TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Με οδηγό την πρεμιέρα στη Β' Γερμανίας

Ο αρχηγός της Γκρόιτερ Φιρτ, Μπράνιμιρ Χργκότα
Ο αρχηγός της Γκρόιτερ Φιρτ, Μπράνιμιρ Χργκότα © 2022 ALEXANDRA BEIER/ASSOCIATED PRESS

Δύο επιλογές από την δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας έχει ξεχωρίσει ο Τσάρλυ από το στοιχηματικό κουπόνι του Σαββάτου.

Στην πρεμιέρα της, η Νυρεμβέργη πλήρωσε το κακό της πρώτο ημίχρονο στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Σαν Πάουλι. Βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-0, αντέδρασε αργά και στη συνέχεια κατάφερε να μειώσει και να ηττηθεί με 3-2. Στο τοπικό ντέρμπι με την Γκρόιτερ Φιρτ, θα κάνει εντός έδρας πρεμιέρα για τη σεζόν και είναι δεδομένο πως θα τα δώσει όλα για το πρώτο τρίποντο (14:00 Live από το SPORT24).

Η Γκρόιτερ Φιρτ έκανε σπουδαίο επιθετικά παιχνίδι με τη Χολστάιν Κιλ, έχασε ένα τσουβάλι ευκαιρίες και το τελικό 2-2, είναι εντελώς άδικο αποτέλεσμα, τα xGoals 2,22-0,95.

Η Νυρεμβέργη μπήκε στο πρωτάθλημα με στόχο την άνοδο και σίγουρα θα προσπαθήσει να πάρει το παιχνίδι και θα παίξει επιθετικά. Η λογική λέει, πως θα πάμε σε ένα ανοιχτό ματς, με πολλές φάσεις που θα έχουμε γκολ και από τις δύο ομάδες. Το G/G & Over 2,5 προσφέρεται στο 1,95 και το επιβεβαίωσαν στις δύο πιο πρόσφατες συναντήσεις τους, με σκορ 2-2 και 3-2.

Προγνωστικά Τσάρλυ: Θέλει να επιστρέψει εκεί που ανήκει

Όπως ανέφερα και παραπάνω, η Χόλσταιν Κιλ πήρε μία τυχερή ισοπαλία στην έδρα της Γκρόιτερ Φιρτ, με πέναλτι στο 80ο λεπτό. Πήρε το βαθμό σε έναν αγώνα που της ασκήθηκε έντονη πίεση και με 24-4 τελικές εις βάρος της.

Η Καϊζερσλάουτερν επέστρεψε με φιλοδοξίες στη δεύτερη κατηγορία (14:00 Live από το SPORT24). Στην πρεμιέρα της πέτυχε σημαντική νίκη με 2-1 απέναντι στο Αννόβερο και ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά. Ο πολύπειρος Ντιρκ Σούστερ την ανέλαβε πριν τα μπαράζ με την Ντιναμό Δρέσδης και κατάφερε να την ανεβάσει κατηγορία.

Προγνωστικά στοιχήματος

Το όνομα του συλλόγου είναι βαρύ. Η Καϊζερσλάουτερν έχει κατακτήσει τέσσερα πρωταθλήματα Γερμανίας και φυσικά στόχος της είναι σταδιακά να χτίσει μία ομάδα που θα επιστρέψει στην Μπουντεσλίγκα, στην κατηγορία δηλαδή που ανήκει. Η οργανωμένη και συμπαγής εμφάνιση των "κόκκινων διαβόλων" την πρεμιέρα άφησε υποσχέσεις και οδηγεί στο Χ2Δ. Ανάμεσα στο 1.70 και 1.75.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νυρεμβέργη - Γκρόιτερ Φιρτ: G/G & Over 2,5 (απόδοση 1.95), 14:00
  • Χολστάιν Κιλ - Καϊζερσλάουτερν: Χ2 (απόδοση 1.70-1.75), 14:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ