TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Με παράδοση και ανωτερότητα

Τσάρλυ Προγνωστικά: Με παράδοση και ανωτερότητα
@2023 ALASTAIR GRANT/AP IMAGES

Ο Τσάρλυ έστειλε ταμείο την Παρασκευή με δυάδα σε απόδοση 3.80 και απόψε συνεχίζει το ίδιο δυναμικά, επιλέγοντας μία τριάδα από Αγγλία και Γερμανία.

Η Λειψία ταπεινώθηκε στο Μάντσεστερ, χάνοντας με 7-0 από τη Σίτι και πρέπει άμεσα να βρει αντίδραση για να κυνηγήσει το βασικό της στόχο, που είναι η πρώτη τετράδα στην Bundesliga.

Ιδανικός αντίπαλος

Ευνοϊκό ότι παίζει εκτός έδρας με μία πολύ κατώτερη ομάδα, που έχει συνηθίσει να την κερδίζει. Για την ακρίβεια είτε στα φρέσκα χρόνια, είτε παλιότερα στη δεύτερη κατηγορία, η Λειψία και τις οκτώ φορές που έχει αντιμετωπίσει την Μπόχουμ την έχει κερδίσει, ανεξαρτήτως έδρας. Τα τέρματα 20-2! Η ομάδα του Μάρκο Ρόζε πρέπει να σηκώσει ξανά την ψυχολογία της και έχει τον ιδανικό αντίπαλο για να κάνει τέτοιο (16:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24). Το διπλό στο 1.55-1.60.

Βρίσκεται σε πολύ πιο υψηλό επίπεδο από τις ομάδες που κινδυνεύουν

Με τον Ουνάι Έμιερι στον πάγκο της, η Άστον Βίλα κάνει τα βήματα προόδου που αναζητά η διοίκηση της. Ανέβηκε στην 11η θέση, δεν εμπλέκεται πλέον σε σενάρια υποβιβασμού και η εικόνα της δείχνει πως αν αυτή η συνεργασία είχε έρθει νωρίτερα, η Άστον Βίλα θα διεκδικούσε ακόμη και ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Υποδέχεται σήμερα την Μπόρνμουθ και έχει την δυνατότητα να συνεχίσει το επιτυχημένο της σερί (17:00 Novasports 4HD, Live από το SPORT24). Στα τελευταία τρία παιχνίδια που έχουν δώσει οι "χωριάτες", έχουν κάνει ζημιές σε ομάδες που δίνουν μάχη με για να παραμείνουν στην κατηγορία. Κέρδισαν με 2-0 στην έδρα της Έβερρτον με xGoals 1,88-2,19, 1-0 την Κρίσταλ Πάλας με xGoals 1,18-0,21 και πήραν 1-1 στην έδρα της Γουέστ Χαμ με xGoals 2,58-1,98.

Και οι τρεις παραπάνω ομάδες δίνουν την ίδια μάχη παραμονής με την Μπόρνμουθ και οι τρεις είναι καλύτερες από τα "κεράσια", αλλά αυτό δεν πτόησε το σύνολο του Έμερι. Ο άσος στο 1.75 στο μέσο όρο των εταιριών.

Να πάει με 4/4 στην διακοπή

Η Τσέλσι έχει αρχίσει να παίρνει τα πάνω της και ο Πότερ έχει πλέον πιθανότητες να γυρίσει την κατάσταση. Είναι σημαντικό να κερδίσει απόψε την Έβερτον (19:30 Novasports Premier League, Live από το SPORT24), καθώς υπάρχει διακοπή, επομένως αν κάνει τέσσερις σερί νίκες μετά από καιρό, θα έχει κερδίσει ήρεμο χρόνο ο τεχνικός της Τσέλσι και το δικαίωμα να σώσει την παρτίδα.

Οι μεταγραφές που έγιναν τον Ιανουάριο είναι καλές, όπως και η ομάδα που έχει δημιουργηθεί. Λείπει μόνο ο επιθετικός που θα στέλνει την μπάλα με ασφάλεια στα δίχτυα. Η Τσέλσι πάντως, έχει καλή παράδοση με τα "ζαχαρωτά", 9-3-0 το εντός έδρας σερί.

Βελτιωμένη ασφαλώς, με τον Σον Ντάις η Έβερτον, όμως δεν έχει το εύκολο γκολ και δεδομένα δεν ανήκει ποιοτική το υψηλό επίπεδο της Τσέλσι. Ο άσος στο 1.50 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπόχουμ - Λειψία: 2 (απόδοση 1.55-1.60), 16:30
  • Άστον Βίλα - Μπόρνμουθ: 1 (απόδοση 1.75), 17:00
  • Τσέλσι - Έβερτον: 1 (απόδοση 1.50), 19:30
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ TIPSTERS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ