθ από την 15η θέση με 26 βαθμούς υποδέχεται τη Χετάφε που βρίσκεται στη 16η θέση με έναν βαθμό λιγότερο, μαζί με τις Σεβίλλη και Αλμερία (22:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Το ερώτημα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι αν θα πέσει ένας από τους δύο ποιος θα είναι αυτός. Ξεκάθαρα η απάντηση είναι η Κάδιθ. Βάσει της διαφοράς στα xGoals, η ομάδα του Σέρχιο είναι στο -20,00. Θα έπρεπε δηλαδή να βρίσκεται στη 19η θέση, αφού ουσιαστικά είναι ανώτερη μόνο από την Έλτσε.

Αντίθετα, η Χετάφε που είναι 16η θέση, έχει συντελεστή -6,1 και θα έπρεπε να βρίσκεται μία θέση πιο πάνω, εκεί δηλαδή που είναι σήμερα η Κάδιθ. Πέρα από τα xGoals, είναι ξεκάθαρη η πρόοδος που παρουσιάζει η ομάδα του Κίκε Φλόρες.

Βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση μετά την εντός έδρας ήττα από την Μπέτις την 18h αγωνιστική καθώς έπεσε στη 19η θέση στο -3 από τη σωτηρία. Ακολούθησε όμως μία σειρά με ανταγωνιστικές εμφανίσεις, που έφερε ένα ρεκόρ 2-2-1. Σε αυτή την πεντάδα αγώνων έφερε ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Ατλέτικο. Ισοπαλία 1-1 εντός έδρας με τη Βαγιεκάνο, ισοφαρίζοντας στο δεύτερο ημίχρονο με παίκτη λιγότερο! Κέρδισε 1-0 εντός έδρας την Βαλένθια. Έχασε με 2-1 στην έδρα της Βιγιαρεάλ, έχοντας δοκάρι στο 89ο λεπτό με τον Μαγιοράλ και κέρδισε με 3-2 επί της Αλμερία.

Οι 8 βαθμοί στα τελευταία πέντε παιχνίδια, τής επέτρεψαν να βάλει δεύτερη ομάδα από κάτω και να ισοβαθμεί με τη Σεβίλλη και τη Αλμερία. Καταλαβαίνετε πως μιλάμε για έναν πολύ σκληρό ανταγωνισμό. Το Χ2Δ στο 1.55 στο μέσο όρο των εταιριών.

Το ενδεχόμενο που κρατά στην τσίτα την Ίντερ

Στη Serie A υπάρχει μία πραγματικότητα που δημιουργεί πίεση στην Ίντερ. Έχει διαρρεύσει μία αισιοδοξία από την πλευρά της Γιουβέντους, πως ενδέχεται να της επιστραφούν οι 15 βαθμοί. Αν συμβεί αυτό, καταλαβαίνετe πως τα δεδομένα στην πρώτη 4άδα θα αλλάξουν σημαντικά. Η Ίντερ θα έχει συγκάτοικο στη δεύτερη θέση τη Γιούβε, στους 50 βαθμούς, η Λάτσιο θα είναι 4η με 48 και η Ρόμα με τη Μίλαν θα ακολουθούν με 47.

Γίνεται αντιληπτό, ότι η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι δεν γίνεται να ρισκάρει με την τετράδα. Οφείλει λοιπόν, να είναι απόλυτα συγκεντρωμένη για να περάσει απόψε από τη Σπέτσια (21:45 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24), η οποία είναι επτά παιχνίδια χωρίς νίκη και έχει σκοράρει μόλις στα δύο σε αυτό το διάστημα. Το διπλό ανάμεσα στο 1.45-1.50.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σπέτσια - Ίντερ: 2 (απόδοση 1.45-1.50), 21:45
  • Κάδιθ - Χετάφε: Χ2Δ (απόδοση 1.55), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ TIPSTERS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ