TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Η σωτηρία της Σεντ Ετιέν και δύο επιλογές από τη Segunda

Ο άσος της Σεντ Ετιέν, Μικαέλ Ναντέ στο ματς με τη Λιόν για τη Ligue 1
Ο άσος της Σεντ Ετιέν, Μικαέλ Ναντέ στο ματς με τη Λιόν © 2022 JON DURR/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Κυριακής και επιλέγει τρεις προτάσεις από την τελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β' Ισπανίας και από το μπαράζ για μία θέση στη Ligue 1.

Στο πρώτο μπαράζ παραμονής για τη Ligue 1, η Σεντ Ετιέν προηγήθηκε με γκολ του Γιουσούφ στο 15ο λεπτό, η Οσερ αναπτέρωσε τις ελπίδες της με το γκολ της ισοφάρισης στο 86ο λεπτό, του Περίν.

Προγνωστικά Γαλλίας: Σφραγίζει την παραμονή

Σήμερα, το Ζοφρουά Γκισάρ θα φλέγεται (20:00 Novasports 2HD, Live από το SPORT24). Οι παίκτες του Ντιπρά έχουν την υποχρέωση να κρατήσουν τη Σεντ Ετιέν στην πρώτη κατηγορία, για 19η συνεχόμενη χρονιά. Ασφαλώς, η ποιότητα για να κερδίσουν την Οσέρ υπάρχει.

Να σημειώσουμε εδώ, πως το εκτός έδρας γκολ ισχύει, κάτι που σημαίνει πως η Οσέρ θα πρέπει να ψάξει το γκολ και ξεκινά με ντεσαβαντάζ την αναμέτρηση. Με βάση τα δύο ρόστερ, βρίσκω υπερβολικά υψηλές τις αποδόσεις στο 2.00 για τον άσο της Σεντ Ετιέν.

Προγνωστικά Ισπανία: Κερδίζει και επιστρέφει στην Πριμέρα

Στην τελευταία αγωνιστική στη Β Ισπανίας, η μάχη γίνεται για τις δύο πρώτες θέσεις και για την είσοδο στα μπαράζ ανόδου.

Για την Εϊμπάρ τα πράγματα είναι απλά. Η άμεση επιστροφή στη La Liga είναι στο χέρι της, αρκεί να κερδίσει στην έδρα της ουραγού και αδιάφορης Αλκορκόν (21:00 Live από το SPORT24). Σε περίπτωση ισοβαθμίας, υστερεί από τη Βαγιαδολίδ, οπότε της κάνει μόνο η νίκη. Το διπλό φθάνει μέχρι και το 1.40. Δεν μπορεί να είναι πιο πάνω με βάση τις συνθήκες και το κίνητρο που υπάρχουν στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Το μισός με την Οβιέδο και η διπλή βοήθεια στο πρόσφατο παρελθόν

Το μίσος ανάμεσα στους οπαδούς της Χιχόν και της Οβιέδο είναι τεράστιο. Η Οβιέδο χρειάζεται τη βοήθεια της Χιχόν και δεν πρόκειται να την έχει στο ματς με τη Λας Πάλμας (21:00 Live από το SPORT24).

Η Λας Πάλμας βρίσκεται στην 6η θέση, που οδηγεί στα μπαράζ, με 67 βαθμούς. Δύο πιο κάτω βρίσκεται η Οβιέδο. Με ισοπαλία η Λας Πάλμας εξασφαλίζει την είσοδο της στα μπαράζ. Με νίκη ελπίζει να κερδίσει περισσότερο έδαφος.

Δύο φορές στο παρελθόν είχε χρειαστεί η Χιχόν να κερδίσει την αδιάφορη Λας Πάλμας, σε μάχη που έδινε για την παραμονή και τις δύο φορές δεν βρήκε ιδιαίτερη αντίδραση. Η πρώτη ήταν το 2007 η δεύτερη πέρυσι. Με ισοπαλία, εξασφαλίζει την έκτη θέση, όμως με νίκη η Λας Πάλμας μπορεί να διεκδικήσει ένα ακόμη καλύτερο πλασάρισμα. Το διπλό στο 1.70 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σεντ Ετιέν - Οσέρ: 1 (απόδοση 1.95-2.00), 20:00
  • Αλκορκόν - Εϊμπάρ: 2 (απόδοση 1.40), 21:00
  • Σπόρτινκ Χιχόν - Λας Πάλμας: 2 (απόδοση 1.70), 21:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ